BuzzerBeater Forums

BB Hellas > ΕΚΛΕΙΣΕ!

ΕΚΛΕΙΣΕ! (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
90725.5 in reply to 90725.4
Date: 5/20/2009 10:45:02 AM
Green Devils B.C
A1
Overall Posts Rated:
107107
Second Team:
Red Devils B.C
eixa proteinei sto parelthon na kanoume mia omospondia kai na prospathisoume na valoume mesa olous tous supporter me aitima na alla3ei to onoma twn slavwn.... an den kinidinevoume me ban h tipota tetoio eimai etoimos na tin kanw twra kai na prospathisw na valw osous pio pollous. exw k alles protaseis opws mazika na steiloume minimata stous BBs

I love this game!
This Post:
00
90725.6 in reply to 90725.5
Date: 5/20/2009 10:48:56 AM
xorafa-4-
III.1
Overall Posts Rated:
9797
To Zlooo
Makedonija is the name in this game not "macedonia need a friedly match".
Please change!!!

Αυτό έγραψα στο φόρουμ των εθνικών προπονητών.Αν δεν το αλλάξει η ξαναβάλει από εδώ κ πέρα θα γράφω κ εγώ.
Περιμένω φιλικό στο μεγαλύτερο γήπεδο της Μακεδονίας στην πόλη της Καβάλας.
Η φιλοξενία θα είναι άψογη.

This Post:
00
90725.7 in reply to 90725.2
Date: 5/20/2009 12:09:37 PM
MACEDONIANS
III.14
Overall Posts Rated:
241241
Φίλε GM ...πες στους ΒΒ μην κάνουν καμμιά τέτοια μλακία κα εδώ.....στο ΗΤ χαμός γίνετε

From: zisis
This Post:
00
90725.8 in reply to 90725.7
Date: 5/20/2009 1:12:45 PM
Overall Posts Rated:
11
To post μου για το παραπάνω θέμα στο Hattrick:

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!!

Δεν ξέρω αν το έχουν ξαναπεί στο θέμα αυτό....αλλά θα το πω γιατί το είδα και τρελάθηκα.....

Δεν ξέρω ποιος έκανε την Ελληνική Μετάφραση για τα λεγόμενα "Μακεδονικά"........αλλά το είδα και μου σηκώθηκε η τρίχα....καθώς καλεί την γλώσσα των Σκοπιανών Μακεδονικά......

Καλά οι ξένοι..θέλουν και λένε πολλά....όχι όμως και εμείς οι Έλληνες......έλεος....

Από πότε τα Σλαβικά, έγιναν Μακεδονικά...????

Μην τρελαθούμε κιόλας......

Είμαι διαχειριστής και Έλληνας μεταφραστής σε κάποιο άλλο on-line game (Maxithlon)....

Ακόμη τα Σκόπια δεν έχουν μπει.....αλλά αν μπουν....εννοείται...ότι θα ονομάζονται F.Y.R.O.M και δεν θα υπάρχει καν θέμα "Μακεδονικής" γλώσσας. Και το λέω αυτό με απόλυτη βεβαιότητα.

Έστω να δεχτώ ότι κάποιοι εδώ μέσα (από το εξωτερικό που έχουν υψηλόβαθμες θέσεις) δεν καταλαβαίνουν.........το θέμα της Μακεδονίας....

Επειδή όπως είπα είμαι μεταφραστής σε άλλο παιχνίδι (αν δεν είχα την δύναμη να ασκήσω βέτο για τα "Μακεδονικά")....αν μου έδιναν ένα τέτοιο κείμενο για μετάφραση.....δεν θα το μετέφρασα ως έχει....αλλά θα χρησιμοποιούσα άλλες λέξεις και εκφράσεις......όπως πχ η γλώσσα των Σκοπίων....ή Σκοπιανικά......

Απαράδεκτοι οι ξένοι....αλλά απαράδεκτος και ο Έλληνας μεταφραστής που μετέφρασε το κείμενο ως έχει.....

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!!!!!!!

ήταν ανεπίτρεπτο που στην Ελληνική μετάφραση χρησιμοποίησαν την λέξη "Μακεδονικά"......

Σε επόμενο μήνυμα είπα ότι πρέπει να παραιτηθούν οι μεταφραστές και κανένας Έλληνας να μην γίνει εκεί μεταφραστής....αυτό αυτομάτως σημαίνει λιγότεροι Έλληνες χρήστες.....άρα πλήγμα για το παιχνίδι.....

Anyway.....πολλοί μπορεί να με ξέρετε από το Maxithlon στο οποίο είμαι με όρους του buzzer, ας το πούμε Υπέρ-GM (3ος στην ιεραρχία του παιχνιδιού).

Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε άλλα όλα τα άτομα που έχουμε μια θέση προσωπικού στα περισσότερα παιχνίδια...το κάνουν χωρίς κανένα κέρδος, και με πάρα πολλές ώρες δουλείας. Και αυτό γιατί είτε θέλουν να προωθήσουν την χώρα τους είτε να έχουν καθαρό από τους cheaters το παιχνίδι που αγαπούν.

Αυτό που θέλω να ξέρετε είναι ότι οι χρήστες έχουν πολύ μεγάλη δύναμη αρκεί να το καταλάβουν.....όλα τα παιχνίδια χρειάζονται χρήστες....αν οι χρήστες ενός κράτους...φύγουν ή δεν πληρώνουν συνδρομές.....κάνει κακό στο παιχνίδι και δεν το θέλουν....

Ένα πράγμα που κάνω στην ζωή μου είναι να είμαι πάντα ξεκάθαρος......

Όταν έγινα απλός GM στο Maxithlon (ακόμη δεν έχει μπει το κράτος των Σκοπίων), ξεκαθάρισα και κάτι τέτοια θέματα.....αλλιώς δεν θα αναλάμβανα θέση στο προσωπικό....

Η απόφαση που υπάρχει στο συγκεκριμένο παιχνίδι...είναι ότι κάνουμε ότι λένε τα Ηνωμένα Έθνη....και αναγνωρίζουμε ότι αναγνωρίζουν αυτά.....

Οπότε τουλάχιστον στο Maxithlon, στους Σκοπιανούς δεν θα τους περάσει η χάρη...

Πριν από λίγο καιρό άνοιξε και το κράτος της Κύπρου.....τα τοπωνύμια μπήκαν όλα στα Ελληνικά..καθώς και όλα τα ονοματεπώνυμα είναι 100% Ελληνικά.....και απουσιάζει εντελώς το Τούρκικο στοιχείο......γιατί με τα Εθνικά προβλήματα που έχουμε από οπουδήποτε μπορούμε να ακούσουμε πολλά.....

Γιατί όμως περνάει άνετα ότι λέω και ότι θέλω...και ειδικά σε τέτοια θέματα???

Γιατί πολύ απλά είμαστε το 5ο μεγαλύτερο κράτους του παιχνιδιού.....και αναγκαστικά ακουγόμαστε......δεν θέλουν να μας χάσουν.....

Τι θέλω να πω...σε όλα τα παιχνίδια είμαστε περισσότεροι Έλληνες χρήστες από τους Σκοπιανούς.......

Άρα έχουμε την δύναμη να περάσουμε αυτά που θέλουμε...και όχι αυτά που θέλουν οι Σκοπιανοί.....

Το μόνο που χρειάζεται είναι να καταλάβουμε την δύναμη που έχουμε και πολλές φορές δεν την αξιοποιούμε ;)

Απλά χρειάζεται οργάνωση και σωστές κινήσεις.

Ευχαριστώ
Ζήσης

From: draaccc

This Post:
00
90725.9 in reply to 90725.8
Date: 5/20/2009 1:19:35 PM
Overall Posts Rated:
22
loipon epeidh de ftaine oi LA ato hattrick sthn arxh skopiana eixan metafrasei kai meta apo apaithsh ths koinothtas egine makedonika gia na mporoume na doume to problhma kai na endiaferthei perissoteros kosmos twra to thema pou exei dhmiourgithei einai oson afora th glwssa oxi to onoma ths xwras kai afou edw de exoume tetoio problhma de aksizei na dynamitizoume thn atmosfaira gt edw pera hmaste 2 hmaste 3 kai me to zori 13 opote to mono pou tha kataferoume einai na kleisoun mono merikes ellhnikes omades

Last edited by draaccc at 5/20/2009 1:19:58 PM

From: Tyfonas
This Post:
00
90725.10 in reply to 90725.9
Date: 5/20/2009 1:27:11 PM
MACEDONIANS
III.14
Overall Posts Rated:
241241
Στην άρχη ήταν σκοπιανά η μεταφρασή...μετά το έκαναν ''Μακεδονικά'' για να ανάψουν τα αίματα απο Έλληνες στο ΗΤ......μην ρίχνετε βάρος στον μεταφραστή.

This Post:
00
90725.11 in reply to 90725.9
Date: 5/20/2009 1:30:21 PM
Overall Posts Rated:
11
Δεν έχω σκοπό να δυναμιτίσω κανένα κλίμα πίστεψε με.....

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα, αρκεί να το θέλουμε ;)

Τώρα αν το έκαναν επίτηδες δεν ξέρω...είναι τεράστιο το θέμα στο hattrick....και είναι αδύνατο να διαβαστεί όλο.....

Απλά τα είδα όλα βλέποντας φάτσα κάρτα στην 1η σελίδα την λέξη μακεδονικά.....

Όσο για το όνομα που έχουν τα Σκόπια στο hattrick, ήταν από την στιγμή που γράφτηκα στο παιχνίδι...και το "δέχτηκα" από την άποψη ότι ακόμη παίζω στο hattrick..θα μπορούσα να το παρατήσω...αλλά είπαμε τους ξένους δύσκολα τους πείθεις...για κάτι που έχουν άγνοια και δεν τους ενδιαφέρει.... ;)

Προσωπικά με πείραξε η μετάφραση ;)

Όχι ότι δεν με πειράζει το όνομα...αλλά ξέρω ότι από την στιγμή που πέρασε είναι αδύνατο να αλλάξει ;)

Last edited by zisis at 5/20/2009 1:32:57 PM

From: draaccc

This Post:
00
90725.12 in reply to 90725.11
Date: 5/20/2009 1:36:56 PM
Overall Posts Rated:
22
ma gi auto mphke etsi h metafrash gia na se peiraksei kai esena kai olous tous allous kai na ginei kati oson afora to onoma ths xwras pleon to potami de gyrizei pisw afou exei anagnwristei apo tis perissoteres xwres gi auto twra prospathoume na swsoume oti mporoume alla de xreiazetai na metaferthei to thema se auto to paixnidi afou edw hmaste ligoi kai mono arnhtika apotelesmata mporoume na exoume

This Post:
00
90725.13 in reply to 90725.12
Date: 5/20/2009 1:40:28 PM
Overall Posts Rated:
11
τότε καλά έκαναν...αν το έκαναν επίτηδες....

δεν προσπαθώ να μεταφέρω κάποιο θέμα εδώ....απλά μιας και λίγο πολύ όλοι παίζουμε στο hattrick, εξέφρασα την προσωπική μου άποψη για αυτό που είδα εκεί....

Πάντως σίγουρα πέτυχαν τον σκοπό τους ;)

From: hbslag
This Post:
00
90725.14 in reply to 90725.13
Date: 5/20/2009 2:25:55 PM
Overall Posts Rated:
22
Οι μεταφραστές στο ΗΤ καλά κάναν. Το πρόβλημα δεν είναι αν θα το βλέπουμε εμείς αλλά τι βλέπει ΟΛΟΣ ο υπόλοιπος κόσμος. Να νομίζουμε ότι όλα είναι οκ και να μην είναι;

Εδώ να μην αφήσουμε τπτ να πάει χαμένο. όσο αέρα δίνεις τόσο περισσότερο σε πατάνε.

GM-NC μαζί σας

From: Tyfonas

This Post:
00
90725.15 in reply to 90725.14
Date: 5/20/2009 2:36:24 PM
MACEDONIANS
III.14
Overall Posts Rated:
241241
Εγώ πάντως έφαγα ban στο ΗΤ Global......ας συνεχίσουν οι υπολοιποί

Advertisement