BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Utopija

Utopija

Set priority
Show messages by
This Post:
00
255443.5 in reply to 255443.3
Date: 3/8/2014 12:44:54 PM
Kakav je to ocaj...

This Post:
00
255443.6 in reply to 255443.5
Date: 3/8/2014 2:47:19 PM
Overall Posts Rated:
353353
Mislim da o zainteresovanosti ljudi za ovu ideju dovoljno govori da je temu prokomentarisalo nas dvoje troje i to u fazonu da je sranje :D baš me interesuje koliko će se ljudi prijaviti na globalnom nivou

This Post:
00
255443.9 in reply to 255443.8
Date: 3/14/2014 11:11:46 AM
Overall Posts Rated:
5151
Jedina sreća u cijeloj priči je što nece biti tako lako napraviti farmu. Tim kao tim da, ali pravljenje farme od tog tima biće dosta težak zadatak, makar prvih nekoliko sezona. Zahavaljujući tome što kupovina igrača zavisi od ranga, kvalitetniji igrači će biti nedosutpni za te nove timove, makar u početku. A pošto svakako neće imati igrače iz svoje zemlje, moraće da štekaju pare da bi kupili iste. A tu su i pare za trenera. Sve u svemu, time što su odlučili da stave sve ekipe u istu 'zemlju' smanjili su mogućnost da mnogo timova budu farme, samo par njih će moći da funkcioniše na nivou potrebnom za stvaranje dobrih reprezentativaca.

A sigurno je ipak, da će veći uticaj imati sve ovo na U 21 reprezentacije, jer će se vjerovatno za početak menadžeri baviti treniranjem tih nekih mladjih igrača, sa slabijim potencijalima, slabijim trenerima itd. Već nakon nekih 5-6 sezona, a možda i više ti timovi će moći da postanu baš prave farme, ali vidjećemo.

Što se tiče toga da je prednost to što možeš da isprobavaš taktike i slično, ja tu i ne vidim neku prednost, uostalom, svako koga je zanimalo baš kako neka taktika funkcioniše i da ispituje sve to, mogao je komotno da napravi tim u svojoj zemlji i vodi ga, sve dok ne bi krenuo u neke sumnjive transfere, tada bi bio prijavljen i naravno banovan. Ali eto, koga bi zanimale samo taktičke varijante, mogao je to i ranije da radi, jer 2 tima sa istom IP adresom se ne banuju automatski.

Meni se ideja baš ne svidja, i mislim da će najviše ispaštati manje zajednice koje i ovako jedva ''sastavljaju kraj s krajem''.

This Post:
22
255443.10 in reply to 255443.1
Date: 9/4/2014 4:55:25 PM
Overall Posts Rated:
22
Mislim da pravljenje drugog tima i pravljenje drzave Utopije obicna glupost...Ima mnogo toga sto moze da se promeni da se ne ubacuju obicne gluposti ko ova.Za promenu eto ubacite da plejevi i bekovi mogu trenirati sut za 2 poena da ne moras stavljati ga na centra da napreduje (sto je obicna glupost), da je centar tu bi i igra.Stavite sponzore, izradu pomocnih objekata, izrada grbova, dresova, i td...Igrica je ko muzej 10god. nista nije promenjeno...