BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Reprezentacija - Novi Pocetak

Reprezentacija - Novi Pocetak (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
66601.5 in reply to 66601.3
Date: 1/1/2009 11:21:36 AM
BG Samuraj
III.1
Overall Posts Rated:
142142
Nis nebrini sve je ok:)
Napisasmo se bil i ja na BB-mail samo tako, sekire su zakopane do sledece medjusobne tekme:)

This Post:
00
66601.6 in reply to 66601.5
Date: 1/1/2009 11:27:42 AM
Overall Posts Rated:
178178
Napisasmo se bil i ja na BB-mail samo tako, sekire su zakopane do sledece medjusobne tekme:)

Nadam se da nismo izgubili Caramazova u medjuvremenu...

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
This Post:
00
66601.7 in reply to 66601.6
Date: 1/1/2009 11:43:32 AM
Overall Posts Rated:
5757

Nadam se da nismo izgubili Caramazova u medjuvremenu...

dajte mi dva dana, samo da se povratim od sinoc,
trenutno ne mogu da mislim, jer je to bolna radnja za mene trenutno

This Post:
00
66601.8 in reply to 66601.4
Date: 1/1/2009 11:51:48 AM
Overall Posts Rated:
122122
Aha. Ok. mada moje pitanje se odnosilo i na to kada da ocekujem(o) plan ko ce koju ligu da pretrese ...
Za 18 i 19ogodisnjake mislim da nije veliki problem jer najveci broj njih i dalje kod nas u ligama a verovatno se samo treba cimati sa managerima da nabave sto boljeg trenera kako bi ti potencijali mogli da se utreniraju a da i tim ima koristi od toga ...
E tu jedino je problem oko finansija jer su treneri 6ice preko 700K (za 5ice nemam podatak )

Sto se mene tice, na odmoru sam do negde posle bozica pa imam vremena da surfujem po BBu ...
Video sam na CRO forumu da im scouti u aliasima imaju nastavak "(NT Scout)". Mislim da bi to bilo super i kod nas jer bi onda u kontaktima sa vlasnicima kandidata za repku manageri znali zasto se raspitujemo ...

Fair play!!!
This Post:
00
66601.9 in reply to 66601.8
Date: 1/1/2009 12:01:05 PM
Overall Posts Rated:
178178
Aha. Ok. mada moje pitanje se odnosilo i na to kada da ocekujem(o) plan ko ce koju ligu da pretrese ...
Za 18 i 19ogodisnjake mislim da nije veliki problem jer najveci broj njih i dalje kod nas u ligama a verovatno se samo treba cimati sa managerima da nabave sto boljeg trenera kako bi ti potencijali mogli da se utreniraju a da i tim ima koristi od toga ...
E tu jedino je problem oko finansija jer su treneri 6ice preko 700K (za 5ice nemam podatak )

Sto se mene tice, na odmoru sam do negde posle bozica pa imam vremena da surfujem po BBu ...
Video sam na CRO forumu da im scouti u aliasima imaju nastavak "(NT Scout)". Mislim da bi to bilo super i kod nas jer bi onda u kontaktima sa vlasnicima kandidata za repku manageri znali zasto se raspitujemo ...

Ovo za "NT Scout" u nicku je prakticna ideja...jedino ako neko nije previse zaljubljen u svoj originalni nick.

This Post:
00
66601.10 in reply to 66601.9
Date: 1/1/2009 1:14:40 PM
Overall Posts Rated:
00
Kao npr ja (:

This Post:
00
66601.11 in reply to 66601.10
Date: 1/1/2009 1:41:39 PM
Overall Posts Rated:
5151
Ma zamisli da dodas jos nesto ispred - tvoj nick i ovako staje u simbolicna tri reda ;)

This Post:
00
66601.12 in reply to 66601.1
Date: 1/1/2009 1:55:12 PM
Overall Posts Rated:
6868
Na samom pocetku nove 2009. godine predlazem da pokusamo da okrenemo novo poglavlje u radu repke. Da budem precizniji, ideja ja da probamo da napravimo takav mehanizam koji ce funkcionisati bez obzira ko je selektor a cija ce namena biti da istome olaksa rad i donese bolje rezultate. Ja se sa svoje strane obavezujem da sve nase dogovore realizujem u potpunosti i da saradjujem sa svima bez razlike.

Molio bih vas da se uzdrzavate od svadja i rasprava i da komunikacija bude konstruktivna i otvorena. Dajte da razmisljamo gledajuci u buducnost, bez vracanja na stare sukobe i razmirice.

Ucinimo jos jedan napor da pokusamo da stvari organizujemo na najkvalitetniji moguc nacin.

Ono sto bih vas molio je da razmislite o sledecim stvarima:

I) Vlasnici reprezentativaca:
- da li nameravate da ih zadrzite ili prodate i ako ih prodajete - kada to planirate,
- kakav trening dobijaju (redovan/neredovan, samo ta pozicija ili vise pozicija, koji tip treninga)
- da li zelite da trening reprezentativca podredite interesima reprezentacije
- da li nameravate da vodite racuna o njihovom GS-u (GS treba da bude minimum Strong)

2) Vlasnici kandidata za reprezentaciju - bice direktno kontaktirani sa moje strane a ideja je da se izjasne o istim pitanjima kao i vlasnici reprezentativaca uz dodatnu obavezu da obavestavaju strucni stab o napretku igraca.

3) Scouting potencijalnih reprezentativaca
- da li zelite da se bavite pronalazenjem potencijalnih reprezentativaca

4) Odredjivanje taktika reprezentacije za buduca takmicenja/utakmice
Sto se ove stavke tice - BB mailom cu konktaktirati one za koje smatram da su najkvalifikovaniji da ucestvuju u kreiranju reprezentativne strategije.

Vezano za stavku 1, molio bih da se o njoj putem BB-maila izjasnite do nedelje.

Bilo kakav komentar, predlog, dopuna je dobro-dosao.

I jos jedna napomena, nemojte ovde na forumu javno iznositi skilove igraca, planove koje imate sa njima i sl. Ovaj forum je ipak javni.

Hvala unapred na saradnji.

za ovo pod 3) zainteresovan veoma a i imam sada dosta free time-a... =)) hocu i ja NT scout =)) znaci SA-Schmelle-NT Scout =)) do jaja =))

This Post:
00
66601.13 in reply to 66601.12
Date: 1/1/2009 1:58:54 PM
Overall Posts Rated:
00
Ajde, uzmi trecu ligu, ja sam ugrabio prve dve (:

This Post:
00
66601.14 in reply to 66601.13
Date: 1/1/2009 2:02:22 PM
Overall Posts Rated:
178178
Popeye 91 i schmelle pogledajte II temu o repki i javite mi sta cete od skautskih funkcija...

This Post:
00
66601.15 in reply to 66601.14
Date: 1/1/2009 2:05:02 PM
Overall Posts Rated:
00
Predlog za buduce skaute. Kada gledate ekipe, pogledajte i u transfer history, mozhda je neki dobar igrach otishao u inostranstvo da zaradi za lebac

Advertisement