hocam kusura bakma sana ozel bısı degıl hatta senınle hıc alakalı degıl de bişi demek ıstıyorum. bu baslıga hasta oluyorum arkadaş. herkes rekor mu kırdım dıye soruyor. :)elınde defterı olan bırı yoksa aramızda, herseyı not alan, bılmemız mumkun degıl. 55000 takım var, 550000 oyuncu var, macların sayısını sız hesap edın. bu baslıgın tarıh olması hıc de kotu olmazdı bence.
Olay rekor olup olmaması değil yahu, maksat ucundan tutup kemiklerini yolabileceğimiz bir geyik bulmak
Olay rekor olup olmaması değil yahu, maksat ucundan tutup kemiklerini yolabileceğimiz bir geyik bulmak :)
Olay rekor olup olmaması değil yahu, maksat ucundan tutup kemiklerini yolabileceğimiz bir geyik bulmak :)ama gene de kimse benim 16 sayılık en az sayı yeme rekorumu geçemez..:P
Olay rekor olup olmaması değil yahu, maksat ucundan tutup kemiklerini yolabileceğimiz bir geyik bulmak :)ama gene de kimse benim 16 sayılık en az sayı yeme rekorumu geçemez..:Pya bırak rekor kırıyorsun da ne oluyor adamın quadrable double yapıyor yeniliyorsun :)))))