BuzzerBeater Forums

BB Hellas > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
169021.51 in reply to 169021.45
Date: 1/13/2011 5:43:03 AM
Overall Posts Rated:
129129
Πραγματικα δεν παιζεσαι..

I want what all men want...I just want it more.
From: thanos
This Post:
00
169021.53 in reply to 169021.45
Date: 1/13/2011 6:12:00 AM
Overall Posts Rated:
272272
Ναι ρε Γιαννη!!!! Δεν σε γουσταρουμε εδω στο ελληνικο φορουμ. Εισαι Κυπριος. Να πας εκει και να ασχοληθεις με τις δικες σας εκλογες. Δεν σου πεφτει λογος. Εμεις ειμαστε Ελληνες, Ελληναρες!!! Ναι αυτο ειμαστε και αποφασιζουμε για την Εθνικη μας!!! ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ!!!! Κανεις αλλος!!! Ουστ ρε Johnny!!!! Οξω απο την παραγκα!!!!

Υ.Γ.1. Ο τραγικος, του τραγικου, τον τραγικο, ΩΩΩΩΩΩ ΤΡΑΓΙΚΕ!!!!!!!!!!
Υ.Γ.2. Αλλοι ειναι αυτοι που δημιουργουν την ενταση κι οχι εγω οπως κατηγορηθηκα. Αντε γεια!!!!

Edit και Υ.Γ.3: Θελω και εγω κομπλεξικες μπαλιτσες στο ποστ μου!!!! Ζηλευω!!!

Last edited by thanos at 1/13/2011 6:13:33 AM

From: Thor
This Post:
33
169021.55 in reply to 169021.53
Date: 1/13/2011 6:27:29 AM
Overall Posts Rated:
291291
το χέσ...τε το θέμα.....πάλι

Πρόταση: Μπορεί ΟΠΟΙΟΣ θέλει να ρωτάει τους υποψήφιους για ΟΠΟΙΟ θέμα θέλει και οι υποψήφιοι να απαντάνε ΑΝ θέλουν και ΟΠΩΣ θέλουν και εμείς οι υπόλοιποι απλά να αποφασίσουμε....?

είτε οι απαντήσεις έρθουν με χιούμορ είτε σοβαρά είτε εντελώς άστοχα είτε όπως θέλετε.....
γκρίνια και μιζέρια...(όχι ότι δεν έχει γέλιο μερικές φορές αλλα αρχίζω και ξαναβαριέμαι...) απορώ πως και ο nikos δεν έχει εμπλακεί πιο ενεργά....

Υ.Γ:να κάνω και εγώ μια ερώτηση:

Μπορείτε να μου πείτε ποιος θα είναι ο στόχος (world ranking,%νίκες-ήττες, προκρίσεις ...κτλ) της Ε8νικής τον πρώτο χρόνο της βασιλείας σας και ποιός κατα τον δεύτερο?
Για να σας κολλήσουμε μετά κανα παρατσούκλι....πχ: ο πετυχημένος πρώην Εθνικός προπονητής....:)))))

This Post:
00
169021.56 in reply to 169021.47
Date: 1/13/2011 7:18:20 AM
Overall Posts Rated:
5454
Τέλος θεωρώ επιβεβλημένο να τοποθετηθείς πάνω στο δεύτερο μέρος της απάντησής μου, σχετικά με την κλήρωσή μας και τις βλέψεις σου. Αν βγεις, θα κριθείς βάσει αυτού.

Καταρχήν θεωρώ την κλήρωση δύσκολη με λίγες πιθανότητες πρόκρισης για τούς εξής λόγους:

Όπως είπε και άλλος ένας φίλος έχουμε εύκολους θεωρητικά αντιπάλους (Αλβανία και Μάλτα) που είναι στα μέτρα μας αλλά και πολύ δύσκολους (Ελβετία-Ρωσία) που δύσκολα θα χτυπήσουμε,απο εκεί και πέρα μπορούμε να παλέψουμε Βοσνία,Ολλανδία και Εσθονία με προυποθέσεις.

