Τα μηνύματα που έστειλα στον SohosCity...
Στον ημιτελικό σου κάθεται και χάνουν οι ακατανίκητοι το SF τους με 6 φάουλ από το 35 και ενώ ο παίκτης έχει 1.8 φάουλ ανά ματς μέσο όρο όλη τη σεζόν. Έτσι φτάνεις στη νίκη την τελευταία περίοδο. Προφανώς δεν θα κάτσω να δω όλο το ματς για να δω αν έγινε κάτι άλλο, αυτό μου φτάνει.
Στο μεταξύ μας τρίτο ματς γίνεται ακριβώς το ίδιο, στην ίδια πάλι θέση από το 6 λεπτά πριν τη λήξη χάνω βασικό παίκτη και μπαίνει μια αλλαγή που απλά ανοίγει το δρόμο στο Λευκόπουλο κατά δεύτερο λόγο και ανατρέπει την περιφερειακή μου άμυνα κατά πρώτο. Γίνεται όμως μετά και εκείνο το ανεξήγητο πράγμα, όχι μία, 2 φορές!
Βγαίνει συνολικά η βασική μου πεντάδα με το 6ο φάουλ του SF μου 6 λεπτά πριν τη λήξη και το ματς φτάνει στα 30 δευτερόλεπτα πριν το τέλος χωρίς φάουλ ή τάιμ άουτ (5.5 λεπτά !!!) με συνέπεια να μη γίνουν ξανά οι αλλαγές! Φυσικά χάνεται η διαφορά, παίζεις με 3 βασικούς εσύ σε αυτό το διάστημα και απλά το η μηχανή αποφασίζει να με κρατήσει στο παιχνίδι με 4 παίκτες στην ουσία, δίνοντας μου ένα εντελώς κωλόφαρδο τρίποντο της παρηγοριάς.
Και ενώ λέω τα είδα όλα, στην παράταση συμβαίνει το ίδιο! Και εκεί που λέω πως τώρα έφτασα στην κορυφή και τέλος, τώρα τα είδα όλα, στην 2η παράταση και ενώ πάμε αγκαζέ στο σκορ, 4 και 20 πριν το τέλος βγαίνει πάλι όλη η ομάδα και μου αφήνει το PF να τα κάνει όλα! Και ενώ έχει 4/5 τρίποντα, δίνει τρίποντα στο...τίποτα στον αναπληρωματικό μου SF. Γίνονται 2 λάθη, βάζεις τα καλάθια, 2 λεπτά δεν γίνονται οι αλλαγές και εκεί πια η ζημιά είναι ανεπανόρθωτη πια, η διαφορά έχει ξεφύγει και δεν γυρνά πια.
Για να γίνει κατανοητή η συγκυρία, κανείς από τους παίκτες μου δεν αποβλήθηκε εντός της σεζόν και των playoffs με 6 φάουλ. Έγινε όμως στο πιο καθοριστικό ματς...Τέτοια ανατροπή θα έχεις να την περιγράφεις και στα...εγγόνια σου! Με μειονέκτημα έδρας 2 φορές και με την τύχη να είναι συνολικά μαζί σου. Παίξε και κανένα τζόκερ ρε φίλε!