:-))) Δε μιλιόμαστε με κανέναν. προσκυνώ!
Αν βέβαια ο δικός σου μαζεύει 31 ριμπάουντ με 22 πόντους στο πιο κρίσιμο παιχνίδι, ε πες του μια καλή κουβέντα.
1. Καλύτερο ρόστερ. Δεν το έχει ο Ασυγκράτητος! Θα ψηφίσω "εθνική ελλάδος". Μου αρέσει όλο αυτό το μάζεμα, έχει τουλάχιστον μια διαφορετική προσωπικότητα
2. Με δεδομένο ότι ο Δον το γνωρίζει καλά το αντικείμενο, δεν τον ψηφίζω γιατί (εμ τι θα τον ψήφιζα νομίζετε) τις δύο τελευταίες σεζόν ξεκινάει με την πρώτη κολλημένη, ώσπου να πάρει μπροστά. Το σκουλήκι και το μεταλο, χαίρουν την εκτίμησή μου, αφού χωρίς σκαμπανευάσματα, θεωρώ ότι κάνουν πολύ καλή δουλειά. Οπότε θα ψηφίσω και πάλι τον μιστερ "εθνική ελλάδος". Πήρε το κύπελο, άλλαξε όλην την λογική της ομάδας ρισκάροντας και φαίνεται ότι η συνέχεια θα είναι θετική.
3. Δε μπορώ να ψηφίσω τον Κορδέλα. Συμφωνώ με τον Περιστέρη, μπορεί να έπεσα, αλλά σίγουρα όχι από τον ισπανό. Δε μπορούσα να περιμένω κάτι περισσότερο από αυτόν τον παίχτη. Ισως και πρώτος σκόρερ στην κατηγορία το 5άρι?!? Οπότε ανάμεσα σε αρκετούς εξαιρετικούς παίχτες, αφού στην Α1 όλοι έχουν και από τουλάχιστον έναν, θα πω τον Gallard, λόγω ότι θεωρώ το 3αρι πολύ δύσκολη θέση στην ομάδα για τέτοιες επιδόσεις.
4. Αγαπώ όλα τα σαπάκια μου και θα διοργανώσουμε πάρτυ πτώσης!
Last edited by Rantanplan at 12/28/2010 5:06:34 PM