micutule Iwill.... iti spun acum singurul beneficiu pe care l-ai avea daca ai fi promovat.... la sfarsitul sezonului cu siguranta ai fi fost primul la Draft... si iar ai fi cazut in div 3, te-ai fi intors plin de rusine si iar pierdeai PO la 4 puncte.
din punctul meu de vedere draftul e mai rau ca in loteria romana. acolo (la loteria romana) dupa mai multe incercari tot mai castigi ceva. in buzzer, draftul e un mare nimic indiferent daca esti primul sau ultimul. conteaza cat noroc ai. am terminat pe 5 si ghici ce ..... am concediat tot ce mi-a venit din draft. nici macar nu m-am incumetat sa-i pun pe lista de transferuri. si de unde ai scos-o pe aia cu rusinea nu stiu. e o rusine sa retrogradezi sau nu am inteles eu exprimarea ta?
parerea mea este ca si liga asta e destul de competitiva...
eu cred ca nu este competitiva din moment ce jumatate din meciuri le-am castigat sau am fost foarte aproape de a le castiga jucand lejer. si e posibil ca acelasi lucru sa se intample si sezonul asta.
apropo de "saracul" dark, a castigat primul lui meci din liga II. nu e asa greu pe cat pare
Last edited by Iwillsurvive at 4/26/2011 9:45:48 AM