BuzzerBeater Forums

Eesti - II.3 > 12. hooaeg

12. hooaeg

Set priority
Show messages by
From: Kukoc

To: Mulk
This Post:
00
137177.51 in reply to 137177.50
Date: 5/1/2010 5:45:49 PM
Overall Posts Rated:
13361336
Liidriks tasuks ikka pidada tegelikult Nybitit. Imelik, et sa kodus teda võita ei suutnud. Teine koosseis mõlemal, päris naljakas lugu.

From: Mulk

This Post:
00
137177.52 in reply to 137177.51
Date: 5/2/2010 6:14:58 AM
Overall Posts Rated:
10991099
Tead, jõle tüütu on seletama hakata, et ma kaotasin liiga liidrile, aga ärge teda ikka liidriks nimetage, mis siis, et ta on esikohal. Kui tabelis on Atlanta Trump Towers liider, siis hetkeseisuga ta seda ka on. Mängud,mis tulevikus tulevad, võivad lõppeda nii või naa. Ma sinu asemel ei spekuleeriks faktiga. Nybitit võib favoriidiks pidada, aga liider on Atlanta. Fakt.
Ma ise oma kaotust imelikuks ei pea ja sellest teadmisest mulle piisab. Teise mehe tarkus mind edasi ei aita.

This Post:
00
137177.53 in reply to 137177.52
Date: 5/2/2010 11:16:19 AM
Overall Posts Rated:
13361336
Oleks siis võinud kirjutada, hetkel liidrikohta hoidvale vms. Järgmine nädal võib olla juba teine lugu ju. Igaüks ei loe iga päev foorumeid. See selleks.
Mind paneb imestama see, et sa hõiskad selle peale kui sa kaotad vahetusmeestele oma seinte vahel, eriti veel kui su "põhieesmärk" on paadamile 48 minutit saada. Sa ikka tead, et kaotuse puhul tuleb tabelisse 0 võitu juurde? Props pigem siinkohal Towersitele, kes isegi vahetusmeestega võttis sinu kodus maksimumi:) Rõõmu võib tunda, aga kas -2 +- stats see päris on, ei tea. Inimesed on erinevad.
NB! Sul tasuks kapist ikka chillpill välja otsida, muidu saad veel insuldi või infarkti.

This Post:
00
137177.54 in reply to 137177.53
Date: 5/2/2010 12:44:24 PM
Overall Posts Rated:
10991099
Oleks siis võinud kirjutada, hetkel liidrikohta hoidvale vms. Järgmine nädal võib olla juba teine lugu ju.

Sa, Kukoc, oled ikke üks veidrik. Esimese korraga kirjutasin "Kaotasin liiga liidrile...". See sulle ei sobinud. Kostsid, et ikka Nybit peaks liider olema ja pakud nüüd, et mul olnuks õigem kirjutada "hetkel liidrikohta hoidvale."
Ole hea mees, seleta, milles on sisuline vahe meeskonnal, kes on "liider" või "liidri kohta hoidev."
Sul on ikke pagana keeruline elada, kui meelepärane on pelgalt see, mida ise mõtled või kirjutad ning teiste jutt on sul vaja enamasti kas ümber lükata või, no, kui mitte seda, siis oma nägemusega täiendada kindlasti. Mida asja sul on iriseda, kui mina olen oma mängu tulemusega rahul! Jah, sõltumata sellest, et kaotasin, olen rahul. Olin kindel, et kaotan ja sestap panin ka sellise kosseisu nagu panin.

Sa ikka tead, et kaotuse puhul tuleb tabelisse 0 võitu juurde?
Kuule olen tähele pannud jah. Mul on rõõm, et teadmise valgus on sindki tabanud. Üksiti teavitan sind, et olen tänasest mängust olulisemaks pidanud kohta hooaja lõputabelis. Mul on eesmärk ja ma liigun selle poole. Nii suure egoga mees ma pole, et pean nui neljaks igast mängust maksimumi välja pigistama. Praegu, vaatamata planeeritud kaotusele, olen graafikus. :)

NB! Sul tasuks kapist ikka chillpill välja otsida, muidu saad veel insuldi või infarkti.
Tänan muretsemast vahva mängukaaslane. Su kõikenägeva silma eest ei jää tõesti midagi varju ... kuigi napilt jäin uskuma, et su säherduse soovituse taga on ingellik südameheadus, mitte belletristiline šedöövr.

