BuzzerBeater Forums

Hellas - III.11 > Σεζόν 26

Σεζόν 26

Set priority
Show messages by
This Post:
00
251926.51 in reply to 251926.49
Date: 1/17/2014 4:24:48 AM
Overall Posts Rated:
118118
Εγώ πάλι θα έλεγα ότι μέχρι 80 λεπτά ανεβαίνει άνετα τόσο η αγωνιστική κατάσταση όσο και η αντοχή. Από εκεί και πέρα όσο ανεβαίνουν τα λεπτά συμμετοχής συνήθως παραμένει στα ίδια. Βέβαια παίζει ρόλο και το προσόν του γυμναστή. Αυτά τα ολίγα είχα να προσθέσω. Στα αγωνιστικά μου τώρα η ομάδα έχει βρει πλέον τα πατήματά της και συνεχίζει το καλό της σερί. Βέβαια μας έπεσε δύσκολος αντίπαλος στο κύπελλο αλλά βλέποντας και κάνοντας. Ίσως χρειαστεί να δώσουμε κάποιο ματσάκι αλλιώς θα κάψουμε προπόνηση.

Last edited by Scarlito at 1/17/2014 4:29:44 AM

This Post:
00
251926.52 in reply to 251926.51
Date: 1/17/2014 5:14:05 AM
Overall Posts Rated:
5555
Ας δούμε τι πληρώνει η κάθε ομάδα σε μισθούς.

ΟΜΑΔΕΣ ΑΡ.ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΜΙΣΘΩΝ

paok polixnis 13 $ 292 594
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΑΡΑ 9 $ 288 563
KOUTSOUMPILO 11 $ 269 003
Kolosseus 11 $ 264 618
Palaiologou BC 12 $ 259 381
kounoupia f16 14 $ 245 652
Kreata 9 $ 245 037
teoramones 12 $ 231 585
vatopedi 12 $ 224 469
Averwf Larisas 10 $ 220 332
KOLINDRIANS 14 $ 220 038
Olympiakos Rodou 14 $ 210 979
Jacals 10 $ 209 434
BetTravel 11 $ 202 244
Faliro Bulls 7 $ 155 468
GOLD STARS 10 $ 150 414

Last edited by BetTravel at 1/17/2014 5:16:35 AM

This Post:
00
251926.53 in reply to 251926.52
Date: 1/18/2014 4:57:10 PM
Overall Posts Rated:
118118
Άργησε σήμερα ο Παντελής οπότε είπα να τα ανεβάσω εγώ για σήμερα!

Ημέρα 7 (Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014) : Επιδόσεις από http://www.buzzer-manager.com

Αποτελέσματα
Averwf Larisas 103 - Faliro Bulls 49
Kolosseus 106 - Palaiologou BC 95
Jacals 84 - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΑΡΑ 108
vatopedi 78 - kounoupia f16 124
Olympiakos Rodou B.C 2010 92 - Kreata 80
GOLD STARS 73 - teoramones 97
KOUTSOUMPILO 107 - KOLINDRIANS 41
paok polixnis 85 - BetTravel 97

Οι καλύτερες ομαδικές επιδόσεις της βραδιάς
Πόντοι : 124 : kounoupia f16
Ριμπάουντ : 63 : KOUTSOUMPILO
Ασσίστ : 32 : kounoupia f16
Κλεψίματα : 12 : ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΑΡΑ
Τάπες : 8 : Averwf Larisas, GOLD STARS

Οι καλύτερες ατομικές επιδόσεις της βραδιάς
Πόντοι : 47 : D. Rochester (Kolosseus)
Ριμπάουντ : 20 : G. Torluccio (Palaiologou BC)
Ασσίστ : 11 : Y. Fux (kounoupia f16)
Κλεψίματα : 4 : D. Rochester (Kolosseus), C. Nolan (KOUTSOUMPILO)
Τάπες : 5 : H. Berthiaume (teoramones), S. Kagouras (GOLD STARS)

