BuzzerBeater Forums

BB România > Sezon 27..parcurs?

Sezon 27..parcurs? (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
259677.5 in reply to 259677.3
Date: 6/23/2014 6:22:19 AM
Overall Posts Rated:
7272
Obiectiv: locul 5, loc ocupat: locul 5 :)
Dezamagiri: am batut locurile 2 si 3 dar am pierdut locul 4 in ultima etapa. Per total antrenamentul a decurs binisor, evolutia echipei a fost surprinzatoare pentru mine. Parcursul in cupa a fost cam scurt, dar nu regret ultimul meci in competitie. Mai am un meci de jucat sezonul acesta pentru a "sarbatori" retragerea lui Cvetkovic si sper sa il castig.
In alta ordine de idei sunt multumit, dar se putea mai mult.

Succes pe viitor!
Cu stima, T.M.

This Post:
00
259677.7 in reply to 259677.6
Date: 6/23/2014 12:31:17 PM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
cupa pentru mine a fost cam ghinionista acest sezon. am prins destul de devreme adversar din RBBA care nu m-a subestimat. Obiectiv partial atins a fost sa termin neinfrant. am luat o bataie destul de neasteptata de la Synergy. Totusi 21-1 e un scor cat se poate de bun. Poate ca experienta din RBBA si-a spus cuvantul in acel meci. Inca mai am obiectivul de a promova. Sansele sa ajung in finala sunt mari, totusi oricare va fi adversarul meu din finala (Synergy(105971) sau Purmo(105806)), vor fi meciuri foarte grele, iar jucatoriilor mei le-ar mai fi trebuie un sezon in plus la antrenament. De antrenament nu ma pot plange. In curand voi avea extrema care mi-o doresc, si 2 jucatori tineri care au mers bine cu antrenamentul.