Παίδες κοιτάχτε λίγο το παρακάτω παιχνίδι, το πόσταρα και στο ελληνικό φόρουμ αλλά ο GM επιμένει πως δεν πρόκειται για κάποιο bug. Όπως θα δείτε ο αντίπαλος παίζει με 2 λακι φανς και 3 παίκτες με μισθούς 3 2 και 1 χιλιάρικο, κάτι τέτοιο τελοσπάντων. Το περίεργο είναι πως έκανα συνολικά 42 φάουλ !!
Για όσους δεν το ξέρουν υπάρχει ένα "κρυφό" σκιλλ το οποίο κάνει έναν παίκτη πιο επιθετικό από το νορμάλ με αποτέλεσμα να κάνει αρκετά φάουλ τις περισσότερες φορές αχρείαστα και χωρίς λόγο. Ας πούμε ότι είναι πιο "τσαμπουκάς" σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες χαχα!
Ακόμα πιο σημαντικό για την πραγματοποίηση ενός φάουλ είναι η διαφορά του επιτιθέμενου με τον αμυνόμενο, όσο πιο μεγάλη είναι τόσο πιο μεγάλη είναι η πιθανότητα να κάνει φάουλ ο αμυνόμενος καθώς η άμυνά του είναι πολύ κακή σε σχέση πάντα με την επίθεση του επιτιθέμενου (στο πόσο μεγαλώνει η μικραίνει η διαφορά αυτή παίζει ρόλο η αγωνιστική κατάσταση των 2 παικτών η διαφορά ενθουσιασμού, μάλλον και η έδρα και ίσως το αν ο αμυνόμενος έχει μαντέψει σωστά την τακτική του αντίπαλου αν και δεν ειμαι 100% σίγουρος για το τελευταίο)
Το ματς με τα 42 φάουλ είναι αυτό εδώ, είναι το φιλικό μου της περασμένης πέμπτης
(75242473)Λοιπόν πιστεύω ακράδαντα ότι πρόκειται για κάποια "ανωμαλία" της μηχανής παιχνιδιού καθώς αν κοιτάξει κανείς τα 3 μου παιχνίδια με συρος νικς, βελβετ χαμερς και μπομπαυ μιχχ θα δει οτι έβαλα την ίδια 5αδα γιατί ήθελα να μαζέψω ενθουσιασμό και να χτυπήσω το κύπελλο. Οι διαφορές στο ΔΜΙ ήταν τεράστιες και μόνο στο 1 παιχνίδι είχα 2 αποβολές. Τα φάουλ σε αυτά τα 3 παιχνίδια ήταν
18 με σύρος νικς
(72492074)15 με βέλβετ χάμερς
(72492090)21 με μπομπαυ μιχχ
(72492058)Παρατηρεί κανείς πως με διπλάσια λεπτά συμμετοχής οι ίδιοι παίκτες αντιμετωπίζοντας ψηλούς και κοντούς θηρία σε σχέση με τις δικές του ικανότητες κάνανε τα μισά φάουλ και λιγότερα. Επιπλέον σε κανένα άλλο φιλικό μου δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο ώστε να υποπτευθώ ότι σχεδόν όλες οι αλλαγές μου έχουν ανεπτυγμένη επιθετικότητα και κάνουν πολλά φάουλ
Αν σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο, σας παρακαλώ να το ποστάρετε για να το αναφέρω στα αγγλικά φόρουμς. Τα αγωνιστικά λεπτά μου σχεδόν μαμήθηκαν και έχασα και προπόνηση. Ευτυχώς που ο red legionaires δεν ήταν σε καλή κατάσταση καθώς αν είχε καλές αγωνιστικές καταστάσεις από τώρα θα ήμουν 1 βήμα για την 7η-8η θέση και χωρίς να έχω κάνει κάτι λάθος...Αυτά! Σόρρυ για το μακροσκελές μήνυμα