BuzzerBeater Forums

Hellas - III.8 > ΣΕΖΟΝ 12

ΣΕΖΟΝ 12

Set priority
Show messages by
This Post:
00
135921.51 in reply to 135921.50
Date: 4/19/2010 6:14:13 PM
Overall Posts Rated:
00
Στον δικό μου αγώνα θα κάνω ένα σχόλιο: Δεν καταλαβαίνω με ποια λογική ο 34χρονος SG Νίκος Ξυλούρης(7746992) έπαιξε PF, καλύτερα να έπαιρνε το δοξάρι του και να ερχόταν προς Ρέθυμνο μεριά να μας παίξει μια κοντυλιά με την λύρα του να γουστάρουμε! :-))) Πέρα από την πλάκα, ο καθένας κάνει τις επιλογές του, απλά όσο περισσότερο ασχολείται κάποιος με την ομάδα του, τόσο καλύτερος γίνεται, και ο ανταγωνισμός μας βοηθά όλους να βελτιωθούμε, αφού με τα τωρινά δεδομένα των ομάδων του ομίλου μας, όποιος και να ανέβει στην II θα φάει μεγάλη κατραπακιά και θα παλεύει για τον υποβιβασμό...

Μη τον βλέπεις έτσι... έχει κρυφά ταλέντα :Ρ:Ρ

Δυστυχώς δεν έχω καθόλου χρόνο να ασχοληθώ με το παιχνίδι, πόσο μάλλον από τη στιγμή που αφορά basket το οποίο δεν είναι και το καλύτερό μου και irl :))))
Τόσο καιρό έχω την ομάδα και πριν μια εβδομάδα περίπου νομίζω έκανα την πρώτη μεταγραφή :Ρ Είχα 3.3Μ αν δεν κάνω λάθος και είπα να πάρω κάποιον παίκτη μπας και βοηθήσει μες στην ασχετοσύνη να βγω 7ος. Μέχρι στιγμής το μόνο που κάνω είναι να βάζω χαλαρά/κανονικά/δυνατά και αυτό επειδή το γνωρίζω από το ht :D

Καλή συνέχεια σε όλους σας, συγγνώμη που δεν ευχήθηκα καν στην αρχή της περιόδου αλλά σε παιχνίδια που δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα δε μου βγαίνει εύκολα να γράψω σε forum.

This Post:
00
135921.52 in reply to 135921.51
Date: 4/19/2010 6:53:07 PM
Overall Posts Rated:
4141
Καλώς τον Κώστα!

Καταρχήν για να μην παρεξηγηθώ, ούτε να φανώ εξυπνάκιας, το σχόλιο το έκανα κυρίως γιατι μου τράβηξε την προσοχή το όνομα του παίχτη! Ότι κάνεις καλά το κάνεις, και εγώ παίζω hattrick, αλλά το buzzerbeater μου αρέσει πιο πολύ!Το κυριότερο για μένα είναι η μηχανή του παιχνιδιού, σε σχέση με το hattrick μου φαίνεται πιο λογική!

Αν θέλεις την συμβουλή μου, πούλα μερικά παιχτάκια και πάρε έναν καλό ψηλό, δοκίμασε και το buzzercontrol, βοηθάει και απλουστεύει την διαχείριση της ομάδας και την...κατασκοπεία των αντιπάλων, ιδιαίτερα όταν δεν μπορείς να αφιερώσεις πολύ χρόνο. Ανάλογο πρόγραμμα σαν το hattrickcontrol, αφου παίζεις ht θα το ξέρεις! ;-)

Καλή συνέχεια και να σε βλέπουμε πιο συχνά, να μην είμαστε μόνο οι 3 μας στο φόρουμ!

This Post:
00
135921.53 in reply to 135921.52
Date: 4/19/2010 7:18:47 PM
Overall Posts Rated:
00
Μην ανησυχείς, δε παρεξηγώ :)))

Γενικά αυτόν τον καιρό και μέχρι τα τέλη Μαΐου δε προλαβαίνω τίποτα. Ίσα-ίσα κάνω 1-2 log in τη μέρα στην καλύτερη αν έχω λίγο χρόνο. Μετά που θα είμαι πιο άνετος ίσως να κοιτάξω και το παιχνίδι.
Αφού δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα δε μπορώ να πω αν είναι καλύτερο ή χειρότερο από το hattrick, απλώς προτιμώ το hattrick λόγω και του ότι είναι ποδοσφαιρικό αλλά όσον αφορά τη μηχανή λογικό να μην υπάρχει χειρότερο από το ht :P. Εκεί μένω για την κοινότητα περισσότερο και για να προπονώ ταλεντάκια για την Κύπρο. Σαν μηχανή και ως προς την τακτική για παιχνίδι σε στυλ ht προτιμώ το profurgol αλλά δε μου αρέσει ούτε το design του παιχνιδιού, ούτε κοινότητα μεγάλη έχει και γενικά αν δεν είχε καλή μηχανή+τακτική θα το είχα παρατήσει κι αυτό :D

Θα προσπαθήσω πάντως να γράφω όσο πιο συχνά μπορώ :)

This Post:
00
135921.54 in reply to 135921.53
Date: 4/20/2010 1:22:06 PM
Overall Posts Rated:
1717
Και σημερα ειχαμε εκπληξεις..βομβα μεγατονων στο παιχνιδι των Αιζ..τα λιονταρια με μεγαλυτερη προσπαθεια εκαναν στο τελος το come back και πηραν σπουδαια νικη..οι Αιζ για αλλη μια φορα τους προδιδει η διαθεση..επισης σερρες και κυνηγοι εχασαν απο στανη και γουρουνια αντιστοχα..στο ντερμπι το μονο που μπορουμε να πουμε οτι ι νταντι προτιμησαν να το δωσουν το παιχνιδι και πηγε στραφη η δυνατη προσπαθεια του αγορ..οι μαγοι συνεχισαν το βιολι τους με αλλη μια ευκολη νικη και τα υπολοιπα παιχνιδια κυλισαν φυσιολογικα..οσο για τους ΜVP πολυ καλοι ηταν ο Chaparo απο γουρουνια,ο Attimarad απο λιονταρια και Braga απο γκρικ ματζικ..

This Post:
00
135921.55 in reply to 135921.54
Date: 4/21/2010 4:31:06 PM
Overall Posts Rated:
4141
Καλησπέρα και από μένα,

Είχα πεί ότι το παιχνίδι του Αιζ θα είναι δύσκολο, μια που δεν αποδίδει τα μέγιστα αυτή την περίοδο, οπότε δεν το χαρακτηρίζω βόμβα μεγατόνων, φάνηκε ότι ήταν ντέρμπι μέχρι τέλος...Εκπληξη θα χαρακτήριζα την ήττα των Σερρών, που πιστεύω ότι έχουν καλύτερη ομάδα από Στάνη...Όσο για το...παραλίγο ντέρμπι, περίμενα ότι θα έχουμε καλό ματσάκι, αλλά για κάποιο λόγο ο Dadi κατέβασε τα δεύτερα και έπαιξε χαλαρά, οπότε δεν αντέχει σε κριτική και οποιοδήποτε άλλο σχόλιο το μάτς, αγνωστες αι βουλές του Dadi! :-))) Συμφωνώ με τους MVP, στην επόμενη αγωνιστική με γηπεδούχους εμάς πιστεύω θα τους πατήσουμε σχεδόν καθολικά τους απέναντι! :-)

This Post:
00
135921.56 in reply to 135921.55
Date: 4/21/2010 7:08:18 PM
Overall Posts Rated:
1717
θα συμφωνησω οτι εχουμε το πλεονεκτημα οι Μεγαλοι 8 το Σαββατο αν εξαιρεσεις τα παιχνιδια των Γρικ ματζικ και Νταντι που λογικα θα παρουν τα διπλα..

This Post:
00
135921.57 in reply to 135921.55
Date: 4/23/2010 4:50:32 AM
Overall Posts Rated:
7676
Ειναι αληθεια οτι η ομαδα δεν αποδιδει οπως θα μπορουσε φετος και αυτο ισως οφειλεται στις αυξημενες δραστηριοτητες του γενικου μανατζερ στον τομεα του μαρκετινγ που δεν του αγηνουν χρονο να ασχοληθει με την ομαδα..Παρολα αυτα πιστευουμε οτι δυσκολα θα χασουμε την 3η θεση καθως απο δω και περα το προγραμμα ειναι το πιο βατο απο ολων νομιζω με 3 περισσοτερα εντος εδρας και τα εκτος να ειναι και πιο ευκολα..Σιγουρα η μετρια αυητ αποδωσει εχει δωσει σε πολλους το δικαιωμα να πιστευουν οτι μπορουν να μας κερδισο0υν με αποτελεσμα να κατεβαινουν ολοι με δυνατη διαθεση απεναντι μας..Δεν αντεχουν αλλο ξυλο τα παιδια μας...Παρολα αυτα υποσχομαστε να ειμαστε ετοιμοι και ανταγωνιστικοι για τα πλει οφ,και που ξερεις μπορει να εχουμε και εκπληξεις ;)

This Post:
00
135921.58 in reply to 135921.57
Date: 4/23/2010 9:15:48 AM
Overall Posts Rated:
1717
Για να δουμε τα παιχνιδια για αυριο..

