Καλησπέρα παίδες κι από μένα.
Μιχάλης το όνομα για όσους δεν με γνωρίζετε.
Παλιοσειρά στο ΒΒ, ξεκίνησα παρέα με τον κουμπάρο Λύγκα κάμποσες σεζόν πριν.
Πλέον ασχολούμαι πολύ λιγότερο από παλιά, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων και μίας αρθροσκόπησης στην οποία πρόσφατα έκανα.
Ξενέρωσα με την περσινή μου νουμπιά στην τελευταία αγωνιστική που μου κόστισε την κατηγορία και σκεφτόμουν σοβαρά να το παρατήσω.
Αλλά το γήπεδο μου επέτρεψε να κρατήσω το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ μου και με λίγες αλλαγές να κάνω και τη μικρή αναννέωση που χρειαζόμουν. Μου λείπει ένας παίκτης ακόμα, οπότε σύντομα θα είμαι πλήρης.
Οι κληρώσεις στο κύπελο ήταν αρκετά καλές ως τώρα, κάτι που μου επέτεψε να χτυπήσω όλα τα παιχνίδια της εβδομάδος.
Οι βασικοί μου ήταν παίκτες ΙΙ κατηγορίας, όπως επίσης και το γήπεδο και χωρίς να θέλω να φανώ υπερόπτης, στόχος μου είναι η επιστροφή στη ΙΙ και θεωρώ την ομάδα μου ως μία εκ των φαβορί για την άνοδο.
Ειδικά όταν φύγει το relegation penalty θα είμαι και πολύ ισχυρός οικονομικά, κάτι που θα μου επιτρέψει τυχόν προσθήκη πριν από τα Play-off αν χρειαστεί. Ήδη είμαι σε θετικό συντελεστή, αλλά με full house θα μπορώ να έχω 80+ χιλιάρικα την εβδομάδα.
Καλή σεζόν σε όλους με μηδαμινούς τραυματισμούς.
ΥΓ. Λυπάμαι να βλέπω χρήστες σαν τον New York Greeks. Έχει το μέλλον των PG της Εθνικής και έχει 5 κατάσταση.
Αφενός του οφείλουμε σαν κοινότητα ένα τεράστιο μπράβο που θυσίασε κάμποσες σεζόν για να φτιάξει αυτόν τον παικτάρά και φυσικά ήρθε η ώρα να εισπράξει. Πούλησε ήδη τον έναν που προπονούσε και τα 3 χαρτιά που θέλει για τον Βαμβακάρη είναι τιμή διακιολογημένη.
Αλλά αφού βρε παληκάρι είσαι σε μη ανταγωνιστική περίοδο που ξεπουλάς, κράτησέ τον σε σωστά λεπτά να πάρει κατάσταση.
Και υψηλότερη τιμή θα πετύχεις, γιατί άλλο να αγοράσω παίκτη με 9 κατάσταση, ετοιμοπόλεμο κι άλλο να τον έχω 2 βδομάδες να του φτιάχνω κατάσταση (είναι 2 μισθοί παραπάνω στην αξία πώλησης για τον αγοραστή)
Αλλά κυρίως θα τον είχε καλέσει ο Getho και θα είχες και το σημαιάκι που, πίστεψέ με, δίνει χρήμα και αξία στην πώληση!
Σκέψου εμπορικά, σε συμφέρει και σένα τον ίδιο.