Χαχαχαχα, καμία παρεξήγηση φίλε Νίκο, εγώ να ζητήσω συγνώμη αντιθέτως γιατί μπορεί κάποιοι (και με το δίκιο τους) να λένε τι λέει πάλι το παλικάρι. Όντως έτσι είναι όπως τα λες, το αποτέλεσμα έχει βγει ένα τέταρτο πριν, με βάση τους παίκτες και τις τακτικές που έχουν δώσει οι χρήστες. Απλά μάλλον σε μένα (και 2-3 ακόμα γκρινιάριδες του ομίλου μας) μας έχει βάλει στόχο να μας χτυπήσει στο νευρικό μας σύστημα. Θα προτιμούσα να κέρδιζες απο την αρχή με 25 πόντους και να μείωνα στο τέλος στους 15, θα ήταν πιο ανώδυνο. Μια απο τα ίδια και πέρσι, μπες και δες τουλάχιστον 5 ματς που έχασα με τον ίδιο τρόπο.
By the way, με έστειλες με το κοίτα, ήμουν σίγουρος για την άμυνα μου στο 1-3-1, αλλά με έσκισε ο center σου κυρίως (που να μην έκανε και 6 φάουλ!!!). Δεν ξέρω αν είδες το ματς, αλλά στην πρώτη περίοδο είχε 7/7 και οι υπόλοιποι 0/12!!! Γενικά έχεις ανώτερη ομάδα απο την δικιά μου και μόνο με κάποιο τρικ τακτικής θα μπορούσα να σε κερδίσω.
Δυστυχώς ο όμιλος έγινε ακόμα πιο δυνατός απο πέρσι. Χθες έβγαλα αυτό το θέμα στο φόρουμ
http://www.buzzerbeater.com/community/forum/read.aspx?thr.... Όποιος θέλει ας το δει και θα καταλάβει τελικά ότι η αρχική εκτίμηση που έκανα, ότι ο όμιλος γίνεται απροσπέλαστος, δεν ήταν λάθος. Θα φέρω ως παράδειγμα την ομάδα μου, που τις 2 πρώτες σεζόν στον ΙΙΙ.14 με κακό υλικό βγήκε πέμπτη, πέρσι σαφώς με βελτιωμένο υλικό βγήκε έκτη και φέτος μετά απο μία απόφαση-σοκ θα ακολουθήσω τον δρόμο του υποβιβασμού για δύο λόγους: 1) Να φύγω απο εδώ, όχι γιατί δεν περνάω καλά (αντιθέτως πιστεύω ότι είμαστε η καλύτερη παρέα του buzzer) αλλά γιατί όπως είπα και χθες στο chat θα έχω βάλει μασέλα όταν θα φτάσω στο σημείο να χτυπάω άνοδο, 2) Θα κάνω μια ανανέωση στο ρόστερ, επικεντρώνοντας στην προπόνηση συγκεκριμένων θέσεων, 3) Θέλω να πάρω το Νο1 στο ντραφτ.
Κλείνοντας να πω ότι τρελαίνομαι να βλέπω ομίλους με μαζεμένες 4-5 ομάδες που στον δικό μας όμιλο θα τερμάτιζαν με 1-2 νίκες max. Κάπως πρέπει να βελτιωθεί και το σύστημα ανόδου-υποβιβασμού, γιατί αν συνεχιστεί αυτό θα βλέπουμε σε λίγες season ομάδες με 10000 κατάταξη να παίζουν ΙΙ και ομάδες με 6000-7000 κατάταξη να πέφτουν στην IV. Δεν είναι τυχαίο ότι μία ομάδα απο τον απέναντι όμιλο που έπεσε πρόπερσι, ανέβηκε αμέσως και πρωταγωνιστεί σε άλλον όμιλο της ΙΙΙ αυτή τη στιγμή.
Αυτά τα ολίγα :P απο εμένα.