Όσον αφορά το θέμα με τούς παίκτες των draft και τον Μπεχράκη δεν είπα φίλε μου οτι έγινε εσκεμένα και συμφωνώ με αυτό που λές οτι κοίταξα το καλό της ομάδας μου γιατί σαν νέος στο παιχνίδι τότε δεν ήξερα κάν οτι υπάρχει Εθνική ομολογώ.
Επίσης θα ξεκαθαρίσω οτι έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά στήν Εθνική ομάδα αυτό δεν το αμφισβητεί πιστεύω κανείς,αλλά δεν θα πρέπει να αμφισβητεί κανείς οτι κι εμείς με τα επιχειρηματά μας (εννοώ τούς υποψηφίους) και τις ιδέες μας δεν θα πει οτι ακυρώνουμε η κριτικάρουμε τη δουλειά του προπονητή που ήταν μέχρι "χθές" στο τιμόνι της Εθνικής και μπορεί να ξαναβρεθεί ίσως και "αύριο",η οτι είμαστε απέναντι του,λέμε αυτά που πιστεύουμε πολιτισμένα και αφήνουμε να μας κρίνουν επίσης πολιτισμένα και ψύχραιμα.

Δεν έχουμε να χωρίσουμε άλλωστε τίποτα,όλοι το καλό της Εθνικής μας θέλουμε αυτό δεν το συζητάμε κάν.

Με φιλικούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Antartis

Last edited by antartis at 1/13/2011 7:20:56 AM

From: nikos64

This Post:
00
169021.57 in reply to 169021.53
Date: 1/13/2011 7:32:49 AM
Overall Posts Rated:
303303
Δηλαδη ποιοι αλλοι πρεπει να αποφασισουν για το ποιον θα εκλεξουμε για να μην ειμαστε Ελληναρες ?να φωναξουμε και τους ιταλους να μας βοηθησουν για να μην ειμαστε Ελληναρες?
Με αυτες του ειδους τις ερωτησεις τι θελει να κανει να μας πει ποιον θα ψηφισουμε ?γιατι ο ιδιος δεν μπορει να ψηφισει και γιατι μονο στον ενα την " πεφτει" ? θελει να βοηθησει? πολυ ωραια μετα οποιον βγει οπως αν δεν κανω λαθος εκανε .
Επισης δεν ειναι κυπριος απο οσο θυμαμαι

Υ.Γ. 1 . Μια χαρα ηταν το κλιμα μεχρι που μπηκατε στην μεση.
2.Για κομπλεξικες μπαλιτσες ρωτα τον thor πως παιρνονται εχει πειρα.
3.Θα ηθελα να εκανες και την δουλεια που δεχτηκες να κανεις

This Post:
00
169021.58 in reply to 169021.54
Date: 1/13/2011 7:38:10 AM
Antil Global B.C.
III.11
Overall Posts Rated:
138138
Μπορει να σου φαινεται υπερβολικο το "διεθνης εικονα" αλλα μια χωρα με 600 χρηστες , εχει τιτλο ευρωπαικο , ενω εμεις με 3πλασιους + , ειμαστε ακομα με το δαχτυλο στο στομα .... Μην μπεις στα χωραφια των φαρμων , μεινε μονο στα επιπεδα της συνενοησης των χρηστων της εκει χωρας και μονο , και πως μεσω ενος προγραμματος καταφεραν να κανουν κατι... εχουμε φτασει σεζον 15 , και ακομα προσπαθουμε να βαλουμε προγραμμα... σε αρκετους τομεις ακομα... σκεψου οτι τις τελευταιες σεζον εχουμε κανει θετικα βηματα στο θεμα της οργανωσης... Αυτο που θελω να πω , και να δικαιολογησω εν μερη το τιτλο του νηματος , ειναι απλα να κανεις μια μινι αναλυση του προγραμματος σου , γτ κακα τα ψεμετα , οι εκλογες αυτες ειναι ακρως ανταγωνιστικες και οι λεπτομεριες θα κρινουν τον νικητη... Ολοι λετε οτι εχετε προγραμμα , αλλα λιγοι ειναι σε θεση να το αναλυσουν εστω και λιγο... Το "βαριεμαι" δεν ειναι απαντηση εθνικου προπονητη....

