Ei jõudnud jah viiendaks. Ma arvan, et Buzzeri top aegadel oli managere 65k+, siis oli Eestis kasutajaid 1,4k+. Nüüd on järele jäänud alla 14k managere ja Eestis 350.
Ma vaatasin käbe üle oma pressiteated ja duublijärgse hooaja rankingu. See oli juba siis kui enam kolm korda nädalas ei jälginud mängijaturgu, ei mänginud enam privaatliigat (mis raitingut nobedamalt uuendaks), ega ei kirjutanud pressiteateid. Ma ei usu, et ma oma world ranking 36 pärast peaks häbenema :D
Eriti veel kui vanemast ajast on võtta ka w81 ranking.
Karikas olen ainult mina võitnud, kuni hooajani 40 oli puhas fuuk B)
Tõenäoliselt panen ma mõne mängu sulle tulevikus ka kotti, või saab sulle saatuslikuks minu vastu normalitamine ja jääd karikast ilma :-$
Kui sa nüüd plaanid oma tulevikku rajada akslile Läänemets, Üleoja ja Kaljula siis meil oodata tulevikus jälle teemat miks poolikult treenitud mehed Eesti koondisse ei pääse.
Alguses ma arvasin, et Eesti kogukond on terase tüübi juurde saanud, aga lähemalt vesteldes on tegemist rivijobu/tühikargajaga.
Samas omavahelise sümpaatia puudumist ma sinu Eesti koondise meeste peal välja ei ela (Kaal ja varemalt Zenker olid sel hetkel Eesti koondise jaoks vajalikud). Samas ootan ma vaikselt noorema põlvkonna esilekerkimist ja Kaal on hetkel 5 suur mees rotatsioonis, alati mängib muidugi ka vorm rolli ja seal pole sinu meeste kohta väga midagi vigiseda.
Loodetavasti on Kuus, Vana, Raun, Roost, Sokk ja Allas jõudsalt arenenud!