μάλλον πρέπει να ψηφίσω και εγώ σιγά σιγά μήπως και παρακινήσω και τους υπόλοιπους μάνατζερ...
1.Τίτλος καλύτερου ρόστερεδώ θα ψηφήσω τον Great Alexander...θα μπορούσα να ψηφήσω και τον Αγορ αλλά δεν έχει βάθος στο ρόστερ του...για μένα ο μέγας έχει το πιο ολοκληρωμένο ρόστερ....
2.Τίτλος καλύτερου μάνατζερ
αυτό ήταν αρκετά δύσκολο γιατί πραγματικά δεν νομίζω να υπήρξε κάποιος να ξεχωρίσει..ο Στέλιος είχε πολύ σωστές σκέψεις αλλά δεν του βγήκαν τα αποτελέσματα και αυτό δεν τον κάνει και τόσο επιτυχημένο...
θα βάλω τον Βαλάντη επειδή με αυτό το παιχνίδι
(42844453) με έβαλε σε πολλές σκέψεις...είναι κάτι το διαφορετικό...στο κάτω κάτω τα πήγε πολύ καλά και γενικά είχε μια από τις πιο σταθερές ομάδες του ομίλου..
3.Τίτλος MVPŽutautas Goesas..είναι ο παίχτης που θα δώσει την άνοδο στον Γιώργο(αν την πάρει)
4.Τίτλος ΠολύτιμουDimosthenis Chasiotis..συνήθως εδώ έβαζα κάποιο 3αρι...αλλά είπα να βάλω αυτό τον παίχτη γιατί σύντομα θα ήθελα έναν τέτοιο στο ρόστερ μου..ακόμα πιστεύω ότι αν τον είχα εγώ και όχι ο μέγας θα ήμουν πρώτος..:)
5.Τίτλος καλύτερου πόιντ γκαρντεδώ ήταν δύσκολο να αποφασήσω...θα ψηφίσω Filimon Chanoumofai...ο λόγος;;;
κάνει ότι κάνει και ο Rafael Galdón αλλά έχει 23κ λιγότερο μισθό...έξυπνη κίνηση από τα αστέρια να έχουν άσσο με καλές πάσες και χαμηλή εμβέλεια..ρίχνει αρκετά το μισθό...
6.Τίτλος καλύτερου σούτινγκ γκαρντεδώ υπάρχει μόνο ένας για μένα..Žutautas Goesas!!!ο παίχτης μπορεί να παίξει πρώτη κατηγορία τι άλλο να πούμε;;;
6.Τίτλος καλύτερου σούτινγκ γκαρντ
Κραφτ του Παντελή
μπορεί ο Γκοέσας να είναι το αστέρι του ομίλου,αλλά ο κράφτ έχει τις αντοχές που πρέπει με αποτέλεσμα να είναι ντούρασελ,,ενώ είναι πάντα αξιόπιστος αμυντικά.
Στέλιο γκαρντ με 4 στην πάσα δεν θα ψήφιζα...απλά δεν είναι στο στυλ μου..επενδύω πιο πολύ στην πάσα από ότι την επίθεση τελικά..:P
7.Τίτλος καλύτερου σμολ φόργουορντKirilos Sidiropoulos..δεν υπάρχει κάποιος που να πλησιάζει το επίπεδο του...
8.Τίτλος καλύτερου πάουερ φόργουορντSokratis Kagouras..τέτοια παιχνίδια απλά δείχνουν το επίπεδο του παίχτη...
(42844445)9.Τίτλος καλύτερου σέντερHadi Akrour του Άρη..χωρίς όμως να ξεχωρίζει...πολλοί θα μπορούσαν να έχουν αυτόν τον τίτλο...
10.Ευχάριστη και δυσάρεστη έκπληξησαν ευχάριστη δεν θα βάλω τον Αλέξανδρο γιατί το περίμενα ότι θα πάει καλά...θα βάλω τα αστέρια του Βαλάντη που ανέβασαν το επίπεδο και τη βαθμολογία τους φέτος
σαν δυσάρεστη δεν θα βάλω το Στέλιο..θα βάλω το πολύ κακό πρόγραμμα του Στέλιου που δεν τον άφησε να φτάσει εκεί που μπορούσε..πραγματικά δε φταίει ο Στέλιος αν του παίζουν τα μισά δυνατά...
11.Τίτλος καλύτερου παίχτηRomain Marchand..με έσωσε φέτος..τα έβαζε όταν δεν σκόραρε κανένας άλλος...έπρεπε να φύγει όμως..τουλάχιστον πιστεύω αξίζει να παραδεχτώ ότι ήταν ο πιο χρήσιμος παίχτης μου φέτος...αν αυτός που τον πήρε του δώσει ριμπάουντ έχει πολύ μέλλον μπροστά του..απλά εγώ δεν μπορούσα να του δώσω..