ha močne " d u g a v e " na drugom mjestu .....sa omjerom pobjeda i poraza....7 - 3pa to je prosto za nepovjerovat...stvarno ovaj buzzer treba ugasiti u p.m.))))Last edited by dikac at 12/7/2011 5:17:26 AM
stvarno ovaj buzzer treba ugasiti u p.m.))))Last edited by dikac at 12/7/2011 5:17:26 AM
ha močne " d u g a v e " na drugom mjestu .....sa omjerom pobjeda i poraza....7 - 3pa to je prosto za nepovjerovat...stvarno ovaj buzzer treba ugasiti u p.m.))))diki sine jel ja to vidim trunćicu ljubomore u ovom postu:::)))))))))))))))))))))))
stvarno ovaj buzzer treba ugasiti u p.m.))))
Vida: "Pa di je ta lopta u p...m...?", Kelava: "Pa jesam ti već sedam puta rekao da je u mreži."
Traži se cura koja puši kao Dinamo!
Izvučena sedmica u Zagrebu...sretni dobitnik je Dinamo
ovoliko ni severina ne moze primit
ocjene igrača pogledajte u rubrici Crna kronika...
Nije ipak sve crno! Ima se Dinamo idući godina u LP nečemu veselit. Takmičiti će se, sam sa sobom, da primi što manje golova.
budi žena Krunu jutro nakon utakmice s Lyonom...... žena: diži se Kruno več je osam Kruno: jel opet Gomis????
Kako broje Dinamovci od 1 do 10?... 1,2,3,Ajax,5,Real,Lyon,8,9,10..
jel se jurcic slikao sa trenerom Lyona za uspomenu?
sad ce nasi decki lagano do sokola na cajke i na đekija
Probudi se kelava usred noć i počne vrištati i plakati,dođe mama i pita ga:što je,zašto plačeš? kelava:a opet sam sanjao da mi gomis zabija!,mama:ne brini sine,neće tebi on više zabijati,jer slijedeći put kada će dinamo igrati u ligi prvaka, on će već biti u mirovini!
I opet su igrali kontrolirani nogomet!
a štaš ,, trudili su se
Je li se Andrija Jarak javio iz Maksimira? ipak su tragedije njegovo područje!
7-1. Previše i za šale o teniskim setovima ovi put.
Gledam bas sad najavu za vecerasnju emisiju lige prvaka pa kazu da ce sa utakmice Dinamo - Lyon prikazivati samo najzanimljiviji golovi jer nemaju toliko vremena za prikaz svih golova!
Tak ste jadni da vam se Lyon smilovao i nije napadao zadnjih 15 minuta jer bi inace imali 10 komada!