Το Τop 5 της βραδιάς
Πόιντ Γκαρντ : G. Deroche (vatopedi) (27 Πόντοι, 7 Ριμπάουντ, 7 Ασσίστ, 2 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 31
Σούτινγκ Γκάρντ : T. Grönberg (kounoupia f16) (26 Πόντοι, 4 Ριμπάουντ, 6 Ασσίστ, 2 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 34
Σμολ Φόργουορντ : D. Rochester (Kolosseus) (47 Πόντοι, 5 Ριμπάουντ, 5 Ασσίστ, 4 Κλεψίματα, 2 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 34
Πάουερ Φόργουορντ : M. Corpo (Olympiakos Rodou B.C 2010) (26 Πόντοι, 15 Ριμπάουντ, 2 Ασσίστ, 1 Κλεψίματα, 2 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 36
Σέντερ : N. Weldon (Kreata) (21 Πόντοι, 16 Ριμπάουντ, 2 Ασσίστ, 0 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 32

Ο MVP της βραδιάς
M. Corpo (Olympiakos Rodou B.C 2010) (26 Πόντοι, 15 Ριμπάουντ, 2 Ασσίστ, 1 Κλεψίματα, 2 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 36

Η χειρότερη επίδοση της βραδιάς
A. Kapopoulos (KOLINDRIANS) (6 Πόντοι, 4 Ριμπάουντ, 0 Ασσίστ, 0 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : -8

Στατιστικά όλων των ειδών
Ο παίκτης με τα περισσότερα λάθη : F. Maña (Faliro Bulls) : 7 Λάθη

Ο παίκτης - στόχος των διαιτητών : D. Tsafas (Faliro Bulls), A. Serpanos (Kolosseus) : 6 Φάουλ

Ο ακρογωνιαίος λίθος (περισσότερα λεπτά) : L. Cuschieri (Palaiologou BC), G. Torluccio (Palaiologou BC), E. Venakis (Palaiologou BC), D. Rochester (Kolosseus), V. Cosio (Kolosseus), D. Goncharenko (Kolosseus) : 53 Λεπτά

Ο σουτέρ : D. Rochester (Kolosseus) : 10 Τρίποντα

Ο καλύτερος : I. Lantavos (kounoupia f16), L. Peruga (Averwf Larisas) : Αξιολόγηση : 16.5

Ο χειρότερος : D. Tsafas (Faliro Bulls) : Αξιολόγηση : 2.5

Υ.γ Ρε Χρήστο πραγματικά κρίμα και άδικο που έχασες το ματς. Πες μου λίγο ρε συ τι άμυνα είχε ο SF σου (L. Cuschieri) και ο αντίπαλος SF (D. Rochester) έκανε πάρτι με 10/20!!!! τρίποντα... Πραγματικά και σε αυτό το ματς πλήρωσες την κανονική διάθεση που έβαλες με μένα. Πιστεύω ότι σήμερα πάντως καλά έκανες και έπαιξες με χαλαρή, απλώς δεν περίμενες ότι ο Kolosseus θα έπαιζε με δυνατή...

Last edited by Scarlito at 1/18/2014 5:13:58 PM

This Post:
00
251926.54 in reply to 251926.53
Date: 1/18/2014 6:28:22 PM
Overall Posts Rated:
5555
Καλά έκανες Σπύρο γιατί εγώ είχα γιορτή στο σπίτι και δεν πρόλαβα να ασχοληθώ με τα στατιστικά.
Πάντως θεωρώ ότι ο Χρήστος λανθασμένα έβαλε χαλαρή διάθεση σε τηλεοπτικό αγώνα.
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το πως έχασε ο Κρέατα. Έπαιζε στην έδρα του, προέβλεψε σωστά την τακτική του αντιπάλου, ήταν καλύτερος στα ομαδικά στατιστικά ενώ περίπου ισοδυναμος στα ατομικά. Το μόνο που έπαιξε με χαλαρή και ο αντίπαλος του με κανονική και δεν είχε τόσο καλές αγωνιστικές.
Δεν ξέρω αλλά πολλοί χρήστες έχουν ξενερώσει στο ότι μερικά αποτέλεσμα βγαίνουν καθαρά στη τύχη.

