είναι ζήτημα ο μισθός και ειδικά στους μισθούς.3 δρόμοι υπάρχουν
α)σταματάς τις προπονήσεις τους
β)τους πουλάς όταν δεν αντέχεις τα συμβόλαια τους
γ)επιμένεις στα σκιλς που δεν ανεβάζουν μισθό.
αυτό που πολλοί δεν ξέρουν είναι το γ.
κάθε παίκτης έχει 5 μισθούς και η θέση που του δίνει το σύτημα είναι αυτή με το μεγαλύτερο.προπονώντας σκιλ άσχετο από την θέση του,ουσιαστικά ανεβάζει τον κρυφό μισθό άλλης θέσης.
για εμένα έπρεπε να συνεχίσεις τις εκτός θέσης προπονήσεις όταν έφτασες τα κύρια σκιλς στο επίπεδο που αντέχουμε στην ΙΙΙ.
Το ήξερα, απλά είχα βάλει στόχο, να τον φτιάξω έτσι ώστε κάποια στιγμή να παίξει στην Εθνική, αν του έδινα και άλλα περιμετρικά σκιλς το όριο της προοπτικής του θα έπεφτε και πιθανότατα δεν θα μπορούσε να φτάσει στο επίπεδο αυτό, Στο μπάζερ μάνατζερ για τον κωστάκη, με τα σημερινά περιμετρικά σκιλς εκτιμά ότι μπορεί να τελικιάσει με τα ριμπάουντ από 14 εως 17.
Επίσης είναι δύσκολο πλέον στον σημερινό όμιλο να προπονήσεις ψηλό εκτός θέσης, ο κοντός είναι πιο εύκολο διότι στην επίθεση μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αρκετά συστήματα χωρίς να ζημιώσει την ομάδα, ο ψηλός αντίθετα διαλύει την ροή άρα και τα συστήματα.
Αν κάποια στιγμή ξαναπροπονήσω ψηλό, τις πρώτες δύο σεζόν θα παίρνει αποκλειστικά περιμετρική προπόνηση και θα παίζει μόνο στα ματς του κυπέλου για να μην έχω αγωνιστικό κόστος, αυτό ήταν το μεγάλο λάθος με τον κωστάκη, θα έπρεπε όταν ήμουν στην 4η να δώσω προπόνηση στα περιμετρικά σκιλς και στην συνέχεια στα σκιλς των ψηλών αλλά....βιάστηκα να ανέβω.
Last edited by valadis at 8/28/2012 11:15:37 PM