BuzzerBeater Forums

BB Slovensko > Preco sa oplati hrat BB

Preco sa oplati hrat BB

Set priority
Show messages by
From: Matej_B

This Post:
00
226635.5 in reply to 226635.4
Date: 9/8/2012 2:40:22 PM
Overall Posts Rated:
264264
Som rad, ze sa najde este niekto, kto to vidi pozitivne. Drzim palce, nech sa ti dari.

Len par komentov na vysvetlenie:
proste na tvojom mieste by som teda skusil zobrat dvoch 18r hracov a vytrenoval ich do U21 teamu aby boli najlepsi na svete vo svojej kategorii,potom ich predal a zobral dalsich 18r a tym by si pomohol najviac si myslim

(24376695) a (24377081) je myslim dost velka pomoc. So 7 trenerom urobili za predosle 2 sezony dokopy 51 skokov a stale napreduju. Dupan (ktory je u mna od jeho draftu) je naj medzi 20 rocnymi...
+ trenovanie Podhoru

Ak teda nechce ist skusit vyhrat B3, ciele sa tu daju dat vselijake :)

B3 vyhrat sa momentalne rovna nakupit drahych hracov, nenastavit zostavu a spolahnut sa na kolotoc. To sa mi prave nepaci - takticky mozes byt akokolvek dobry, pride niekto po 3-4 sezonach tankingu, nakupi lacno hracov s vysokym platom a bojuje o B3.

From: razor

This Post:
00
226635.6 in reply to 226635.4
Date: 9/8/2012 2:41:16 PM
Overall Posts Rated:
284284
neviem ci neustale rotovanie nakupu mladych hracov a ich nasledneho predaja za velke peniaze by som mal radost z hry. neviem si to predstavit. pomohol by som si co sa tyka ekonomiky timu ale zeby to vo mne prebudilo radost z hry a nejake hlbsie pocity, pochybujem. ale na druhu stranu by som to uplne nevylucil.

From: Sib

This Post:
00
226635.7 in reply to 226635.6
Date: 9/8/2012 2:55:07 PM
Overall Posts Rated:
7676
Nuz, co povedat farme, ked ju to nebavi... :)

Mna hra bavi, komunitu mam v lige velmi dobru a okrem toho, ze chcem vyhravat, chcem sa aj bavit a objavovat. Preto nehram kolotoc, trenujem nestandartne a napriek tomu, ze hravam LI, chcem si casom vybudovat tim, ktory nebude na LI postaveny.

Co si ale myslim, ze problem nie je v hre, ale v hracoch. Hru robia nudnou hraci. Drtiva vacsina hracov ide podla sablony, ako hrat, ako trenovat. Potom, nech sa nikto necuduje, ze funguje iba jedna taktika, ked vsetci hraci su ako cez kopirak. Vsetci nadavaju, ako je LI neprimerane silny, pritom som este nevidel nikoho na urovni, ktory by sa LI snazil zastavit. Objavil sa jeden funkcny build a miesto toho, aby ludia hladali dalej, tak sa na tom jednom builde zasekli.

Razorove rubriky su velmi fajn, hlavne teda tyzdenny suhrn sa velmi dobre cita. :)

From: chlebo

This Post:
00
226635.8 in reply to 226635.5
Date: 9/8/2012 3:01:34 PM
Overall Posts Rated:
112112
Nepozeral som sa na tvoje muzstvo ked som pisal prispevok. Takze hej mna osobne by to co robis ty bavilo,mna to prestava bavit s Kuranom ktory uz moc neskace,takze ho asi predam,mam tam dvoch mladych vsak. Mna na tom bavi to ked v piatky vidim tie skoky tych hracov a vymyslam im treningy a snazim sa ich trenovat tak aby boli co najlepsi. A tak isto som este neokusil kandidaturu na U21 napriklad,aj to by som si chcel vyskusat. To su take veci co tu drzi mna,nejaku tu svoju motivaciu asi viacmenej musis najst sam.

From: Hadar

This Post:
00
226635.9 in reply to 226635.6
Date: 9/8/2012 3:02:50 PM
Overall Posts Rated:
375375
Mna tato hra bavi, beriem to ako relax, pri ktorom si oddychnem a nemusim riesit ine, ovela dolezitejsie veci a je pravda, ze tu kopec veci nefunguje ako ma, ako napriklad rozlicne meskania, ale ked to porovnam s realitou, tak je to stale pohoda..... A navyse milujem basketbal a tym padom aj tuto hru, aj s jej nedostatkami..... :)

From: chlebo

This Post:
00
226635.10 in reply to 226635.6
Date: 9/8/2012 3:03:22 PM
Overall Posts Rated:
112112
Ako som pisal aj matejovi,mna strasne bavia tie skoky a do U21 sa daju trenovat aj menej potencialny hraci a mat tam raz za 3-4 sezony dvoch alebo aj troch hracov moze byt vcelku zaujimave. Ja nemam momentalne nejako moc klubove ciele,mna skor NT a U21 zaujima. Preto tam mam teraz Šustu a chcel by som z neho druheho Dubravcaka skusit spravit a tak :))

This Post:
00
226635.11 in reply to 226635.9
Date: 9/8/2012 3:04:48 PM
Overall Posts Rated:
284284
ja tiez milujem basketbal, no povedzme si narovinu, tato hra ma od basketbalu co sa realnosti tyka velmi daleko

