Dzień 4 (Wtorek 25 Czerwiec 2024) : Występy
Wyniki kolejki
lady riders 108 - VIKING Włocławek 96
Giżyckie_Pierony 108 - STS BOBRY KĘTRZYN 92
mocarna 77 132 - ZKS 1938 Stal Stalowa Wola 116
Esuperion 108 - Iskra Jaworzno 71
Młode Willki 64 - Pruszcz All Stars 112
CKS Chotomów 119 - KS Społem 135
Basket Rzeszów 82 - KKS Limanowa 99
Tampa Basketball Club 87 - Manieczki 111
Najlepsze drużynowe osiągnięcia kolejki
Punkty : 135 : KS Społem
Zbiórki : 65 : Manieczki
Asysty : 34 : ZKS 1938 Stal Stalowa Wola, Pruszcz All Stars
Przechwyty : 13 : Esuperion
Zablokowane rzuty : 9 : Manieczki
Najlepsze indywidualne osiągnięcia kolejki
Punkty : 41 : D. Jackson (Giżyckie_Pierony)
Zbiórki : 20 : J. Cantenys (KS Społem), Z. Pinghai (KKS Limanowa)
Asysty : 14 : M. Ravaglia (Giżyckie_Pierony)
Przechwyty : 4 : F. Koszewski (KS Społem)
Zablokowane rzuty : 4 : S. Podlejski (Esuperion), E. Sievert (KS Społem), R. Barlow (Manieczki)
Najlepsza piątka kolejki
Point Guard : C. Brönneke (ZKS 1938 Stal Stalowa Wola) (38 Punkty, 6 Zbiórki, 7 Asysty, 0 Przechwyty, 0 Zablokowane rzuty) : Efektywność : 37
Shooting Guard : D. Jackson (Giżyckie_Pierony) (41 Punkty, 4 Zbiórki, 1 Asysty, 0 Przechwyty, 0 Zablokowane rzuty) : Efektywność : 37
Small Forward : K. Pärnamets (VIKING Włocławek) (35 Punkty, 4 Zbiórki, 2 Asysty, 2 Przechwyty, 1 Zablokowane rzuty) : Efektywność : 35
Power Forward : C. Ceman (lady riders) (19 Punkty, 18 Zbiórki, 7 Asysty, 0 Przechwyty, 0 Zablokowane rzuty) : Efektywność : 36
Center : Y. Efstathiou (Pruszcz All Stars) (22 Punkty, 19 Zbiórki, 3 Asysty, 1 Przechwyty, 0 Zablokowane rzuty) : Efektywność : 39
MVP kolejki
Y. Efstathiou (Pruszcz All Stars) (22 Punkty, 19 Zbiórki, 3 Asysty, 1 Przechwyty, 0 Zablokowane rzuty) : Efektywność : 39
Najsłabszy występ kolejki
J. Kosicki (Młode Willki) (0 Punkty, 1 Zbiórki, 0 Asysty, 0 Przechwyty, 0 Zablokowane rzuty)Á. Olabarri (CKS Chotomów) (0 Punkty, 0 Zbiórki, 0 Asysty, 0 Przechwyty, 0 Zablokowane rzuty)G. Glanz (Tampa Basketball Club) (0 Punkty, 0 Zbiórki, 1 Asysty, 0 Przechwyty, 0 Zablokowane rzuty) : Efektywność : -4
Triple-Double kolejki
A. Jesionka (Pruszcz All Stars) (17 Punkty, 10 Zbiórki, 11 Asysty, 2 Przechwyty, 1 Zablokowane rzuty)
Wszystkie rodzaje statystyk
Zawodnik, który zapomniał zdjąć rękawic zimowych : A. Soroczynski (Iskra Jaworzno) : 7 Straty
Zawodnik dostrzeżony przez sędziego : P. Baldi (STS BOBRY KĘTRZYN), J. Plasencia (Esuperion) : 6 Faule
Iron man : D. Suchorzewski (STS BOBRY KĘTRZYN), D. Berkowitz (Iskra Jaworzno), M. Gierech (Iskra Jaworzno), W. Fidut (Iskra Jaworzno), M. Rylski (Iskra Jaworzno), A. Soroczynski (Iskra Jaworzno), A. Jesionka (Pruszcz All Stars), Z. Pinghai (KKS Limanowa), K. Maparantau (KKS Limanowa), K. Cybula (Basket Rzeszów) : 48 Minuty
Snajper : D. Jackson (Giżyckie_Pierony), V. Stirbet (mocarna 77), M. Rakušček (Młode Willki), L. Audouy (CKS Chotomów), V. Berdov (KKS Limanowa) : 5 3 punkty
Najlepszy zawodnik : G. Arredondo (Manieczki) : Ocena : 17.5
Najsłabszy zawodnik : M. Rylski (Iskra Jaworzno) : Ocena : 4.5