S obzirom da volim forum i da se pise, evo nesto malo o meni.
Zlatni medo je bio top a makedonski je trenutno uzas. Mozda se i nesto promijenilo od prije god dana kad sam bio ali tad reko vise nikad haha.
Zovem se Luka. Trenutno imam 29 godina i jos sam relativno mlad haha i ako se tako ne osjecam. Iz Zagreba sam i dobro zna marijola od kud. Trenutno sam izbornik u21 repke i klub je jos malo na cekanju. Na buzzeru nisam cak ni puno. Mislim trenutno oko 15 sezona ali igrao sam i ko klinac jedno vrijeme ali nista ozbiljno jer sam bio klinac koji nista ne kuzi hahha. Danas je malo drugacije.
Igrao sam nedavno i prvu ligu ali vise os pol momcadi su bili starceki u najboljim godinama no dalje od velikog finala nisam uspio. Rasprpdao ih i ostavio svoja tri trenirca od koja su dva reprezentativci. Ove sezone izlazim na draft i onda cu vidjet dal i daje trenirat ove moje il se okrenut novim nadama. Taj trojac ostaje kod mene do kraja karijere i s njima cu ic u novi lov na prvu ligu. Cekam jos negdje dvije sezone da se zaradi i kupi nove igrace koji ce me i otpeljat u prvu ligu.
Sto se u21 repke tice, obzavam trenirati igrace i tako je sve pocelo. Sad mi je 5 sezona vodenja i mislim da ce uskoro doc i kraj tome. Manjak vremena cak i voljr nrkad tako da ce uskoro preuzet neko svjezi. Ostat cu u treniranju i pomaganju jer to i volim.
Jos nesto sitno o meni. Ozenjen i ponosan tata vec godinu i pol. Kako starim piva mi vise nije nesto i sad sam presao na gemist. Knjige ne volim niti sam ikad volio. Filmove serije obozavam. Uz buzzer igram jos jedan nogometni menadzer a uskoro dolazi jos jedan pravi nogometni koji radi moj prijatelj. Bit ce top. Eto to je sve od mene.
Nadam se da ce se jos ljudi javit da ih upoznamo i da saznamo nesto novo