From: Vieruš

This Post:
00
226635.12 in reply to 226635.1
Date: 9/8/2012 3:08:29 PM
Overall Posts Rated:
311311
1) najlepsia taktika je nenastavit zostavu (kolotoc rules)

Na jednej strane to je dobre (za tyzden musim nastavovat taktiku na 5 zapasov, takze mi to usetri cas pri nastavovani B3 a U21:) ), na druhej strane je to strasna blbost - ide len o to, aby tam manazer urobil 2 kliky a vie, ze ked prehra, tak aj tak hraci zahrali najlepsie ako mohli.
2) takticka variabilita sa rovna (takmer) nule - LI je v sucasnosti najjednoduchsia cesta k vitazstvu (i ked sa da hrat aj nieco ine, efektivnejsie sa vzdy javi postavit tim pre LI). "Nove" taktiky su uplne nepouzitelne.

To je presne to, ze hra stagnuje. Najlepsie na tom je, ze BBmani potom rozsposielaju spravy, preco si manazeri, ktori mali v minulosti Supportera, nekupili suppa aj na dalsie obdobie. A co sa zlepsuje? Nic. To, ze ratingy z tohto zapasu (52064549) nejdu doteraz, ok, ale to, ze ratingy nejdu po kazdom zapase niekedy (alebo dost casto?) aj do noci, to mi uz vadi dost.
4) komunita je v podstate mrtva - chvalim Razora za obrovsku snahu, ale neviem si predstavit, ze to bez akejkolvek spatnej vazby vydrzi robit dlhodobo. Mal som uz par iniciativ, aby sme sa stretli aj osobne, ale vysledok bol negativny (osobne som sa spoznal len s janomurom).

Presne tak, tiez ma to jeden cas drzalo, ale ked pride ta faza, ze si uvedomis, ze si pises sam, prestanes s tym. Na druhej strane, hoci sa mi Razorove prispevky pacia, na fore to nekomentujem (okrem lopticky).
5) U21 upada, ti ktori dokazu kvalitne trenovat maju vacsinou ako prioritu hraca pre NT. A tak sa U21 meni na vyber toho najlepsieho zo zlych hracov a nastavenie kolotoca. Kde su hraci ako Bogusky, Renac, Mierka, Hatos, ktori na svoju dobu boli top hracmi na svete?

U21 upada, manazeri (sorry) su neschopni pochopit trening a neschopni pochopit, ze ten trening nie je len pre U21/NT, ale hlavne pre ich tim. Ja stracam s nimi cas (a aj nervy) a vysledok je ten, ze ma ako manazera neschvaluju :) Nikto mi nenapise co a ako vylepsit, nikto neporadi, nikto nic. Nemam motivaciu a hovorim si, ze cas viem vyuzit aj inak ako nahovarat manazerov na trening.. navyse, ked uz aj vytrenuju nejakeho hraca, tak celu sezonu si poctivo drzia formy 6-7. No na co su nam taki hraci?
Dalsia vec je skauting - vyhodim na neho nemale peniaze a v celej lige (obrazne povedane) je jedna superstar...

Takze sa tesim na aspon nejake nazory, preco sa oplati stale hrat BB :)

Rozmyslam tiez nad tym, ze sa budem venovat len svojmu timu a hracom, ktorych som si oblubila. To je moja vyhoda oproti tebe :P A rada - oblub si svojich hracov :D

Tolko odo mna :)

Last edited by Vieruš at 9/8/2012 3:10:13 PM

From: Hadar

This Post:
00
226635.13 in reply to 226635.11
Date: 9/8/2012 3:10:40 PM
Overall Posts Rated:
375375
Ked mas velku fantaziu, tak ani nie :)

This Post:
00
226635.14 in reply to 226635.13
Date: 9/8/2012 3:12:50 PM
Overall Posts Rated:
284284
Tu je fantazie az privela

From: Matej_B

To: Sib
This Post:
00
226635.15 in reply to 226635.7
Date: 9/8/2012 3:13:54 PM
Overall Posts Rated:
264264
Nuz, co povedat farme, ked ju to nebavi... :)

Ja som sa pytal na vas :-p Moja motivacia je moja vlastna zalezitost, presne ako pises :)

Mna hra bavi, komunitu mam v lige velmi dobru a okrem toho, ze chcem vyhravat, chcem sa aj bavit a objavovat.
Co sa tu da este objavovat? :) Kedze sa nic nemeni a zda sa, ze 99% veci bolo objavenych, vela priestoru tu neostava. Staci prejst globalne forum a najdes odpovede v podstate na vsetky otazky...

Vsetci nadavaju, ako je LI neprimerane silny, pritom som este nevidel nikoho na urovni, ktory by sa LI snazil zastavit. Objavil sa jeden funkcny build a miesto toho, aby ludia hladali dalej, tak sa na tom jednom builde zasekli.

Nie je to celkom tak - pokusov bolo vela, ako porazit LI. Ale jednoducho sa nic nenaslo a skusalo sa toho viac. Su timy, ktore hravaju vonkajsie taktiky (hlavne Motion), ale ak pride na lamanie chleba, LI vitazi.

Neber to hlavne nejako negativne, len mam snahu trochu rozprudit diskusiu :)

Edit: otazka k bodu 2 - co sa ti zda este nejasne? pokojne sa opytaj a skusim ti odpovedat ;)

Last edited by Matej_B at 9/8/2012 3:14:50 PM

Advertisement