Ljudi mozete da se prepucavate do 101 i nazad i uvek ce biti tako izmedju Zvezdasa i Parizanovca:-) Ja sam okoreli DELIJA, i sto se tice kosarke nazalost moram da priznam da je Partizan bolji tim, bolje se radi, imaju kontinuitet u igri, u pobedamai, u svemu i to zadnjih nekoliko sezona, verujte mi bio sam da gledam Kup Radivoja Koraca i nije mi bilo teze u zivotu gledati onako nemocnu Zvezdu, i to ne samo u finale, uopsteno na sve tri utakmice, bez skoka u napadu u odbrani, dajte molim vas Tadija je u nekim trenutcima igrao centra, i to sa steznikom na levim kolenom, Zvezda ima dobrog trenera al nema tim, mora jos mnogo da se radi da bi se postiglo nesto, a to nesto ne mislim na jedan kup, nlb ligu... nego da bi duze vreme parirala partizanu i bila u vrhu nase a i Boze zdravlje evropske kosarke... POZz!!! slazem se sa tobom ali pricemo mi njima za koju sezonu ako pesic ostaane a daj boze da ostane jer nbije pesic tip trenera koji za jednu sezonu moze da napravi tim bioolji od partizana tek cemo moci da im se priblizimo i postanemo pravi rivali za jedno 3 ili 4 sezone