BuzzerBeater Forums

BB België > U21 competite

U21 competite

Set priority
Show messages by
This Post:
00
246227.5 in reply to 246227.4
Date: 8/16/2013 11:40:04 AM
Overall Posts Rated:
471471
Echter, ik wil je niet volledig de grond inboren. Ik weet vanuit zeer goede bron dat BB sinds een 10 tal seizoenen vergelijkbaar concept hebben proberen uit te werken. Echter, dit kost tijd voor programmeurs om het correcte code te schrijven, de ideen die je hebt omzetten in programmeer taal is vaak zeer moeilijk en vereist veel creativiteit. Bovendien moet je plan volledig uitgeschreven zijn voordat je begint met het schrijven van programmeer code, want als je later beslist om een klein detail te veranderen, kan het zijn dat je je ganse code opnieuw moet schrijven. maw, het duurt heel lang om zoiets goed uit te werken.

Ik weet sinds een kleine week dat een dergelijk concept 2 jaar geleden volledig uitgeschreven was, maar dat het bij het testen van de toepassing zoveel is misgelopen, dat de programmeurs min of meer vanaf nul terug zijn moeten herbeginnen. terug een nieuw plan uitwerken, nieuwe basis modules bedenken, de fouten van de vorige keer allemaal in het achterhoofd houden etc. Vereist HEEL veel creatief denkwerk, met een hoop trial and error.

Ik weet dat er dus een vergelijkbaar concept gemaakt wordt, maar het is nog in het ontwerp proces en moet de testfase nog doorstaan ( of die moet nog beginnen) de bugs die de testfase blootstelt, moeten eruit gehaald worden, dan moet het nog eens getest worden om te zien of alles dan nog werkt en of het correct werkt. Als al dat goed gaat, neem ik aan dat ze het beschikbaar zullen stellen voor een kleiner publiek, zodat die het kunnen uitproberen. zodoende kunnen ze nagaan of de servers de belasting aan zullen kunnen. En pas als al dat goed verloopt, zal het beschikbaar gesteld worden aan het grote publiek (max aan iedereen). Maar het moet al die stadia succesvol doorlopen en op dit moment ken ik noch het idee erachter, noch hoever het is uitgewerkt. Laat staan dat ik een planning zou kennen met data waarop informatie gevonden zou kunnen worden (en indien ik die informatie zou bekomen, is het dan nog de vraag of ik het mag delen voordat er een officiele aankondiging komt).

Maw, als ik buiten beschouwing laat dat ik weet dat er een project onderweg is, weet ik niet meer dan jij. Ik weet niet in welke fase het verkeerd. Noch weet ik hoe het concept zal werken, of het enkel voor supporters beschikbaar zal zijn of niet. Zolang dat de BB's geen aankondiging maken, is het giswerk over hoe het zal werken etc. je zal pas iets vernemen eens het project zijn testfases overleefd heeft en bijna klaar is voor het publiek. Het heeft geen zin iets aan te kondigen, om dan te melden dat ze het hebben moeten vernietigen omdat het niet werkte.

This Post:
00
246227.6 in reply to 246227.1
Date: 8/16/2013 11:40:08 AM
Overall Posts Rated:
471471

gewoon zodat je het zou weten, ik heb vorig seizoen voorgesteld om de % prijs die je krijgt op het verkopen van je speler aan te passen, zodat teams met gewone economien er niet onder zouden leiden, daar dat de 'day-trading' teams een zware invloed zouden ondervinden. Het probleem sleepte al een tijdje aan. hoewel het nog niet opgelost is, zijn de gemaakte veranderingen al een stap in de goede richting. Ze hebben de ideeen van een hoop mensen gecombineerd, daarvan de nuttige zaken uit geselecteerd en dat geimplementeerd. Mijn voorbeeld voor het veranderen van een simpele formule bedroeg 6 volledig uitgeschreven posten, waarbij ik slecht 3 voorbeelden had aangehaald om de effecten van die voorgestelde veranderingen aan te halen. (dit om te zeggen, als je een idee hebt voor BB, werk het dan eerst concreet uit. want je voorgestelde idee is te vaag, laat teveel ruimte voor uitbuiting, om nog maar te zwijgen over het feit dat sommige mensen niet merr dan 3 matchen per week willen). werk je idee beter uit, doordenk het grondiger. en eens je dat gedaan hebt, post het dan op het forum. Er zullen genoeg kritische mensen zijn die je wrs zullen aanwijzen waar je fouten zit, en je zal het wrs 2 of 3x moeten herwerken voordat het als rudimentair uitvoerbaar zal worden beschouwd. Mijn aanpassing van de formule heb ik ook 3x moeten herwerken hoor voordat het ook maar enigzins als een mogelijke nuttig voorstel werd beschouwd.


Bij deze weet je dus dat de BB's wel degelijk aan zo'n project aan het werken zijn. Mocht ik iets meer weten, dan zal ik het ook wel op het forum zetten. Maar op dit moment weet ik alleen dat er een concept is, dat de BB's eraan werken en daar houdt het bij op. Wil je meer info hebben, dan moet je weten te achterhalen welke BB's aan het project werken en zelfs ik heb geen toegang tot zo'n informatie.

ps: ik vind het eigenlijk best rot dat ik zo negatief moet zijn over je idee, maar ik reageer liever en duid liever de gebreken aan in je voorstel, dan het gewoon volledig te negeren. zodoende weet jij dat ik het gelezen heb, en weet je waaraan je moet werken aan dat voorstel van je. Bon, genoeg lecture nu. ik heb andere zaken te doen die mijn aand8 vereisten.