δυσκολα τα πραγματα φετος...το καλο ειναι οτι αρχισα να γραφω +:)))το κακο ειναι οτι μου λειπει ενας παικτης...λεω να ασχοληθω με την προπονηση των δυο ντραφτ για να τους κανω σαν τον βερνικο μιας και εχουν καλυτερη προοπτικη και δεν κανουν φαουλ!!!μεχρι να παρω παικτη θα προπονηθουν στην αμυνα για να μπορουν να μαρκαρουν λιγο...
τελικα ο παικταρας σου εφτασε τα 2.000.000 !!!και τον πηρε ο πρωταθλητης ελλαδας!!!αυτο ειναι και το καλυτερο!!για πολλες σεζον θα τον βλεπεις πρωταθλητη και να παιζει στο Β3...σου ειπα οτι εκει θα εφτανε η τιμη του!!!
παντως εγω επιμενω τελικα οτι η προπονηση αξιζει!!!και ας λενε οι αλλοι οτι δεν αξιζει!!!
Πολύ καλά τα ντραφτ σου, ειδικά ο πράσινος είναι εξαιρετική περίπτωση, Την εθνική νέων δεν την προλαβαίνει αλλά αν τον δουλέψεις όπως τον βερνίκο, είμαι σίγουρος ότι θα γίνει το βασικό τριάρι στην ανδρών.
Χάρηκα πολύ για τον κωστάκη, αφ ενός γιατί ανταμείφθηκα αφετέρου έπεσε σε καλά χέρια, δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να πέσει σε ξένα και να έχει την ίδια κατάληξη με τον αμπελάκη.
Στο τελευταίο θα συμφωνήσω απολύτως, η σωστή προπόνηση των θα σε δικαιώσει είτε οικονομικά είτε αγωνιστικά.
Last edited by valadis at 8/28/2012 10:51:10 PM