ערב טוב לכולם !
ממשיכים עם מסגרת הבתים באליפות אירופה.. היום במוקד, נבחרת הונגריה החזקה ..
הונגריה נבחרת עם קהילה גדולה כמעט כמו שלנו, מציגה שחקנים מרשימים בכל עמדה עם קו קדמי מהטובים באירופה ולמרות זאת הם הלכו עד עכשיו בטורניר בעיקר החוצה לגארדים ..
ניגש ישר לעניין, בשבועיים האחרונים ביקשתי לא לדון בנושא הטקטיקה לפחות לא בפומבי בפורום.. אנחנו כבר שבועיים משחקים החוצה לגארדים, בשבוע האחרון זה בעיקר היה חלק מהתרגיל ובגלוי עם הגארדים הכי טובים שלנו גם כשפגשנו נבחרת חלשה..
המטרה הייתי להשיג ציון ממש גבוה שירתיע את ההונגרים ואני חושב שזה די הצליח עם ה11 האחרון.. גם בהגנה הייתה תוכנית מסויימת לבלבל קצת את ההונגרי ותוך כדי השמירה באיזורית עם ה3 בחוץ, לנסות לגרום גם שם ציון שירתיע את ההונגרי שעד כה כמו שהזכרנו, נוהג לשחק החוצה ולהשתמש בגארדים שלו ..
ואז למעשה מה שנבנה לקראת המשחק היום זה שההונגרים שנוהגרים לשנות איזוריות לפי היריבה, ישמרו אותנו עם שלושה בחוץ או במקסימום אישית ללא מחשבה שנילך פנימה עם הציונים שהוצאנו בחוץ ואולי הפציעה המצערת של בן ארי גם תוסיף לפילוסופיה..
וכן ניסנו גם להשפיע על הצורה שתתקיף הונגריה היום ושתלך סוף סוף לגבוהים שלה שברמה מאוד גבוהה ולא בטוח שזה משהו שהינו רוצים במצב רגיל אבל כשאנחנו משחקים עם שלושה גבוהים אז אפשר להתמודד עם זה, בעיקר אם הם יאכלו את כל התרגיל בעיקר בהגנה שלהם ..
אז כמו שאפשר להבין, היום אנחנו תוקפים פנימה עם שלושה גבוהים פותחים וגם מהספסל! שזה צעד די חדש בנבחרת, בדר"כ לינזקי מחליף.. אבל אנחנו רוצים להשיג עליונות כשגילי צדוק יעשה את הבכורה שלו בבוגרת מעמדה 3..
בהגנה נשמור אישית, יש סיכוי גדול יותר נוכח העובדות שההונגרים יילכו פנימה וזה בידיוק ישרת אותנו אבל לא נוכל להסתכן עם 3 בחוץ ונקווה שההתקפה תהיה מספיק חזקה כדי לחפות על ההגנה גם אם התרגיל שהכנו בקפידה ייכשל ..
דרך אגב סיכוי לא קטן שההונגרים יעלו בקראנץ' היום לכן הגישה תהיה נורמל ולא נוכל להסתכן גם בקראנץ' כדי להשוות את ההתלהבות..
את זה אני אומר כי ייצא לי לדבר עם ההונגרי קצת והוא לא הולך לעלות פה רגוע כי יש לו את שתי היריבות החלשות בבית בשבועות הקרובים, עם המאזן שלהם הם חייבים ניצחון פה כדי לשמור על סיכויי העלייה וזה בהחלט מאפשר מצב של קראנץ' מצידם אז בהחלט זה יכול להפוך את המשחק להרבה יותר מסובך וקשה..
להלן הרוטציה:חמישיה:
PG – מטי שדה
SG – אמיל אופיר
SF – גילי צדוק
PF – עוז בן עמי
C – הדר קורנפיין
ספסל:
PG – עדי יוחפז
SG – אסף חסידים
SF – צח גולן
PF – דביר חסר
C – נפתלי שירזי
מחליפים נוספים:
אפיק לינזקי
מעיין סעדון
מטי שדה יחזור לעניינים אחרי העדרות קצרה וינהל את המשחק כהרגלו ונקווה ללא מעט מסירות לגבוהים בצבע..
יוחפז מחליף משיקולי יכולת בנוגע לטקטיקה ולציונים.. אמיל אופיר גם יכול לעזור במשחק כזה עם היכולות שלו בטקטיקה כזאת..
לא לשכוח שאנחנו מגיעים ללא אבירם בן ארי שנפצע ונקווה שזה לא יהיה משמעותי עד כדי כך כי מדובר באחד השחקנים הקריטיים במשחק פנים כמו היום..
גילי צדוק בפורם 7 אומנם אבל מצופה גם ממנו משחק התקפה גדול מעמדה 3 ..
בואו לעודד את הנבחרת !
בהצלחה לישראללל !
Last edited by Warrior at 12/22/2008 1:45:51 PM