BuzzerBeater Forums

Hellas - IV.51 > sezon 16

sezon 16

Set priority
Show messages by
This Post:
00
181586.50 in reply to 181586.49
Date: 6/28/2011 6:15:12 PM
Overall Posts Rated:
11
opos thn proigoumeni sezon opou hmoun poly dynatos kai ego kai o green den anevike kanenas,an kai o atithasos itan eksisou dynatos alla ayto to kalathi sto miden pou efaga itan thanatos,etsi kai prin 2 sezon den anevike o atithasos pou eixe thn kalyterh omada alla tou traymatistike stous telikous o plei meiker tou kai enas apo tous kalyterous pektes tou me apotelesma na xasei to mats.
Δεν σε καταλαβαίνω... την προηγούμενη σεαζόν( τότε που ήρθα και εγώ) δηλαδή μόνο εσύ και ο green άντε και ο αμείλικτος ήσασταν δυνατοί και μόνο κάποιος απο τους δύο σας θα έπρεπε να ανέβει... ενώ εγώ μάλλον θα εννοείς οτι ήμουν ο πιο αδύναμος, όπως και μάλλον άδικα πήγα στον τελικό? Ακόμα και αν δεν τραυματιζόταν ο Panoulias του green δεν ήταν δεδομένο και σίγουρο οτι θα ανέβαινε αυτός όπως και για μένα απλά έτυχε να τραυματιστεί και να έχω 1 προβάδισμα μόλις απο την αρχή του παιχνιδιού που τραυματίστηκε(!) και τελικά να πάρω το παιχνίδι και να προκριθώ. Ο Αμείλικτος δικαίως ανέβηκε την προηγούμενη σεαζόν γιατί είχε την 1η καλύτερη ομάδα(έστω και λόγω 5αδας) απ όλους, στον ημιτελικό που είχε παίξει με τον trips τον νίκησε, αν ήσουν εσύ στην θέση του και έπαιζες εσύ με trips μπορεί να σε απέκλειε και να μην πήγαινες ημιτελικό αλλά τελικά πέρασατε και οι δύο και παίξατε και έχασες για 1 πόντο επειδή μέτρισε το καλάθι ενώ είχε λήξει ο χρόνος...
Και εμένα στον 1ο τελικό με τον Αμείλικτο ο δικός μου βάρεσε τρίποντο και μέτρισε σε χρόνο μηδέν buzzerbeater δηλαδή γι αυτό λέγεται και έτσι, τι να κάνουμε όλα μες στο παιχνιδι είναι...

aythn thn sezon nomizo oti einai ksekatharo oti exo thn pio dynath omada,toulaxiston mexri simera.

Σεβαστή η γνώμη σου αλλά θα διαφωνήσω, δυστυχώς επειδή οι μισθοί ανανεώνονται μετά απο κάθε σεαζόν και όπως και τώρα δεν φαίνεται ο πραγματικός μισθος που έχουν τώρα οι παίκτες όλων μας κανείς δεν μπορεί να είναι απολύτς σίγουρος γι αυτό ποια ομάδα είναι ποιο δυνατή.

This Post:
00
181586.51 in reply to 181586.50
Date: 6/29/2011 2:48:42 AM
Overall Posts Rated:
4141
ma thn perisini sezon oi 3 omades pou les itan pio dynates apo thn diki sou omada.to thema einai na min krivomaste piso apo to daxtylo mas,oute exo kamia diathesi na eylogiso ta genia mou.apla anafero thn pragmatikothta.mporei na parei thesi kai o green na mas pei thn gnomi tou sto thema.oso gia thn fetini sezon,esy anafereis misthous,ago leo gia thn kalyterh omada.kai me sena epeksa prosfata kai me ton green ektos edras.nomizo oti ta apotelesmata milane apo mona tous kai me ton tropo pou irthan.se kapoio minima parapano anaferei o kouklos(paok kais kardies) oti mono me aytoktonia mporo na xaso thn anodo fetos.e den nomizo oti oloi eimaste tyfloi h vlepo ta pragmata opos ta thelo.

episis den katalaves kati pou eipa.eipa oti den tha anevei h kalyterh omada,den eipa oti einai adiko to na anevei kapoios allos.opos les gia thn perisini sezon,ego den leo oti adika piges teliko,apla anafero oti o green eixe kalyteri omada kata thn gnomi mou.opos kai fetos opoios anevei den tha einai adiko,aplos den tha anevei h kata thn gnomi mou kai vasi apotelesmaton kalyteri omada mexri stigmis.kai na sou kano kai mia erotisi gia to telos.peksame prin kanadyo vdomades.poia omada pisteyeis oti einai kalyteri apo emas tous dyo (prin ton traymatismo tou pekti mou)?kai min ksexnas oti ston teliko an pao tha exo kai to pleonektima ths edras.

