чех всеж таки зіграв нормал. чи то він хитрив, про ігри з нами та фінами, чи що це було - не знаю, але на наше щастя йому це не багато допомогло. хоча часом було нервувато
першу чверть ми провели дуже непогано. 7 влучних триочкових (при чому не тільки від птащука, дудніка та міхайленка, но й від біби, корнілова та міхайлова) дозволили нам лідирувати +14. другу та третю чверть чехи намагались наздогнати, але ближче ніж на -9 очок не наближались, а в кінцівках чвертей в нас виходило їх не програти. на четверту чверть сил в чехів не вистачило
перемога +21 на нижчому настрої - непогано. але є багато чого не дуже сподобалось. за перші три чверті чехи закинули нам 6/10 триочкових. через 3-2. так, низький ентузіазм, нижчий настрій, але... загалом в захисті відіграли непогано, але ці триочкові... програш у підборах також не криичний. в атаці обратний ефект: в першій чверті 7/13 триочкових, далі 4/19... тут відзначився птащук, для нього 2/9 триочкових це вкрай погано. і я б зрозуммів якби проти нього захищався весь час бажант. але той грав з запасу, а в мейера небагато захисту... телешун вдііграв погано та й від альтмаа очікувалось більше. але всеж таки перемога з мусорним часом, тому к тим хто зіграв гарно. це і міхайленко з дудніком. дуднік довгий час грав пасивно, але його швидкі 6 очок на початку заключної чверті зняли усі питання. та й 6 асистів з 3 перехоплення по ходу гри це гарно. не знаю добре це чи погано, але ось такий цікавий факт: корнілов усі свої очки з гри набрав з-за дуги, 3/4 триочкових. 0/5 двоочкових, тому не знаю + це чи - )) але 11 очок, 5 асистів, 3 перехоплення та 3 блоки. непогана лінійка. довгий час хотів написати фразу що біба і за той малий час що мав видав гарні 5 асистів, але він потім награв досить багато часу в кінцівці гри не покращивши це значення
наш наступний суперник швейцарія. вони обірграли у гостях індію +32. в них трошки гірші рейтинги ніж в чехів