Aha, uwaga do skautów.
Sprawdzajcie kiedy było ostatnie logowanie właściciela. Jeśli dawno, to zgodnie z ogłoszoną zmianą grajek po zbotowaniu powinien pójść na TL. Z tym że nie dostałem jeszcze potwierdzenia od BB-ków, że ta zasada już działa. Zawodnicy, których zwolniłem po drafcie, nie poszli na TL... Więc coś jest nie tak. Albo to jeszcze nie działa, albo wymagany jest jakiś poziom zawodnika (np. pensja co najmniej 10k), o czym nie było informacji w ogłoszeniu. Jednak świeżynce z draftu może być ciężko ten prób przekroczyć.
Dlatego jeśliby jakiemuś zawodnikowi groziło zbotowanie, to trzeba go zabezpieczyć.
NT ma 18 slotów do wykorzystania do 5 sierpnia. U21 chyba nawet może bezkarnie wywalać zawodników do 19 sierpnia.
Datę ewentualnego botowania obliczamy w następujący sposób. Sprawdzamy kiedy było ostatnie logowanie właściciela (na stronie konferencji w której gra). Następnie bierzemy najbliższy poniedziałek po tym dniu (jeśli logowanie było w poniedziałek, to bierzemy następny poniedziałek). I od tego poniedziałku zaczynamy liczyć (ma on numer zero). Odliczamy sześć kolejnych i w poniedziałek nr 6 następuje botowanie.
Jeśli jakimś dobrym zawodnikom z draftu grozi botowanie w najbliższy poniedziałek, to dajcie ich listę mnie lub Bananowi. Zawodników się powoła i wtedy na pewno nie przepadną.