BuzzerBeater Forums

BB Israel > רצפת השכר - דעתכם

רצפת השכר - דעתכם

Set priority
Show messages by
This Post:
00
223690.5 in reply to 223690.4
Date: 8/16/2012 2:23:32 PM
Overall Posts Rated:
343343
170+65+10 = כ- 245 אלף.

מספרים מה הם אומרים?

האולם שלך קבוצה שעלתה העונה לליגה 2 עושה יותר מסך כל ההוצאות שרשמת פה למעלה
וזה בלי להכניס את המרצ'נדיז ואת חוזה הטלוויזיה
וזה בלי להחשיב את זה שההשקעה בדראפט היא לא חובה

המטרה היא לא להפוך את הטאנקינג ללא יעיל אלא לפחות משתלם
וזה מה שהם עושים שם

פה אני איים למרות שכבר הייתי על פוסט מאוד מאוד ארוך אבל אתה גם כך לא תקרא אותו ותסלף את הדברים שאני אומר אז אני איים במשפט הפשוט שהאולם שלך עושה יותר ממה שאתה אומר שמחייבים את האנשים לעשות ואתה עולה חדשה לליגה השניה קרי אין יבה בעולם שקבוצה חדשה בליגה השניה לא תוכל לעמוד בהוצאות האלה

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
This Post:
11
223690.6 in reply to 223690.4
Date: 8/16/2012 2:33:00 PM
Overall Posts Rated:
134134
מי שלא יכול להרוויח יותר מזה אין לו מה לחפש בליגה 2- ואני אומר את זה בתור אחד שלקח אליפות בליגה 2 עם אולם מאוד קטן יחסית לליגה 2 והכנסות יחסית קטנות לליגה 2.
ודרך אגב- לא אוסרים לבצע טנקינג- פשוט מרויחים מזה פחות.

תגיד, אתה לא חושב שכל מה שכתבת זו התעלמות מהעובדה שהמשחק הזה כלכלי בחלקו הגדול ?

מי שבעבר ברח לעשות טנקינג יאלץ לנסות להתמודד- ותתפלא, לא צריך הארה- זה אפשרי ואפילו לא כזה מסובך ברוב המקרים (אלא אם כן 8 עונות זה לא זמן סביר לטענתך) - מה גם שאין בכלל קשר בין טנקינג ליתרון הכלכלי שותק נותן - תראה את הקבוצות שעשו טנקינג בליגת העל העונה- שתיהן ותיקות ורוב מי שעושה טנקינג ותיק (אולי חוץ מקובי מאשקלון ג'איינטס).

סיכום:
חלקם יפרשו משום שאינם מסוגלים להמתין בסבלנות כמה עונות בכדי שיתחזקו וחלקם ילמדו לתכנן לטווח ארוך יותר

תגובה מראש:
אתה כמובן תטען שכולם יפרשו - אני אומר- למה שלא תוביל את המהלך ותן דוגמא אישית לכל המעריצים שלך? (:

Message deleted
This Post:
00
223690.8 in reply to 223690.5
Date: 8/16/2012 2:44:55 PM
Overall Posts Rated:
105105
170+65+10 = כ- 245 אלף.

מספרים מה הם אומרים?

האולם שלך קבוצה שעלתה העונה לליגה 2 עושה יותר מסך כל ההוצאות שרשמת פה למעלה
וזה בלי להכניס את המרצ'נדיז ואת חוזה הטלוויזיה
וזה בלי להחשיב את זה שההשקעה בדראפט היא לא חובה

המטרה היא לא להפוך את הטאנקינג ללא יעיל אלא לפחות משתלם
וזה מה שהם עושים שם

פה אני איים למרות שכבר הייתי על פוסט מאוד מאוד ארוך אבל אתה גם כך לא תקרא אותו ותסלף את הדברים שאני אומר אז אני איים במשפט הפשוט שהאולם שלך עושה יותר ממה שאתה אומר שמחייבים את האנשים לעשות ואתה עולה חדשה לליגה השניה קרי אין יבה בעולם שקבוצה חדשה בליגה השניה לא תוכל לעמוד בהוצאות האלה

האולם שלי נחשב כרגע לגדול יחסית בליגה.
הגדלתי אותו לא מעט גם העונה.
נחש למה יכלתי לעשות את זה...
נחש מה יימנע ממשתמשים אחרים לעשות את זה בצורה יעילה...

