BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > Box and One-Isolation

Box and One-Isolation

Set priority
Show messages by
This Post:
00
170504.5 in reply to 170504.4
Date: 1/30/2011 7:26:28 AM
Overall Posts Rated:
6565
ben bikaç denemeden sonra fikrimi yazayım. inside isolation son derece yavaş bi taktik, çok kullanışlı bulmadım. inside box and one da bildiğimiz 2-3'ün daha da rezil versiyonu. 2-3 kullanılamaz durumdaydı zaten, bu taktikle en kötü dış savunmacınız üzerinden çatır çatır şut yiyorsunuz. iç taktik oynarım diyenler eski taktiklerde ısrar etsin, savunmada da içeriyi en iyi savunan yine adam adama gibi görünüyor.

This Post:
11
170504.6 in reply to 170504.5
Date: 1/30/2011 12:38:48 PM
Overall Posts Rated:
426426
box and one == 1 oyuncu adam adama 4 oyuncu da alan savunması yapıyor..teorikte 1 oyuncunun rakibin en skorer oyuncusunu adam adama savunduğu öngörülüyor ama çok fazla deneme fırsatım olmadı..
bu savunmaları adam adama ve alan savunmalarının birleşimi olarak algıladım..

isolation hucum taktikleri ise ==iç veya dış odağa göre en verimli sayı yapacak adamınız üzerinden sayı bulmaya çalışıyor ( bizim için en avantajlı eşleşme ).
bu taktikleri uygularken şunları farkettim .iç odaklı isolation taktiğinde iç şut ratingim düşük çıktı ama hem iç hem de dış savunma ratingi yüksek çıktı..Bu durumu en verimli oyuncu sayıya giderken sayı yapmayacak oyuncuların daha geride olmasına bağladım ( bu düşüncemi komik bulabilirsiniz )
dış odaklı isolation da da benzer durumları gördüm..
bu iki hucum da bana temel hucumun en avantajlı oyuncumuza daha çok şans veren bir versiyonu olarak algıladım..