BuzzerBeater Forums

Eesti - II.3 > Hooaeg 15

Hooaeg 15

Set priority
Show messages by
From: Känd

This Post:
00
170180.51 in reply to 170180.50
Date: 1/20/2011 3:35:55 PM
Pajusi
III.5
Overall Posts Rated:
114114
nüüd vähem pea murdmist,mitte nagu sinul praegu:)

From: Karl

This Post:
00
170180.52 in reply to 170180.46
Date: 1/20/2011 3:45:56 PM
Overall Posts Rated:
1919
Annan väikse nipi;) Endal oli sama asi, minu tööd hinnati 1 palliga kuna polnud tükk aega ostnud, müünud ega midagi teinud sellist. Siis panin Kallase kõva summa eest müüki, kohe 5 palli minu panus ja tähtmängijate asi jäi ka 5 peale. Teine võimalus on, et lased terrassile 10 kohta ehitada, siis peaks ka paranema see:)

From: Mulk

This Post:
00
170180.53 in reply to 170180.50
Date: 1/20/2011 4:09:08 PM
Overall Posts Rated:
10991099
lõpetan oma kurtmise - vaatasin praegu mida tegid Ramsi, Aldo ja väiksed kunnid. Ramsi - WTF?!?! minna mängu 4 mängijaga, siis kaotada 3. lisaajal bot'ile...no eriline tööõnnetus.

Jah, kiiresti unustate, kui hea tunne oli, kui said IV või III liiga klubijuhina mõnele kõvemale satsile mütsi pähe tõmmata. Tundub, et ka see on unustatud, et madalamas liigas on iga karikamängu võiduga kaasnev 50 000 raha suur tulu. Selle summa eest saab IV liiga meeskond enese mõistes juba korraliku mängumehe osta.
Sestap kontrollin mina alati(kui vastas pole pot) vastase mängijaid ja taktikaid. Ka siis, kui tegu IV liiga nõrgukesega. Liigne agarus on ogarus! Liigne enesekindlus niisamuti! :)

From: Photoframe

To: Mulk
This Post:
00
170180.54 in reply to 170180.53
Date: 1/21/2011 3:42:40 AM
Overall Posts Rated:
66
Tegelikult on reaalses kossus teinekord samamoodi, tunne on, et mangus on bug. Kas te rytas-pana mängu vaatasite? ma olin saalis ja nägin asja kohapealt. Põmm põhimehele vigastus ja mäng oli 3 minutiga kaototatud. Oleks selle menägu tsenaarium siin jooksnud, oleks programmi sõimanud.

Krt, ma pean ka karikas kõvasti pingutama. Kohe kõmm kõva vastane ja võõrsil. Aga nii vara karikast välja ka kukkuda ei saa, mul on seda 50 ikka vaja kurat.

From: Aldo
This Post:
00
170180.55 in reply to 170180.54
Date: 1/21/2011 5:15:37 AM
Overall Posts Rated:
2525
Karikast loobusin. Mullune koht veerandfinaalis rahuldas mind mõneks ajaks, las teised ka mängivad)). Vaja pingutada ja jõudu säästa siin püsimajäämiseks.

To: Aldo
This Post:
00
170180.56 in reply to 170180.55
Date: 1/21/2011 7:28:14 AM
Overall Posts Rated:
66
Mul on lihtsalt raha vaja, sest treenimine on tore, aga need hooajavahetuse palgahüpped on ka mahedad.

This Post:
00
170180.57 in reply to 170180.54
Date: 1/21/2011 4:11:20 PM
Overall Posts Rated:
10991099
Tegelikult on reaalses kossus teinekord samamoodi, tunne on, et mangus on bug. Kas te rytas-pana mängu vaatasite? ma olin saalis ja nägin asja kohapealt. Põmm põhimehele vigastus ja mäng oli 3 minutiga kaototatud. Oleks selle menägu tsenaarium siin jooksnud, oleks programmi sõimanud.

Salvestasin selle nädala Euroleague mängud ja nüüd otsast vaatan. Rytase-Pana mängu vaatamise lõpetasin just nüüdsama. Minu arvates oli Rytas selles mängus nagi BBs kodusaalis mängiv V liiga pot, kellele on karikasarja mängus külla sõitnud II liiga klubi. V liiga potile ei mõju, kui keegi nende 3500-4000K-se palgaga mees viga saab - kohe võetakse pingilt uus mees ja kindel kaotus tuleb niikuinii. :)
No see Geceviciuse vigastus nüüd nii määrav ka polnud. Küll ei usu, et ta mõne veel tabava kolmesega võinuks Rytast vee peal hoida. Panal õnnestus palju aga oli ka põhjust. Pana mängis igas situatsioonis Rytase üle.
El-Amin on Rytasel kehv mängujuht. See üks ülihea sööt korvi all Milosevicile oli super aga kõik ülejäänud nõrk. Lisaks loopis ta täiesti poisekeseliku uljusega mõttetutest olukordadest peale, mida üks 31. aastane mängumees Euroleagues ometi teha ei tohi. Rytasel polnud ka korvi alla asja. Pana pani 3 sekundi ala kenasti lukku. Pana kaitses ja ründas 1,5-kordselt efektiivsemalt ja sai selle krooniks ka veenva võidu.