This Post:
00
223690.9 in reply to 223690.8
Date: 8/16/2012 2:49:34 PM
Overall Posts Rated:
168168
טוב, ניקח את ה245 אלף שספרת שמוציאים בשבוע אם משלמים את המינימום.
תוריד מזה 120 אלף בשבוע שמכניסים מהטלוויזיה, ועוד 30 אלף מהמוצרים. מדובר עכשיו על 95-100 אלף שאתה צריך להכניס מהאולם, בשביל להיות במאזן חיובי.
אני כרגע בליגה 4 מרוויח את הסכומים האלה מהאולם, והרחבתי עד היום את האולם ב409 אלף בדיוק. אני חושב שכל קבוצה ששואפת להגיע לליגה 2 מסוגלת להכניס את הסכום הזה. ואם לא, הבעיה היא מאוד ספציפית והקבוצה הספציפית הזאת במצב בעייתי באופן כללי, וגם בליגה 3 הם לא יעשו מספיק כסף.

This Post:
11
223690.10 in reply to 223690.8
Date: 8/16/2012 2:58:12 PM
Overall Posts Rated:
343343

כי עשית טאנקינג?

לא

כי המצאת את הגלגל מבחינת איך שאתה מנהל את הקבוצה שלך?

לא

כי היית לא תחרותי בליגה שלך?

לא

כי אתה לא היית קרוב אפילו לרצפת השכר הדרושה לעונה הבאה עם הסגל שלך העונה?

לא...

אז שניה אתה צודק זה טעות והיא תהרוס את המשחק להעלות את רצפת השכר

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
This Post:
00
223690.11 in reply to 223690.9
Date: 8/16/2012 3:04:23 PM
Overall Posts Rated:
105105
טוב, ניקח את ה245 אלף שספרת שמוציאים בשבוע אם משלמים את המינימום.
תוריד מזה 120 אלף בשבוע שמכניסים מהטלוויזיה, ועוד 30 אלף מהמוצרים. מדובר עכשיו על 95-100 אלף שאתה צריך להכניס מהאולם, בשביל להיות במאזן חיובי.
אני כרגע בליגה 4 מרוויח את הסכומים האלה מהאולם, והרחבתי עד היום את האולם ב409 אלף בדיוק. אני חושב שכל קבוצה ששואפת להגיע לליגה 2 מסוגלת להכניס את הסכום הזה. ואם לא, הבעיה היא מאוד ספציפית והקבוצה הספציפית הזאת במצב בעייתי באופן כללי, וגם בליגה 3 הם לא יעשו מספיק כסף.

לא כתבתי שזה לא אפשרי הבאתי חישוב שמראה את משמעות הדבר כלכלית.

מה ששכחת...

שחקנים לליגה השלישית לא יתאימו לליגה השנייה.
שידרוג שחקנים עולה כסף.
אחרי כל השידרוגים, כמה יישאר להם לשידרוג האולם? בכמה זמן זה יאריך להם את האפשרות להתמודד בליגה השנייה?
שלא לדבר על זה שלא כל קבוצה שעולה מליגה שלישית לשנייה מגיע באותה רמת מוכנות.
אני סיימתי רביעי כשאת המשחק על המקום השלישי הפסדתי בכוונה מסיבותיי שלי. לא כל מי שעולה ליגה יעשה זאת.

כל זה בלי לדבר על הליגה הראשונה.
שם המצב עוד הרבה יותר בעייתי.

From: Cedar

To: Ehud
This Post:
00
223690.12 in reply to 223690.1
Date: 8/16/2012 3:06:11 PM
Overall Posts Rated:
1414
לדעתי,
העלאת רצפת השכר לא תעזור לטפל התופעה הזו מכיוון שהיא נותנת מענה רק לסימפטום של התופעה ולא לבעיה עצמה.
קבוצות שעושות טנקינג עושות את ממספר סיבות, אחת מהן היא כמובן ההכנסה הישירה מלא להחזיק קבוצה,
אבל סיבות נוספות שקבוצות עושות טנקינג הן: אימון שחקנים בלי לחשוב על תחרותיות, תפיסת מקום טוב לבחירת דראפט.
אני בטוח שיש סיבות נוספות, אלה פשוט הדברים שאני ראיתי.
שתי הסיבות הללו מניבות סכומים מאוד יפים גם כן, לדעתי לפעמים יותר מהכנסות שנתיות (אם קצת מזל בנושא הדראפט).