This Post:
00
181586.52 in reply to 181586.51
Date: 6/29/2011 4:57:57 PM
Overall Posts Rated:
11

Mπορείς να μου πεις απο που το συμπέρανες αυτό με βάση ποια κριτήρια? Οτι δηλαδή την περασμένη, οι 3 ομάδες μαζί και η δική σου ήταν οι ποιο δυνατές όμως η δική μου δεν ήταν μέσα σ'αυτέ κατα τη γνώμη σου?
Εγώ λάθος μου που δεν το έγραψα νωρίτερα ότι σου απάντησα βάση των ρόστερ που είχαμε όλοι μας την προηγούμενη σεαζόν γι αυτό και ανέφερα μισθούς γιατί κατάλαβα και νόμιζα με αυτά που έγραψες ότι εννοούσες(αφού δεν δευκρίνησες) ότι είχεις την ποιο δυνατή ομάδα ως προς το ρόστερ λόγω καλύτερων παικτών βάση ικανοτήτων και επειδή οι μισθοί είναι ένα κριτήριο που φαίνεται και μπορείς να καταλάβεις και να συγκρίνεις εστω και στο περίπου ποιος έχει το ποιο δυνατό ρόστερ απο την στιγμή που δεν φαίνοντα ελεύθεραι τα σκιλλ του κάθε παίκτη στον καθένα μας ώστε να χρησιμοποιήθούν αυτά ως μέτρο σύγκρισης. Αν πάλι εννοούσες βαση πορείας και αποτελεσμάτων ήμουν και πάλι μέσα στους ποιο δυνατούς σύμφωνα με το παιχνίδι, βάση βαθμολογιών και αποτελέσματών και συγκεκριμένα η 3η καλύτερη ομάδα.

Στην φετινή σεαζόν, αν θυμάμαι καλά απο την ημέρα που παίξαμε, παρόλο που παίζαμε στην έδρα μου και σε έπαιξα δυνατά και εσύ κανονικά, εκεί που είχα προβάδισμα 10 πόντων εως την 4η περίοδο 5 λεπτά πριν λήξει το ματς σε νίκησα τελικά με δυσκολία, εως τώρα έπαιζες μόνος σου στον όμιλο αφού το είχε παρατήσει και δεν υπήρχε ο trips να σε συναγωνιστεί άρα ήσουν ο καλύτερος απο όλους μας και μετά η Lagia και είστε εως τώρα σύμφωνα με το παιχνίδι.

episis den katalaves kati pou eipa.eipa oti den tha anevei h kalyterh omada,den eipa oti einai adiko to na anevei kapoios allos.opos les gia thn perisini sezon,ego den leo oti adika piges teliko,apla anafero oti o green eixe kalyteri omada kata thn gnomi mou.opos kai fetos opoios anevei den tha einai adiko,aplos den tha anevei h kata thn gnomi mou kai vasi apotelesmaton kalyteri omada mexri stigmis.kai na sou kano kai mia erotisi gia to telos.peksame prin kanadyo vdomades.poia omada pisteyeis oti einai kalyteri apo emas tous dyo (prin ton traymatismo tou pekti mou)?

Οκ έχεις δίκιο λάθος μου ξανά, εγώ όπως έγραψα πριν κατα την γνώμη μου η ομάδα του Αμείλικτου ήταν καλύτερη βάση ρόστερ και δικαίως ανέβηκε γι αυτό όχι λόγω αποτελεσμάτων που μέχρι το τέλος τις κανονικής περιόδου είχε τα χειρότερα απ όλους...

Αν με ρωτάς βάση πορείας και αποτελεσμάτων η δικιά σου είναι αποδεδειγμένα είναι καλύτερη μέχρι τώρα.

kai min ksexnas oti ston teliko an pao tha exo kai to pleonektima ths edras.
Σαφώς και εγώ αυτό πιστεύω όπως και το ότι αποκλείεται να μην πας.

