Moim celem nie był atak na Ciebie, tylko wskazanie błędu, którego w przyszłości trzeba uniknąć.
Ty tego nie rozumiesz, że będąc w takim projekcie własny biznes trzeba odstawić na boczny tor. Jakoś na TLu nie widze takiego mnóstwa ciekawych graczy do treningu. Ostatnio było 3 ciekawych polaków do treningu: Cezary Andrecki, maciej jurak, Artur Brzegowy. Pisałem VJ, że dwoma pierwszymi jestem mocno zainteresowany. Specjalnie zamieniłem się robotą, by licytować tych dwóch graczy. Dzień wcześniej wieczorem widziałem żę VJ zalicytował 1,5kk za juraka. Rano wchodzę w licytacje Andreckieo i patrze jeden klub mnie przebija i to niby z tego samego projektu. Bezsens. Rozumiałbym jeszcze, że miałbyś trenera lvl7, ale póki co nie masz. Moglibyśmy Andreckiego do 3kk licytować tylko pytam po co? Za tą kasę jeszcze kogoś inne do treningu można dokupić. Ja w odróżnieniu od Ciebie z VJ nawet nie zaczynałem licytacji, bo wiem, że VJ też najlepszego trenera i walka między nami nie ma żadnego sensu.
Brzezińskiego czemu nie licytowałem. Zgadnij? W robocie byłem od 14 do 22, bo się zamieniłem by licytować Andreckiego i Juraka.. Skoro się wzajemnie nie szanujemy to nic nie osiągniemy w tej grze.
Licytowałem już bardzo dużą liczbę ciekawych 18latków z zagranicy i powiem wam, że z taką sytuacją się nie spotkałem by dwóch managerów z tego samego kraju zacięcie rywalizowało o potencjalnego kadrowicza. Za to naprawdę im zależy na utrzymaniu w kraju takich graczy i naprawdę za ciężko przepłacone pieniądze kupują graczy.
"skoro odpuszczasz projekt po 1 nie udanym transferze widocznie nie zależało Ci na nim." - A jaką mam gwarancję, że sytuacja znów się nie będzie powtarzać? Żadnej. Dopóki nie zrozumie się, że w takim projekcie chodzi by najlepsi gracze wylądowali u najlepszych trenerów to będzie lipa. Poświęcam swój czas na tą grę i nie mam ochoty rywalizować z "kolegami: bezsensownie i bez potrzeby o graczy.
Uważam, że licytacja była tego gracza źle skoordynowana. Trzeba było mi powiedzieć, że jest chętny za wszelką cene manager chcący go kupić. To wtedy poszedł bym normalnie do roboty od 6do 14 i mógłbym po południu licytować Brzeźińskiego.
Efekt jest taki że Brzezińskiego nie licytowałem, bo nie mogłem. Dalej, jeden slot mam zajęty do treningu. Kupiłem Litwina z SS10=59 za 1,1kk i już najprawdopodobniej Polska U21 będzie miała rywala.