לכן, לדעתי, החוק הזה ישנה מעט מאוד, אם בכלל.

העניין כאן הוא שמנהלי המשחק לא מעוניינים "לפתור" את בעיית הטנקינג כפי שהם ציינו בהודעה שפרסמו, לדעתי בגלל שהנושא דורש יותר השקעה ממה שהם מוכנים לתת.
הם בחרו ללכת בדרך של שינוי כמה משתנים בקוד, בערך 10 דקות עבודה, במקום ליישם פתרון אמיתי לבעיה.

הציעו מספר פתרונות בפורום הצעות:
1) קבוצה שלא מחזיקה בסגל עם לפחות שכר המינימום הנדרש תקבל וולקאובר כל משחק.
2) קבוצה לא תקבל הכנסה מהאולם במקרה של וולקאובר
3) קבוצה עם וולקאובר במהלך העונה תקבל את הבחירה האחרונה בדראפט

לדעתי זה לא רעיון רע, אבל גם לא רעיון מוצלח במיוחד מכיוון שעדיין מאוד משתלם להחזיק רק 3 שחקנים, לאמן אותם כל העונה ולמכור בסופה ברווח מטורף ואז להחזיק אצבעות בדראפט ליהלום שיכניס עוד 1-2 מיליון.

This Post:
00
223690.13 in reply to 223690.11
Date: 8/16/2012 3:07:08 PM
Overall Posts Rated:
168168
אני לא חושב שיש היום קבוצות תחרותיות בליגה 2 שמשלמות משכורות של 140 אלף. כאלו עם פחות מ200 אלף הן עם משכורות נמוכות, וכשאני הייתי בליגה 2 הייתי כבר עמוק בתוך המאה אלף הרביעי (350 אלף). אז להגיד שזה משנה משהו למי שמתכוון להיות תחרותי? אני לא חושב.

From: TrinZ

This Post:
00
223690.14 in reply to 223690.12
Date: 8/16/2012 3:14:37 PM
Overall Posts Rated:
134134
אתה צודק בזה שזה לא השיקול היחיד- אבל זה עדיין השיקול העיקרי- שאר השיקולים הם בעייתים משום שהם תלויים בשוק המשתנה (מה גם שלאמן שחקן שיכניס לך כסף גם עולה לך לקנות אותו וגם לוקח יותר מעונה לאמן אותו) וכן במזל בדראפט ולכן לא תמיד ישמחו להמר עליהם.

אין ספק שזה לא מושלם- אבל זה מה יש.

לגבי הפתרונות שהוצעו- הם פשוט יגרמו שקבוצות יחזיקו סגל עם מעט מעל הרצפת שכר ויעשו טנקינג (אם הן יגיעו למסקנה שהן רוצות לעשות טנקינג)- מה שימנע מהם לתת וולקאובר.

Last edited by TrinZ at 8/16/2012 3:15:48 PM

This Post:
00
223690.15 in reply to 223690.10
Date: 8/16/2012 3:14:52 PM
Overall Posts Rated:
105105

כי עשית טאנקינג?

לא
כן! לא ברמה של כל משחק להפסיד ולהחזיק סגל ברמה מינימלית, אבל בהחלט כן עשיתי טאנקינג שעזר לי לבצע שידרוג של הקבוצה והארנה.

כי המצאת את הגלגל מבחינת איך שאתה מנהל את הקבוצה שלך?

לא
את הגלגל לא המצאתי, אבל עובדתית רמת הניהול שלי את הקבוצה היא ברמה לא רעה בכלל. ואני אעמוד בפיתוי ולא אספר על ההישגים שצברתי.

כי אתה לא היית קרוב אפילו לרצפת השכר הדרושה לעונה הבאה עם הסגל שלך העונה?

לא...
פתחתי את העונה עם סגל בשווי של 184,964 והממוצע שלי הכלל עונתי (שכולל את השידרוג שעשיתי בשליש האחרון שלו, כי היתה לי אפשרות בגלל שיכלתי לחסוך לפניו - רצפת-שכר נמוכה יותר...) עומד על 219,158
נזכיר שמהטלוויזיה קיבלתי 126,715 שזה אומר שבעונה הבאה היה מתרגם ל-177,401.

Advertisement