Mislim da sa Jabus i Popaj u svojim izlaganjima pomenuli skoro sve elemente vezane za ucinak Superstara i kandidaturu Caramazova.
Pre svega, osvrnuo bih se na rezultate koje je napravio Superstar i koji su, imajuci u vidu probleme sa kojima se sretao a sa kojima se bori i A repka - jako dobri. Ocekujemo da ce Superstar aktivno ucestvovati u radu obe reprezentacije koliko mu to obaveze budu dozvoljavale.
Iz kandidature koju je podneo kolega Caramazov najvaznije je izdvojiti cinjenicu da od prosle sezone postoji strucni stab sa armijom skauta i saradnika koji svi skupa rade na napretku nase A selekcije. Sustina je da gore navedeni tim preuzme brigu i za mladu reprezentaciju a osnovni razlog je dodatno poboljsana koordinacija u planiranju aktivnosti i realizaciji istih.
Da ne ponavljam ono sto je kolega Jabus vec napisao o Caramazovu i uz obavezno postovanje svih kandidata koji ce ucestvovati na ovim izborima, duznost mi je da saopstim da u svetlu gore navedenih planova, strucni stab poziva sve glasace da poverenje ukazu kandidatu Caramazovu.
Sa postovanjem,
Bill
"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos