Labdien BB draugi. Tā kā sen te nekas nav rakstīts, tad nolēmu šodien šeit padalīties domās par šīs sezonas BB Mierinājuma kausu un par turpmākajiem mērķiem.
Jāsaka uzreiz - šīs sezonas kalendārs ar vienu izņēmumu mums ir bijis ļoti pateicīgs. Un to mums ir izdevies izmantot - grupu turnīrā izcīnīta augstā 8.vieta. Es domāju, ka tā ir laba vieta, jo pret mums turnīra gaitā tika izmantoti trīs CT. Un visās spēlēs, kurās pret mums lika CT, ir izdevies uzvarēt. Šīs trīs komandas bija Norvēģija, Maroka un Jaunzēlande. Tāpat, kā jau droši vien pamanījāt, spēlējām uzbrukumā ar vienu un to pašu taktiku - Izspēlēt. Es domāju, ka tā ir optimālākā taktika pie šīs sezonas sastāva. Jā varēju uzlikt citu taktiku, lai sajauktu galvu mūsu šīs dienas pretiniekam Argentīnai, bet dotajā brīdī ne visiem bija optimālā forma.
Mazliet par šodienas spēli. Spēlēsim tāpat kā iepriekš uzbrukumā
izspēlēt un aizsardzībā
man to man ar spēles svarīgumu
normal.
Vai Argentīnai izdosies uztaustīt mūsu vājās vietas, to skatīsim. Par 2-3 zonas likšanu no viņu puses būtu loģisks risinājums, taču par šo zonu ir pretrunīgs viedoklis - vienā spēlē tas palīdz kā, piemēram, Latvijas kausa finālā, bet citos gadījumos tas var nospēlēt ne tik labi kā gaidīts kā, piemēram, manam pretiniekam pēdējā privātās līgās spēlē.
Mana prognoze : spēle būs līdzīga un kādas komandas uzvara būs ne vairāk kā ar 12 punktu starpību. Ceru kļūdīties par labu mums

Jauku un intresantu skatīšanos.
Latvian
Best rank: World rank: 733; Country rank: 10