το ένα μπαλάκι από εμένα ήταν.
.Παντως μεχρι και σημερα ειναι υποδειγμα προπονητη-προεδρου που δεν πουλαει τα παιδια-παικτες του...Θα μπορουσε να πουλησει εστω τον κακλαμανακο να τα κονομησει και να σωθει τουλαχιστον.
Κολού και Σιδηρό είπαμε δεν φεύγουν.τους προπονώ για να τους κάνω άξιους για μεγαλύτερες κατηγορίες.
ο Κακλά όμως φυσικά και θα πουληθεί.δεν ήθελα λόγω του ότι είναι ντραφτ μου.αλλά ή θα πρέπει να προπονηθεί ή να φύγει.αν δεν προπονηθεί,δεν μου κάνει.και την θέση αυτή την προπονήσιμη του την έφαγε τελικά ο Αμάν.
τώρα τι λεφτά πιάνει,δεν έχω ιδέα.δεν είναι καλός παίκτης.απλά είναι νέος και έχει καλή προοπτική.αλλά δεν είναι καλός.οπότε ίσως δεν φέρει πολλά χρήματα.μάλλον άμα φέρει ένα χαρτί,θα κάνω κωλοτούμπες από την χαρά μου.
αλλα τρεμει το φυλλοκαρδι του μη τυχον και γκελαρει (βρε λες???-προσωπικα δεν νομιζω) και με ελλειψη ενος ψηλου..
αυτή τη στιγμή είμαι μόλις με 3 ψηλούς + τον Σιδηρό.ένας τραυνατισμός υπόθεση είναι για να αρχίσω να τρένω όντως.
πλεον ολοι οι παικτες του στελιου θα παιξουν στη θεση τους,φανταζομαι...
κι εγώ έτσι φαντάζομαι,αλλά μην παίρνεις κι όρκο!
χαχαχαχαχα
λοιπόν ο ξέμπαρκος Ντανιέλε έφυγε.κακή επιλογή τελικά αυτός.ο πολύτιμος Ακόβα επίσης έφυγε.δεν μπορούσα ανοιχτά να σας πω να τον πάρετε,αλλά πιστεύω πως άξιζε.καλή επιλογή για τον πάγκο εκτός έδρας,και για βασικός εντός.καθαρό πλέι-μέικερ με 11άρα άμυνα και 10.000 μισθό.θα κρατούσε ή αυτόν ή τον Εζκουέρδο.διάλεξα τον 2ο γιατί λόγω ηλικίας δεν πιάνει καλά λεφτά,ενώ ο Ακόβα κάτι έπιανε.ο Λουνγκ όμως ούτε τώρα.
αυτό σημαίνει 2 πράγματα.
1)άμα δεν τον κάνω 15άρη στο σουτ,θα σκάσω λέμε.
2)έχασα τον παίκτη που ερωτεύτηκα.ορίστε τα σκιλς του
Σούτ με Άλμα: δυνατός Εμβέλεια Άλ.: αξιοσέβαστος
Περ. Άμυνα: καταρτισμένος Χειρισμός: δημιουργικότατος
Μπάσιμο: συγκλονιστικός Πάσες: δυνατός
Εσ. Σούτ: τρομερός ↑ Εσ. Άμυνα: συγκλονιστικός
Ριμπάουντς: δημιουργικότατος Τάπες: αξιοθρήνητος
Αντοχή: αξιοσέβαστος Ελ. Βολές: αξιοσέβαστος
ΤΡΕΛΑ!
δεν έχει τάπες και δεν έχει την εσωτερική άμυνα που θέλω.αλλά είναι τόσο ολοκληρωμένος κατα τα άλλα που τον γουστάρω με χίλια!
συνεχίζω να ψάχνω για κάτι.κοιτάω και για 2αράκι και για 4αράκι.και θα κοιτάω και μετά την λήξη της προθεσμίας για την συμμετοχή στα πλέι-οφς,ώστε να ξεμπερδεύω σιγά σιγά με τις αλλαγές που θέλω.
ο Λουνγκ σίγουρα θα πουληθεί.και 90% θα φύγει και ο Μιλιονίκο.ο Κακλά μόνο αφού προπονηθεί κι άλλο.
άρα ουσιαστικά ψάχνω για 1-2 περιφερειακούς,και 1-2 ψηλούς.
καλό θα ήτανε να μην χρειαστεί να πουληθεί και ο Κούρτι,αλλά θα δείξει του χρόνου με αυτόν.θα εξαρτηθεί ίσως από το ποιοι θα έρθουν και τι μισθούς θα πληρώνω.
πάντως εν όψη πλέι-άουτ,δεν έχω βρει ψηλό να μου κάνει και να με φτάνουν και τα λεφτά που έχω.οπότε μάλλον όπως είμαι θα παίξω.
απέναντι στον Τράβελ,νομίζω είμαι το φαβορί ξεκάθαρα.
αλλά το γεγονός ότι σπάει την άμυνα μου είναι αρκετό για να μου κάνει ζημιά και να με νικήσει.άρα ναι μεν φαβορί,αλλά θα γίνει μάχη.λογικά στο 1ο ματς δεν θα έχω πρόβλημα.στην συνέχεια όμως,μάλλον θα έχω.
αυτά...
ελπίζω όλα τα παιδιά να χαρούμε αυτά τα ματς τώρα και οι χαμένοι να μάθουμε από τα λάθη μας και να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας.