Tu durnas ar apsimeti ? Sakiau gi kad sita ekipa valdau 2 savaites. apie kokius 11 sezonu kalbi. Iki tol valdziau ekipa Candraguptra nuo 3 iki 7 sezono ir losiau LBBL, bet buvau uzbanintas nes kilo itarimas kad turiu 2 ekipas, nors to nebuvo ir meete dalyvavom du atskiri zmones tiesiog visad losdavom tarpusavyje draugiskas kad nereiktu ieskotis su kuo lost ir karta sandori atlikom, del ko ir kilo itarimas. Lietuviu Gm ir kita valdzia gyne mane stengesi kad atbanintu, nes zinojo tiesa, bet tada dar vladzia buvo lb konservatyvi ir sprendimu nekeisdavo., Po to susikuriau nauja ekipa Zaratustra ir II.4 lygoje gali pasiziureti kaip atrode. Buciau lyga laimejes, deja, uz forume diskutavima apie zyduku svente Lietuvoje, pajuokiau sia svente ir musu senus paprocius vaikus gasdinti zydais. buvau banintas uz ale rasizma, nes kazkoks daunas isverte uzsienio Gm ne tai ka rasiau o taip kad uzbanintu. Sio zaidimo nesiruosiau niekad po sito ivykio lost, bet ikalbejo zmogus priglaust jo ekipa kol jis bus uzsienyje, kad nenusibotintu. Kadangi, to taisykles nedraudzia, tai sutikau, nes mano tikslas buvo informacija apie meeta liepos 24 d Klaipedoje. Taisykles draudzia vienam zmoguyi turet 2 ekipas ir daugiau, o nedraudzia ekipa viena valdyti dviem ar net daugiau zmoniu. Todel as vienas valdysiu ja kol zmogus gris, nes uzsienyje intiko netures. Si seza tikslas tik vienas laimeti sia lyga, nes as visad iprates tik laimeti, o ir grizusi zmogu pradziuginciau. Ir jei dvejoji kad as seku pasakas o ne tiesa pasiklausk bendruose forumuose kas yra Paulius V, kokie jo pasiekimai ir pan. Suzinosi kad ir NT rinktines stabo narys esu buves, Kad meetuose iskovojau 3x3 Taure su komanda, todel noredamas apginti nugaletoju varda sutikau pavaldyt sia ekipa. Visi mane pazista, is senesniu menedzeriu. Todel ir zino mano gabumus ir zinias.
Sita ekipa isvis pirma sezona turbut Iv lygoje, kiek ziurejau klubo istorija, iskrito preitam tik is III lygos. Pavadinimas buvo Greandeath ar panasus meslas. Persivadinau savo pirmos ekipos vardu, nes norejau kad kazkas butu ir mano ir noras laimet lygas atsirastu.
Last edited by Paulius as Paulius ;D at 7/18/2010 5:14:47 PM