This Post:
00
251926.55 in reply to 251926.54
Date: 1/18/2014 7:41:48 PM
Overall Posts Rated:
66
Βασικά με έχουν ξενερώσει κάποιες ποιο κραυγαλέες ήττες. Σε αυτή με ξενέρωσε μόνο κάπως τα τραγικά στατιστικά της τελευταίας περιόδου και φοβερή διαφορά σε αυτή παρά το ότι ο PG του είχε 5 φάουλ από πιο πριν ενώ οι δικοί μου ήταν όλοι βασικοί και με λιγότερα φάουλ.
Παρόλα αυτά δεν με ξενέρωσε ιδιαίτερα γιατί έχω δώσει φέτος τους καλούς της περιφέρειας που έχουν γεράσει και η ομάδα έχει αποδυναμωθεί αισθητά...αλλά τουλάχιστον είδαμε μετά από πολλές σεζόν το χρώμα του χρήματος :)
Επίσης, επειδή είχε μειωθεί το ρόστερ μου, είχαν πολλά λεπτά συμμετοχής οι περιφερειακοί στα προηγούμενα παιχνίδια με αποτέλεσμα να πέφτει και η αγωνιστική τους κατάσταση και αντοχή τους και τώρα ξεκίνησα να προπονήσω αυτούς τους τομείς μήπως και τους μαζέψω λίγο :)
Οπότε το πιο πιθανό και λογικό, είναι να μέτρησε αυτό στην τελευταία περίοδο.

Και η ζωή συνεχίζεται :)

This Post:
00
251926.56 in reply to 251926.55
Date: 1/19/2014 5:18:34 AM
Overall Posts Rated:
2323
Και η ζωή συνεχίζεται

αυτό ακριβώς!!!! η ζωή συνεχίζεται. ώρες ώρες γίνονται κάτι κουλές ήττες και τρελαίνεσαι άλλα δεν υπάρχει λόγος να το παίρνεις βαρέως. Εγώ στο χθεσινό αγώνα δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω πως όταν έχεις τακτική κοίτα μέσα και ο αντίπαλος σε παίζει 3-2 ο pg παίρνει περισσότερες προσπάθειες (4/18) από τον C(8/11) και τον Sf(6/16) και σχεδόν όσες ο Pf(10/21)??????? Δηλαδή βλέπω πως C και PF κάνουν πάρτι μέσα στην ρακέτα και παρόλα αυτά δεν πειράζει ας πάρει περισσότερες προσπάθειες ο pg που είναι άστοχος του κερατά.... Τι στο καλό κοίτα μέσα είναι αυτό δεν το καταλαβαίνω...
Άλλο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως ο σέντερ του Kolosseus o C. Bruckmueller είναι αυτός που πάει το ματς στην παράταση με ένα σουτ σχεδόν από το κέντρο και ο οποίος παιδιά έχει ένα ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ ποσοστό στα τρίποντα 83%!!!!! Δεν είναι τόσο το τρελό ποσοστό άλλωστε έχει 5/6 αυτή τι σαιζόν άλλα είναι ότι παίρνει την τελευταία επίθεση, έτσι για να σου τι σπάσει. Ο sf είχε 10/20 και το τελευταίο σουτ το παίρνει ο σέντερ!!! σχεδόν από το κέντρο... !!!! εδώ να κάνω και μια παρένθεση και να πω πως ο παίχτης μου ο Venakis που πήρε και τον διαγωνισμό 3 πόντων πρόπερσι σε 2 συνεχόμενους αγώνες έχει το εκπληκτικό 1/15 τρίποντα. Θα μου πείτε έχουν οι αντίπαλοι μου καλές άμυνες και σε παίζουν 3-2 στην άμυνα. ΟΚ άλλα 1/15???? και βλέπεις και ο αναπληρωματικός σέντερ του Kolosseus 1-1 τρίποντα και ο PF 1-1 τρίποντα. Δηλαδή οι τρεις ψηλοί χθες είχαν 3-3 στα τρίποντα και ο σουτέρ Venakis 0-6???

