Tegelikult on reaalses kossus teinekord samamoodi, tunne on, et mangus on bug. Kas te rytas-pana mängu vaatasite? ma olin saalis ja nägin asja kohapealt. Põmm põhimehele vigastus ja mäng oli 3 minutiga kaototatud. Oleks selle menägu tsenaarium siin jooksnud, oleks programmi sõimanud.
Salvestasin selle nädala Euroleague mängud ja nüüd otsast vaatan. Rytase-Pana mängu vaatamise lõpetasin just nüüdsama. Minu arvates oli Rytas selles mängus nagi BBs kodusaalis mängiv V liiga pot, kellele on karikasarja mängus külla sõitnud II liiga klubi. V liiga potile ei mõju, kui keegi nende 3500-4000K-se palgaga mees viga saab - kohe võetakse pingilt uus mees ja kindel kaotus tuleb niikuinii. :)
No see Geceviciuse vigastus nüüd nii määrav ka polnud. Küll ei usu, et ta mõne veel tabava kolmesega võinuks Rytast vee peal hoida. Panal õnnestus palju aga oli ka põhjust. Pana mängis igas situatsioonis Rytase üle.
El-Amin on Rytasel kehv mängujuht. See üks ülihea sööt korvi all Milosevicile oli super aga kõik ülejäänud nõrk. Lisaks loopis ta täiesti poisekeseliku uljusega mõttetutest olukordadest peale, mida üks 31. aastane mängumees Euroleagues ometi teha ei tohi. Rytasel polnud ka korvi alla asja. Pana pani 3 sekundi ala kenasti lukku. Pana kaitses ja ründas 1,5-kordselt efektiivsemalt ja sai selle krooniks ka veenva võidu.