Last edited by Mulk at 5/3/2010 4:09:43 AM

This Post:
00
137177.55 in reply to 137177.54
Date: 5/2/2010 2:09:17 PM
Overall Posts Rated:
13361336
Ok ma siis seletan mis minu jaoks on vahet liidril ja liidri kohta hoidval meekonnal. Selle asemel, et kedagi veidrikuks tembeldada oleks võinud lihtsalt ära seletada. Liidriks pean meeskonda kellel on kõige tugevam meeskond. Liidri kohta hoidvaks pean meeskonda, kes pole tugevaim, kuid on hetkel parima võidusuhtega. Nii sain nüüd aru, et sinu jaoks pole meeskondadel mingit vahet.
Sind ja sinu reaktsioone jälgides (nii foorumis ja bb-maili teel suheldes) näis mulle, et postitasid kuna kaotasid mängu mille oleksid võinud võita ning tahtsid seda kaotust upitada sellega, et kaotasid "kõige tugevamale" ning kasutasid oma vahetusmehi.
Inimestele ongi meelepärane see mis on meelepärane, tavaliselt meelepärane ongi see mis sulle meeldib. Sulle on meelepärased asjad mis sulle ei meeldi? Vot siis oled küll eriline (päris südamest ja ausalt).
hooaja lõputabelis
Kumb siis on hooaeg või hetke seis? Liidrit võtame kui praegust, aga muid asju vaatame hooaja lõikes? Egoga pole siin mingit pistmist. Ma saan aru, et igal ühel omad eesmärgid (näiteks üllatavate CT-de vastu ei saa jne), aga kui oleks kergelt võit tulnud ja jäi saamata. Mind oleks küll kripeldanud.
Üldiselt kriban ma palju, suuremal osal ingliskeelsetes foorumites. Ma saan aru, et inglise keelt sa ei räägi, niiet baseerub sinu arvamus ainult eestikeelsetele foorumitele (föderatsioonid välja arvatud).
Ei olnud "ingellik" kuid oli minu arust hea soovitus mis hoiaks ära halvima. Ehk siis polnud niisama sõnade loopimine, millele sina vihjad.
Sinu puhul olen täheldanud: peidetud irooniaga kiidad midagi ja siis ründad täiega. Kas mitte pole ajakirjanike töö tervele rahvale oma arvamuse avaldamine, seda proovid ka siin ju teha? Kas pole mitte lubatud mul iriseda ükskõik mille kallal? Sinu asi oleks lihtsalt jääda oma arvamuse juurde?
Kuna keskmine eestlane on suhteliselt loll, siis pean ennast päris targaks inimeseks. Seega sekkun seal kus arvan, et minust on abi (räägime siin siis igasugustest uuendustest ja lisadest mängus). Siin foorumis kirjutan pigem ajaveetmise või funi pärast. See, et sa ennast alati nii ülesse keerad on muidugi kahju.

Last edited by Kukoc at 5/3/2010 3:32:03 AM

This Post:
00
137177.56 in reply to 137177.55
Date: 5/3/2010 4:23:28 AM
Overall Posts Rated:
10991099
Eh Kukoc, nagu lapsega räägi. :) Jätan meeleldi sulle su arvamuse ja viimase sõna ega lahka enam oma kaotusejutu postitust. Saan aru, et empaatiatunne on sulle võõras, nagu ka - vähemalt mulle tundub - usk inimeste siirusesse. Ka ei mõista ma su vajadust oma nina teise inimese arvamusavaldusse toppida. Sul on idée fixe, et oled läbinägelik, tark ja sellest johtuvalt küllap ka arvamusliider. Ei ole minu asi sinu enesehinnangut kõigutada. Arvan lihtsalt, et inimesena mängid end sedasi väga ühte nurka.
Kas mitte pole ajakirjanike töö tervele rahvale oma arvamuse avaldamine, seda proovid ka siin ju teha? Kas pole mitte lubatud mul iriseda ükskõik mille kallal? Sinu asi oleks lihtsalt jääda oma arvamuse juurde?

Ajakirjaniku töö on uudise kajastamine, mitte ärapanemine. Ajakirjanik pole see inimene, kes arvamulehekülgi täidab. Selleks on kolumnistid, arvamusliidrid. Mina pole ei üks ega teine ega kolmas.
Pean foorumit arvamusplatsiks, kus irisemine on kohatu. Tahad seda teha, saada BB-mail. Arvamuse avaldamisel või selle pealesurumisel on vahe. Mõtle, millega tegeled sina.

