Ενημερώνεις την κοινότητα για το τί έχει γίνει?Ίσως να τους δίνεις να καταλάβουν πόσο αγαπάς την Εθνική??Δε ξέρω.Τους δίνεις να καταλάβουν ότι είσαι η μεγαλύτερη Ελληνική ομάδα που έφαγε ποτέ ban γιατί παραβίασες τους κανόνες του παιχνιδιού? Είσαι ο ήρωας που θυσιάστηκε???Υπήρχαν και άλλοι που θα έπρεπε να τιμωρηθούν και τελικά την πλήρωσες μόνο εσύ??
Απάντηση: Εγώ ασχολήθηκα ενεργά με την Εθνική όσο κανείς. Καλός ή κακός, Ήρωας ή θύμα με έχει κρίνει ήδη η συντριπτική πλειοψηφία της κοινότητας.
Αν παραβίασα κανόνα?
Του εγχειριδίου ναι, ηθικό όχι.
Είμαι περήφανος για ότι έκανα.
Το ότι μου επιτρέψανε να επανέλθω όχι κρυμμένος πίσω από άλλο λογαριαμό ή μετά από 1 χρόνο που θα είχε ξεχαστεί το θέμα, λέει πολλά για το είδος της παρατυπίας μου.
Καταλάβε τε το πως κανείς δεν κέρδισε από την τιμωρία μου όσο εγώ ο ίδιος.
Χρόνο μου δώσατε πίσω στη ζωή μου, ενώ παράλληλα αποδείξατε πως οι προσωπικές σας διαμάχες δεν σταματούν ούτε μπρος στο συμφέρον μίας ομάδας που δεν ανήκει σε κανέναν και συνάμα σε όλους μας.
Τώρα pm δεν χρειάζεται. Αν μου σβήσουν κείμενο οι Τζίμηδες, θα σου το στείλω σε pm γιατί θέλω να ξέρεις ακριβώς τι σου απάντησα, αν και εύχομαι να μπορούν τα ποστ μου να παραμείνουν ως έχουν.