Last edited by sfa1rato5 13 at 6/29/2011 5:47:25 PM

This Post:
00
181586.53 in reply to 181586.52
Date: 6/29/2011 5:37:00 PM
Overall Posts Rated:
4141
epeidei den vgazei pouthena to olo thema,symfonoume oti diafonoume sxetika me thn perisini sezon.opos eipa kai se proigoumeno post kalo tha itan na mas elege thn gnomi kai o green.isos na kano lathos se ayto.to sigouro einai oti kai ego kai o ameiliktos eixame kalyteri omada kai nomizo oti ayto den mporei na amfisvitithei.ta apotelesmata milane apo mona tous.kai stous telikous me ton ameilikto kai sto mats pou peksame antipaloi.panta to metro sigriseis gia mena einai ta mats metaksi ton omadon kai oxi oi misthoi.apo ekei fenete poios einai kalyteros.ego exo to 3o akrivotero roster ths kathgorias,alla exo kai 5 pektes parapano apo esena pou simainei akoma megalyteri diafora stous vasikous.kai se rotisa kati sto proigoumeno post alla den mou apantises.fetos,eno exeis megalitero mpatzet kai me exeis kerdisei sto ena mats pou exoume peksei metaksi mas,poios nomizeis oti exei pio dynath omada?pes mou esy ayto kai ego tha sou po poios tha anevei fetos.

This Post:
00
181586.54 in reply to 181586.53
Date: 6/29/2011 6:17:36 PM
Overall Posts Rated:
11
Διάβασε το παραπάνω μήνυμα μου ξανά, διορθωμένο γιατί ενώ μου απαντούσες έγραφα και εγώ. Εννοείται πως καλό θα ήταν να έλεγε και ο green(λογικά και απο οτι φαίνεται δεν το έχει δει μέχρι τώρα). Λάθος δεν κάνεις, την γνώμη σου είπες απλά δεν διευκρίνησες σε ποια κριτήρια βασίστηκες και λάθος μου που στην 1η απαντηση αρχικά έκανα το ίδιο .

panta to metro sigriseis gia mena einai ta mats metaksi ton omadon kai oxi oi misthoi.apo ekei fenete poios einai kalyteros.ego exo to 3o akrivotero roster ths kathgorias,alla exo kai 5 pektes parapano apo esena pou simainei akoma megalyteri diafora stous vasikous.kai se rotisa kati sto proigoumeno post alla den mou apantises.fetos,eno exeis megalitero mpatzet kai me exeis kerdisei sto ena mats pou exoume peksei metaksi mas,poios nomizeis oti exei pio dynath omada?pes mou esy ayto kai ego tha sou po poios tha anevei fetos.
Δεν διαφωνώ σε αυτό απλά επειδή έγραψες οτι ούτε σε αυτή τη σεαζόν θα ανέβει η καλύτερη ομάδα ενώ ακόμα δεν έχει τελιώσει η σεαζόν και δεν μπορείς να μιλάς για καλύτερη ομάδα παρα μόνο μέχρ τώρα που όπως έγραψα και πριν οτι έχεις την καλύτερη αλλά ακόμα δεν έχει τελιώσει τίποτα και έχεις ελπίδες )

This Post:
00
181586.55 in reply to 181586.54
Date: 6/30/2011 2:45:11 AM
Overall Posts Rated:
4141
pleon,sto shmeio pou exoume ftasei den ginete meso ths proponhshs na alaksoun oi isoropoies metaksi ton omadon.to mono pou mporei na ginei gia na alaksoun einai kapoia metagrafi pou tha kanei thn diafora,alla sto epipedo pou eimaste gia na ginei kati tetoio xreiazonte polla lefta.

gia to thema ths anodou tora,tha sou po kati an kai den me simferei.den exo kamia elpida pleon na anevo kathgoria ayth thn sezon.o pektis pou mou traymatistike einai pektis pou kanei thn diafora.mporeis na to deis kai apo ta statistika tou,kai apo ta skills tou kathos ton exo vgalei gia metagrafi,mpas kai soso thn sezon.to thema einai oti kai na ton pouliso akoma,den tha mporeso me ta lefta pou tha exo na paro kapoion isaksio h esto konta sthn aksia tou.apo kei kai pera,an o trips mporouse na diaxeiristi thn agonistiki katastash ton pekton tou kai tous eixe sto 8-9 tote den prokeite na ton kerdize kanenas.epeidei omos den mporoume na milame ypothetika kai vlepontas ta dedomena,ego eimai ekso pleon,o trips to idio,o lagia an kai exei kanei foveri sezon den nomizo oti mporei na kerdisei thn anodo vasei ton ratings pou vlepo kai tou agona metaksi mas.opote meneis esy kai o green.ston hmiteliko tou ypoomilou sou tha krithei loipon to poios tha anevei.megalo rolo tha peksei h edra,opote to mats tou savvatou einai poly simantiko.

This Post:
00
181586.56 in reply to 181586.55
Date: 6/30/2011 9:20:09 AM
Overall Posts Rated:
6666
μπραβο στον τακη για τη νικη του.
ειμαι με την σκηνη μου στην πλατεια συνταγματος και δεν ασχολουμαι.περυσι πριν τα Play off μπηκε ο πατερα ςμου νοσοκομιο..
σημερα ουτε φιλικο δεν εχω κλεισει...εχω καψει τους παικτες μου...
αλλα το παιχνιδι μπροστα στον πολεμο στο συνταγμα και στο ξυλο με ματ μου φαινεται αστειο...

