Na ide értem én is.
Lássuk a DH/BD felhozatalt!
PM-be kérek jelentkezőt a fiúkra. Címnek a nevüket adjátok meg. Minden esetben kérem az edző számát, és a jelenlegi pénzösszeget amit rá szántok. Ha van olyan srác aki 1-2 embernek felkelti az érdeklődését, a gyorsabb-nak illetve annak aki a kérésemnek megfelelően kommunikál fogom kiosztani.
Megkérnék mindenkit, egymásra ne licitáljunk, és főleg ne arra, akinek kiosztottam. Lesz tehetség elég, jobbak rosszabbak drágábbak olcsóbbak. Ha bármi van egymást közt illetve a tulajjal lehet egyezkedni, de szeretnék tudni minden dologról ha lehet.
Ha valakire már megy valaki, illetve lemaradtam valamiről elnézést, ez esetben tájékoztatást kérek az illetékesektől.
2.
Ferenc Stoszek
(25295694)Ilyen dobással és passzolással mi mást lehetne faragni belőle, mint egy dobógép ir-t, vagy egy passzgyáros dh-t! tökéletes az ára.
3.
Zsolt Margitay
(25298127) Ennyit nem ér, hosszútávon jó játékos faragható belőle. jó a pot, jó a magasság. kár azért a védekezésért, de szüksége lenne az NT-nek egy hasonló potú jól védekező jól dobó DH-ra. Hosszútávon sok minden kihozható belőle. szerintem az ár alku kérdése.
4.
Dániel Mózes
(25296991)ezzel a magassággal benti bd lehetne belőle. csuda jó kis játékost faraghatnánk közös munkánk gyümölcseként ebből a srácból, kevesebb mint 200k-ból!
5.
Miklós Hungler
(25295010)olvastam már az imént róla. de azért beteszem. u21-re no1 jelenlegi játékos ismeretem szerint dh poszton. sose maxol be, igazi alapskilles monster dh-t faraghatunk belőle. azon túl, hogy a felső 6 skillet széteddzük, nem fogunk jutni, bentre nem multis. Kaygee majd megmondja kelleni fog-e neki

6x20-as

skillel valaki az NT-be

!
6.
Árpád Szabó
(25297416)ennyi pénzért a hülyének is.....! vegyétek vigyétek. 22 éves korig edzhető, u21-re esélyes.
7.
Áron Kövér
(25297652)kinti bd-nek közel optimális a skill elosztása és a magassága. enyhén multizható, jó játékos faragható belőle 23 éves korára. az ára határeset!
8.
Levente Mátrai
(25296194)ő is egy jó kis benti bd/ecs anyag. ára több mint megfelelő
9.
Marco Demandt
(25296330) ő az én szemem fénye. sírni tudnék amikor a passzolására illetve 1:1 skillekre nézek. ennek ellenére (lehet éppen azért, mert schar is hasonló defektekkel küzdött) szerintem hatalmas tehetség, és élő példa vagyok arra, hogy egy ilyen fiúval csodákat lehet tenni. a 2 védekezés 3 dobás és pattanózása miatt ez a srác még így is fergeteges igazolás lenne. szeretném egy pénzes, aktív, tapasztalt tulajdonos kezébe helyezni a sorsát. és irány az u21 és az NT is az fix! az ára nem kevés, de nem is sok szerintem. ezen a játékoson keresni fogsz ha megveszed és elkezded edzeni ezt ígérem.
10.
András Ligeti
(25297145) a magassága miatt érdekes lesz az edzése, de egy benti játékhoz használható öszvért tudunk csinálni belőle. jó a potja, és majdnem reális az ára.
Vegyél és nevelj magyar játékost. Minden magyar managernek segítesz vele, nem csak a válogatottaknak.Last edited by JoeBlack at 5/17/2012 1:58:18 PM