Formele nu sunt foarte bune in saptamana asta. Dar e normal, e prima saptamana a sezonului. Minutele jocate au fost bune, atunci cred ca va fi mai bine in viitor.
Am avut numai 4 "pops". E putin, dar sper sa fie cea mai uruta saptamana din sezon.
Sezonul trecut era foarte rau cu antrenamentele, sunt sigur ca acest sezon va fi buna.
Sunt numai 2 manageri care nu au raspuns la mesajele mele. Dar jucatori lor sunt destul de buni si n-am altcineva sa aleg.
Lotul e gata. Am zis deja ca avem o echipa tinera.
6 jucatorii de 21 ani care sunt mai buni decat altii. 4 jucatorii de 20 ani care vor fi importanti sezonul viitor. Si 2 jucatori de 19 ani. Eugeniu Bot va fi conducatorul de joc nostru in viitor. Progreseaza foarte bine, vorbesc in fiecare saptamana cu managerul lui. Bot e antrenat dupa planurile mele.
Cred ca potentialul lui va fi pus la maxim cand va avea 21 ani. Victor Padure, il antrenez eu. Va fi o extrema de forta puternica. Are deja secundari si acum antrenez numai caractaristicile principali pe o pozitie.
Sezonul va fi greu, o sa facem ce putem, dar am mult mult mult incredere in viitor.