This Post:
00
170180.58 in reply to 170180.57
Date: 1/21/2011 4:33:35 PM
Overall Posts Rated:
66
Nõus, pana võidab ilmselt euroliiga ka ära. Aga eks ta ole selline paras taaveti koljati võitlus ka. Leedu on ikka võimas, kaks satsi jälle 16 seas. Taaveti koljati võitluse all mõtlen eelarvevahesid. Rytasel vis ca 4 mil eur, panal vast 25. Baptiste üks on vist ca 2 mil dollarilise palgaga, mu meelest igate NBA kaliibriga mees. Zalgirise mängus oli muidugi vahetuste trall päris huumor.

See must ei oska üldse. Naljakas on aga see, et leedu klubidel on odavam osta musti enda klubisse võrreldes enda mängumeestega, kes on euroopas kõrgemas hinnas. Musta toomine on ikka risk ja võstkonnamängu osas on leedukad selgelt selgelt euroopasse pariemini sobivad.

Last edited by Photoframe at 1/21/2011 4:35:45 PM

From: Kukoc

This Post:
00
170180.59 in reply to 170180.57
Date: 1/21/2011 6:31:07 PM
Overall Posts Rated:
13361336
Päris vale on El-Amini ühte mängu vaadates maha teha. Nii mõneski mängus on see mees just olnud Rytase parim mees. Igal mehel võib sitt päev olla lihtsalt ei tohi olla tihti sitt päev nagu Eesti meeskondadel kombeks.

This Post:
00
170180.60 in reply to 170180.59
Date: 1/22/2011 3:02:20 AM
Overall Posts Rated:
10991099
Päris vale on El-Amini ühte mängu vaadates maha teha. Nii mõneski mängus on see mees just olnud Rytase parim mees. Igal mehel võib sitt päev olla lihtsalt ei tohi olla tihti sitt päev nagu Eesti meeskondadel kombeks.

Millest sa järeldad, et ma seda El-Amini kohta ühe mängu põhjal ütlen? Jutt oli Rytase-Pana mängust, kus El-Amini kehvad omadused välja joonistusid. Oma kasvuga pole tal meeskonnas muud rolli kui olla playmaker. Aga seda rolli ei täida ta kõige paremini. Nõus, kui Rytas BBLi mängiks, oleks El-Amini siin ilmselt kõva tegija, aga Euroleague jaoks lahja. Mida peab mängujuht looma? Teravusi. Teeb ta seda? Ei. Tal on tihti nupukad söödud aga teravuste loomine lõppeb tema näol enamasti isetsemisega - loob ja lahendab need olukorrad ise sisse või (enamasti) möödaviskega, sest alati ta ei jõua oma kiirusega pika käe alt välja.
Kui võrrelda Jasikeviciust ja El-Amini, väidan ma, et Jasikevicius on tublisti etem playmaker.

From: Kukoc

This Post:
22
170180.61 in reply to 170180.60
Date: 1/22/2011 5:54:27 AM
Overall Posts Rated:
13361336
Ma ütleks, et sinu jutt on nagu Andres Sõbra oma. Põhineb emotsioonidel mitte analüüsil. Muidugi on Jasikevicious natuke parem playmaker, aga võrrelda El-Amini mehega kes ise on üks valusamaid isetsejaid on ju päris mõtetu. Ma võiks öelda, et tegelikult on Pana koosseis parem iga koha peal, süüdistada El-Amini selles kaotuses on kohatu. Ta ei mänginud oma parimat mängu sellel päeval, aga mina annaks talle vabalt rohelise tule viskamiseks ükskõik millal ta seda tahab teha. Kindlasti on selle mehe kaitsemäng ja pallikäsitlus euroopas tippklassi kuuluv. Kui sa räägid teravuste loomisest jne, siis peaksid teadma, et kui sisse murrad ja sinu meeskonna pikad hiilivad kuhugi laua taha või ei liigu vabale kohale siis pole kuhugi isegi parima tahtmise juures sööta. Tema on tabanud viskeid 2 punkti alast 62,2%. Seega kui pooled neist on tehtud läbimurde pealt ja ta andetu on need enamasti mööda pannud, tähendaks see seda, et keskpositsiooni vise peaks tal puhas kuld olema.
Samamoodi käib teil see TÜ kossu kommenteerimine (harvadel juhtudel kui ülekanne üldse jälgitav on), kui läheb hästi on kõik mehed topklass, kui halvasti siis on ikka täis pasad jne.

Advertisement