From: Tyfonas
This Post:
00
169021.59 in reply to 169021.58
Date: 1/13/2011 8:23:07 AM
MACEDONIANS
III.14
Overall Posts Rated:
241241
Kυριοι καλυτερα να παρω τον μπουλο....βαρυ το κλιμα.
Εχω και βγαλμενο δεξι χερι....νεξτ ταιμ που λενε.

Ευχαριστω τα παιδια που με υποστηριξαν

From: thanos

This Post:
11
169021.60 in reply to 169021.57
Date: 1/13/2011 8:46:24 AM
Overall Posts Rated:
272272
Τον Γιαννη δεν τον φωναξε κανεις. Ειναι μελος της ελληνικης κοινοτητας και του φορουμ ακομα κι αν δεν παιζει εδω, αλλα στην Κυπρο. Ουτε κατευθυνει ατομα, ουτε ειπε ποιον να ψηφισουμε, ουτε την επεσε σε εναν οπως λες. Εκτος αν ειμαι στραβος και δεν διαβαζω καλα το αρχικο του ποστ...

Προς όλους τους υποψηφίους: Θα ήταν ωραίο να ακούσουμε την φιλοσοφία σας σε σχέση με το παιχνίδι, αλλά και τον τρόπο αντιμετώπισης των μάνατζερς που έχουν παίκτες που ενδιαφέρουν την εθνική. Το να είσαι γνωστός, ή να προέρχεσαι από ψηλή κατηγορία ναι μεν δείχνουν κάποια πράγματα όπως την εμπειρία ή το πόσο δημοφιλής είναι κάποιος αλλά ταπεινή μου άποψη δεν αρκούν.

Προγραμματικοί στόχοι λοιπόν, πως σκοπεύετε να αντιμετωπίσετε διάφορα ζητήματα που αφορούν την εθνική, αγαπημένα συστήματα πιθανόν (και γιατί) κλπ.

Μπα καλα βλεπω. Σε ολους αναφερεται. Απο κει και περα βγηκε ο Mamu, εκανε χιουμορ(οπως ειπε) με το ποστ του και οι αλλοι υποψηφιοι ηταν αφαντοι. Εκτος απο τον ανταρτη. Συζητηση θελαμε και τιποτα παραπανω. Ουτε στον Mamu συγκεκριμενα ειχα σκοπο να επιτεθω, εγω ή ο Γιαννης, ουτε σε κανεναν. Ισα ισα, πιστευω οτι η τριαδα που κατεβαινει εχει ολα τα φοντα να πετυχει στην Εθνικη σε περιπτωση που εκλεγει. Η αντιδραση σου ομως προς το προσωπο του Γιαννη με εξοργισε και δεν το κρυβω. Νομιζω οτι ειναι αδικη.

Υ.Γ. Μην ανησυχεις και το βραδυ θα ειναι ετοιμη η δουλεια μου. Μπες να την διαβασεις. Ζητω συγγνωμη απο τους υπολοιπους χρηστες για την αργοπορια μου, απλα ετυχαν καποια πραγματα εκτος παιχνιδιου και δεν προλαβα....Καλυτερα βρες κατι αλλο να μου την πεις!!!!

From: Pavl0s

This Post:
00
169021.61 in reply to 169021.59
Date: 1/13/2011 9:05:09 AM
Overall Posts Rated:
7373
Kυριοι καλυτερα να παρω τον μπουλο....βαρυ το κλιμα.
Εχω και βγαλμενο δεξι χερι....νεξτ ταιμ που λενε.

Ευχαριστω τα παιδια που με υποστηριξαν

:( ...Κρίμα ...

Advertisement