BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Ομιλίες Υποψηφίων

Ομιλίες Υποψηφίων (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
33
283162.5 in reply to 283162.4
Date: 12/6/2016 3:33:25 PM
Μετεωρα B.C.
II.3
Overall Posts Rated:
816816
Second Team:
Avengers B.C.
Καλησπερα στην Μπαζερικη κοινοτητα.

Για 4η συνεχομενη φορα θετω υποψηφιοτητα στις εκλογες. Ως γνωστον παντα μαζι μου ειναι στο πλευρο μου ο Ηλιας (τεραστιος).

Ειχα μαζι μου στο τιμ τους ***CUPRA*** και Belbento και ομολογω πως σε περιπτωση που εκλεγουμε θα τους ηθελα ξανα γιατι κυριως ειναι 2 εξαιρετικα παιδια με ορεξη για το παιχνιδι.

Ομολογω πως προσωπικα δεν ειμαι ικανοποιημενος απο την αγωνισιτκη πορεια αυτες τις σεζον. Οχι οτι δεν πηγαμε καλυτερα συγκριτικα με παλιοτερα, αλλα θεωρω οτι με το ροστερ που ειχαμε καποιες φορες μπορουσαμε να προχωρησουμε ενα σκλαι παραπερα αλλα για διαφορους λογους δεν τα καταφεραμε. Φυσικα ολα αυτα ειναι παρελθον και δεν εχουν πια σημασια.

Ειμαι ικανοποιημενος ομως απο το χτισιμο καποιον παικτων. Θεωρω οτι η περιφερεια μας πλεον ειναι σε επιπεδα κορυφαιας ομαδας καθως εχουμε 4 παικτες που ξεπερνανε τα 140 σκιλς και αλλους 2 που ξεπερνανε τα 135.

Αυτο ομως που με χαροποιει ακομα περισσοτερο ειναι οτι ερχονται απο πισω 3 εξαιρετικοι παικτες οι οποιο οταν τελειοποιηθουν θα εχουμε κατα τη γνωμη μου ομαδα που θα διεκδικει πολλα περισσοτερα απο μια προκριση (οσο περιεργοκαι αν σα ακουγετια αυτο).

Μιλαω για τις εξης πειριπτωηεις.

Πιγμαλιων Καβατζιδης (34584498) 25 ετων στα 125 σκιλς. Αν ολα πανε καλα θα μιλαμε για ενα εκπληκτικο 4αρι που θα μπορει να ανταπεξελθει σε ολα τα συστηματα και θα αγγιζει τα 135 σκιλς. Τρομερα νουμερο για ψηλο.

Ουγκουρ Γιερελ (33778433) 26 ετων στα 128 σκιλς. Στο ιδιο στυλ με τον καβατζιδη. Οι 2 τους θα συμπληρωνουν ο ενας τον αλλων και θα ειμαστε αχτυπητοι στις θεσεις τω ψηλων. Ειναι φοβερο να εχεις 4 και 5 2 παικτες κοντα στα 135 σκιλς.

Προβοκεντιος αποστολιδης (34585840) 25 ετων στα 129 σκιλς. Παικτης που θα μπορει να παιξει στις θεσεις 1-2-3 αναλογα με το παχνιδι και τις αναγκες. Τρομερος αμυντικος αν φτασει οπως θελουμε. Ενδεχομενως να ξεπερασει τα 140 σκιλς αν και mvp.

Φυσικα υπαρχουν κι αλλοι αλλα ανεφερα τις καλυτερες περιπτωσεις.

Παμε λοιπον για μια μεταβατικη χρονια οπου θελουμε να τελοιοποοησουμε 3 πολυ καλους παικτες. Φετος δηλαδη θεωρω οτι θα ειμαστε σε πειρματικο σταδιο (φυσικα μπορουμε να κανουμε παργματα σαν ομαδα). Αλλα η μεθεπομενη 2ετια θα ειναι η λαυτερη ομαδα που ειχαμε ποτε.

Ελπιζω να μην κουρασα και να μη θεωρουνται ακυρα ολα οσα εγραψα (μιας και ξεφυγα λιγο απο μια τυπικη ομιλια).

Καλη επιτυχια και στα υπολοιπα παιδια.