κατεβειται και σεις προς πλατεια και παλεψτε για μια καλυτερη κοινωνια!!

This Post:
00
181586.57 in reply to 181586.55
Date: 6/30/2011 7:18:59 PM
Overall Posts Rated:
11
Εννούσα ότι οι μισθοί που φαίνονται τώρα επειδή δεν είναι οι πραγματικοί και δεν μπορεί ο καθένας να ξέρει ποιοι θα είναι μέχρι που θα τελιώσει η σεαζόν και θα γίνει η ανανέωση... σαφώς και δεν γίνεται να αλλάξουν οι ισοροποίες μέσω της προπόνησης πια όπως και οι μεταγραφές είναι κάτι δύσκολο εκτός και αν πουλήσεις για να πάρεις...

Σίγουρα δεν διαφώνησα ούτε διαφωνώ για τον παίκτη σου, εγώ πάντως πιστεύω οτι 1 εβδομάδα ακόμα μπορείς να ελπίζεις μήπως βρεθεί κάποιος παρόμοιος(αν και με τέτοια εμπειρία δύσκολο) ποτε δεν ξέρεις... βέβαια αφού πρώτα καταφέρεις και τον πουλήσεις. Όντως ναι αν δεν το παρατούσε ο trips θα ήταν αλλιώς(και εγώ αν δεν είχα κάνει κάποιες μακακίες θα είχα 18-1 τώρα, "ίσως" και 19-0 και θα είχα το πλεονέκτημα ήδη τώρα)...

Τον trips τον νικάς λογικά που μέχρι τότε μπορεί να έχει βγει και ανενεργός και εσύ πας τελικό με πλεονέκτημα έτσι κι αλλιώς, αλλά απο ότι φαίνεται μάλλον όπως έγραψες και εσύ το ποιο πιθανό πια είναι να ανέβει ο green ή εγώ και μετά τον αγώνα του Σαββάτου θα φάνει λίγο περισσότερο.

@green xtc το συζητάς? εννοείται αδερφέ πως όποτε μπορούμε κατεβαίνουμε!!

This Post:
11
181586.58 in reply to 181586.57
Date: 7/1/2011 11:40:02 AM
ΠΑΟΚ ΚΑΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ
IV.6
Overall Posts Rated:
663663
καλησπερα στον αγαπημενο μου φορουμ λοιπον για προσωπικους λογους σταματαω αυτο το παιχνιδι θελω να ευχαριστησω ολους εσας και ειδικα τον green xtc ,φιλε μου ειμαι 30 και η χωρα μας εχει ολους αναγκη προσπαθηστε ολοι να βελτιωσετε την καθημερινοτητα σας να ειστε ολοι καλα!!!!!

This Post:
00
181586.59 in reply to 181586.56
Date: 7/2/2011 1:29:29 PM
Overall Posts Rated:
11
Ρε συ έλεος................. γιατί έπαιξες δυνατά? Δεν είχαμε κανονίσει χαλαρά? Τουλάχιστον ας με ενημέρωνες οτι άλλαξες τελικά γνώμη, εγώ γι αυτό έπαιξα χαλαρά, επειδή περιμενα να παίξεις και εσύ και καταρχήν δεν ήθελα να σε εκθέσω, αλλιώς μπορούσα να βάλει και εγώ κανονικά,δυνατά και να το είχα πάρει πολύ άνετα το ματς, προτιμούσα να μην κατεβαζα καν ομάδα και να στο έδινα το ματς παρά έτσι..........

@kouklos επίσης να σαι καλά και εσύ!!!

Last edited by sfa1rato5 13 at 7/2/2011 1:37:28 PM

This Post:
00
181586.60 in reply to 181586.59
Date: 7/3/2011 10:05:09 AM
Overall Posts Rated:
6666
εχεις απολυτο δικιο...απλα μενω με την σκηνη μου στην πλατεια συνταγματος και ουτε που θυμομουν τι ειχαμε πει...!!
θα με κερδησεις στον ημιτελικο οπως και να χει.στον δινω απο τωρα τον αγωνα.δεν ασχολουμε φιλε.

ζητω συγνωμη αλλα απο τοτε που ειχαμε μιλησει εχω παιξει τοσο ξυλο με τα ματ και εχω κανει τοσα πραγματα στην πλατεια που πραγματικα το μυαλο μου ειναι μονο εκει.

Advertisement