From: Rohi

This Post:
00
137177.57 in reply to 137177.55
Date: 5/3/2010 9:25:42 AM
Overall Posts Rated:
33
Liider on see, kes antud hetkel on parimal positsioonil ( ehk siis esimene ) liigas. Sinu arvamus on totaalselt väär, sest nimetad liidriks meeskonda, kes on praegu teisel positsioonil. Kui ta oleks parim tiim, siis ta ka seal teisel positsioonil hetkel ei konutaks. Sinu esitatud nn faktid on hetkel tühised ja ei selgita asjaolu kuidagi, miks Dalkia peaks olema liider. Senikaua kui Atlanta on esimene on ta ka liider. Kuna sind koolis piisavalt ei ole haritud, siis aitan sind hea meelega ---> http://www.eki.ee/dict/qs2006/index.cgi?Q=liider&F=M&O=0&E=0

Last edited by Rohi at 5/3/2010 9:27:18 AM

To: Rohi
This Post:
00
137177.58 in reply to 137177.57
Date: 5/3/2010 9:48:14 AM
Overall Posts Rated:
13361336
Pean foorumit arvamusplatsiks, kus irisemine on kohatu.

Sina peadki ju minu arvamust irisemiseks. Arvamust võib avaldada, isegi siis kui keegi seda irisemiseks peab.
Kui ta oleks parim tiim, siis ta ka seal teisel positsioonil hetkel ei konutaks.

Siinkohal paned sa muidugi täiesti võssa. Kõige tugevam meeskond ei pea olema kogu aeg esimesel kohal. Tuleb vaadata ikka kes millal ja kus mänginud on. Pidasid ennast ka kindlasti jubedaks liidriks (7:0) enne kui meie tabelipoolega mängima pidi hakkama:)
Edit: esimene osa on mulk-ile.

Last edited by Kukoc at 5/3/2010 9:48:56 AM

From: Rohi

This Post:
00
137177.59 in reply to 137177.58
Date: 5/3/2010 3:25:41 PM
Overall Posts Rated:
33
pole kordagi end mingiks liidriks pidanud...kahju aint, et sa teemast kõrvale kalduma hakkad...

This Post:
00
137177.60 in reply to 137177.59
Date: 5/3/2010 3:40:00 PM
Overall Posts Rated:
13361336
Mis teemast ma kõrvale kaldun?

This Post:
00
137177.61 in reply to 137177.57
Date: 5/3/2010 3:58:21 PM
Overall Posts Rated:
10991099
Ahoi, Kukociga vaidlemine või väitlemine on ajaraisk. Tal on õigus. Enamasti ... noh, peaaegu alati ... võib olla. Aegasäästvam on tema seisukoht/arvamus/õpetus/nägemus läbi lugeda ja leppida sellega, et see on just selline nagu on. Ta tundub olevat teflonmees ning lisaks tüpaaž, kes ise ei eksi.

Kukocile:
Siiski söön korraks oma sõnu ja pöördun selle sõnavahetuse lätte juurde.
Ütlesin, et pean foorumit arvamusplatsiks, kus irisemine on kohatu. Selle peale kostsid: "Sina peadki ju minu arvamust irisemiseks."
Jah, Kukoc, see, millega sa selle selle dispuudi vältel tegelenud oled, on eeskujulik irisemine. Loe nüüd uuesti, millest see algas: (137177.50). Oma järgnevas postituses naeruvääristad mu kaotust. Järgmise rahumeelse postituse pääle muutud irooniliseks, seejärel spekuleerid mõttega, et mu postitus on üleüldse kibestumisest kantud õigustus ning ülendad selle väära oletuse oma peas faktiks. See kuhu jõudsid, on ad absurdum ehk jõudmine absurdi: sa tead paremini kui mina, mida ma tunnen või miks mida otsustan. :)
Pead oma oletust faktiks ja ajad selle õigustamiseks taga naeruväärset täpsust. Vanarahvas nimetas sellist tegu sääse kurnamiseks ehk juuksekarva lõhki ajamaiseks ehk irisemiseks. Talitse oma indu. Iga kord ei pea mõõku ristama.

Aga edasi võiksime siin foorumis minna ikkagi selle hooaja juttudega. Jätame lingvistika ja psüholoogia spetsialistidele.

Advertisement