Αγορ-μπουρουμπουμ:Ασσος..

Κυνηγοι-Νταντι:Ευκολα ή δυσκολα θα το παρουν το διπλο οι νταντι με γυρω στους 15ποντους..

Σερρες-γουρουνια:Ασσος με 15ποντους..

Καμινια-3κ:Ασσος με 20-25 ποντους..

Αιζ-στανη:Ασσος με 20-30ποντους..

Αρης-Γκρικ ματζικ:διπλο με 20ποντους..

Νικη-Λενιαρνιακος:Ασσος με 4-7 ποντους..(δεν αποκλειω την εκπληξη εδω)

Αστεριες-Λιονταρια:Ασσος με 10ποντους..

This Post:
00
135921.59 in reply to 135921.58
Date: 4/24/2010 4:05:47 PM
Overall Posts Rated:
1717
Ενδιαφερον ειχε αυτη η αγων.εκπληξη σε αυτη την αγων.ηταν η ηττα των νταντι απο τους κυνηγους..τωρα πλεον ειναι δυσκολο να παρουν την πρωτη θεση απεναντι που ειναι οι αηττητοι γρικ ματζικ που δειχνουν πολυ σοβαροι..τα υπολοιπα παιχνιδια ηρθαν οπως τα περιμεναμε..ευκολες νικες για τα φαβορι..MVP νομιζω οτι ειναι ο Dagas απο νικη βολου αφου αφου εβαλε ουτε λιγο ουτε πολυ 50 ποντους με τελεια νουμερα..αρα αξια νομιζω ειναι ο MVP της αγωνιστικης..

This Post:
00
135921.60 in reply to 135921.59
Date: 4/24/2010 5:00:44 PM
Overall Posts Rated:
4141
Καλησπέρα και από μενα,

Φυσιολογικά τα σημερινά αποτελέσματα σε γενικές γραμμές, δεν αποτέλεσε τόση μεγάλη έκπληξη η ήττα των Νταντί, αφού οι Κυνηγοί πιστεύω ότι έχουν καλή ομάδα και τους αξίζει καλύτερη θέση στη βαθμολογία από αυτή που έχουν...Σώστα ο Dagas MVP,2η φορά μέσα στον Απρίλιο που κάνει ρεκόρ καριέρας!

Στον δικό μου αγώνα, να σημειώσω ότι η ομάδα μου έκανε ρεκόρ κλεψιμάτων και ταπιδίων για τη σεζόν ως τώρα!Βέβαια βρήκαμε και τα κάναμε, αφού ο Mpouroupoupoum, αν και η αρχαιότερη ομάδα του ομίλου, είναι ίσως η χειρότερη ομάδα αυτή την σεζόν (χωρίς παρεξήγηση φίλε bomber26!). Όλα αυτά βέβαια δεν έχουν και τόση σημασία, κουβέντα να γίνεται, στα playoff είναι η ουσία, και εκεί μπορεί να έχουμε+εκπλήξεις, όπως είπε και ο Αίζ! ;-p

This Post:
00
135921.61 in reply to 135921.60
Date: 4/25/2010 11:57:17 AM
Overall Posts Rated:
7676
Για μενα εξαιρετικη και η παρουσια του Πρινιανακη καθως περα απο τους 26 ποντιυς τρομακτικη ηταν η αποδοση του στα ριμπαουντ καθως τα 30 ειναι ενας σεβαστοτατος αριθμος...Και η δυναμικη του αντιπαλου βεβαια ηταν αντιστοιχη...Απο κει και περα δυο παρατηρησεις εχω να κανω για την σεζον μεχρι τωρα εξ ολοκληρου...Ο Dadi οπως φαινεται δεν ασχολειται,γεγονος που μαρτυραει αφ ενος η μη παρουσια του στο φορουμ και αφ ετερου η απαξιωτικη αντιμετωπιση του απεναντι στα θεωρητικα ντερμπι καθως καταβαινει με χαλαρη διαθεση και με καθαρο σκοπο την προπονηση...Περιμενω και σε αυτο το μετωπο εκπλήξη...Τελος θελω να εκθειασω για ακομη μια φορα τον πλει σεντερ Balmacceda του ΑΓΟΡ καιθως σπαν9ια βλεπεις πενταρι να φιγουραρει στην δεκαδα των ασσιστερ..Πραγματικα εντυπωσιακο...Αυτα,τα υπολειπα τα λεμε εν καιρω...

Advertisement