Πάντως θεωρώ ότι ο Χρήστος λανθασμένα έβαλε χαλαρή διάθεση σε τηλεοπτικό αγώνα

Παντελή έπαιξα τελείως συνειδητά χαλαρά χθες γιατί πολύ απλά σε μια αγωνιστική έχω ξανά τηλεοπτικό οπότε θα παλέψω εκείνο. Εκτός αυτού πρέπει αν θέλω να έχω κάποια τύχη να ανακτήσουν διάθεση τα παιχτάκια μου. Άσε που παραλίγο θα κέρδιζα κιόλας. Αν και έτσι όπως έγινε μας κατέστρεψε τους χρόνους το παιχνίδι. αμάν έκανα να φτιάξω τις αγωνιστικές καταστάσεις και πήγαμε παράταση.... καλύτερα να έβαζε o σέντερ του Kolosseus τρίποντο και φάουλ και να τελειώναμε εκεί!!

Πες μου λίγο ρε συ τι άμυνα είχε ο SF σου (L. Cuschieri) και ο αντίπαλος SF (D. Rochester) έκανε πάρτι με 10/20!!!! τρίποντα... Πραγματικά και σε αυτό το ματς πλήρωσες την κανονική διάθεση που έβαλες με μένα

Κοίτα Σπύρο το λάθος το έκανα που πήγα να χτυπήσω το κύπελλο και κατάφερα και να χάσω ταπεινωτικά και να χαλάσω καταστάσεις και διάθεση. Εκεί έκανα το λάθος και τα αποτελέσματα αυτές οι 2 συνεχόμενες ήττες και μάλιστα εντός έδρας.
Τώρα για τον SF πήρα ένα ρίσκο και έπαιξα κοίτα μέσα και πραγματικά το μόνο που σκεφτόμουν πριν τον αγώνα ήταν ότι στο τέλος θα έβαζα περισσότερους πόντους. Είμαι πολύ υπέρ του ρητού "η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση" άλλα δεν μου βγήκε... Και ναι έχει φυσιολογική περιφερειακή άμυνα... είναι άλλωστε καθαρός pf. για τις ανάγκες του κοίτα μέσα έκανα ένα ... μάλλον αποτυχημένο πείραμα....

Πάλι πολλά έγραψα... σόρρυ αν σας κούρασα. Καλή συνέχεια σε όλους...

This Post:
00
251926.57 in reply to 251926.56
Date: 1/19/2014 6:07:25 AM
Kolosseus
A1
Overall Posts Rated:
233233
Παιδιά είμαι πολύ περήφανος για την τακτική μου στο χθεσινό ματς... Δεν ήταν μόνο η τύχη που λέτε, γιατί αν ήταν έτσι δεν θα έβαζα δυνατή διάθεση για να κλέψω τη νίκη σε μία δύσκολη έδρα με τέτοιο αντίπαλο... Τα σκέφτηκα όλα και απλώς ήρθαν και τα μεγάλα σουτ που περίμενα και τα είχα υπολογίσει, με ρίσκο βέβαια να ταπεινωθώ κάτω από το καλάθι... Το θέμα είναι πως οι δύο ροδίτικες ομάδες δραπέτευσαν με 2πλό στις έδρες των πρωτοπόρων... Τεράστιο ενδιαφέρον δόθηκε στο πρωτάθλημα, αν και ξενέρωσα με τον τραυματισμό του PF μου την πέμπτη στο κύπελλο!!!

This Post:
00
251926.58 in reply to 251926.56
Date: 1/19/2014 4:53:19 PM
Overall Posts Rated:
118118
Εγώ στο χθεσινό αγώνα δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω πως όταν έχεις τακτική κοίτα μέσα και ο αντίπαλος σε παίζει 3-2 ο pg παίρνει περισσότερες προσπάθειες (4/18) από τον C(8/11) και τον Sf(6/16) και σχεδόν όσες ο Pf(10/21)??????? Δηλαδή βλέπω πως C και PF κάνουν πάρτι μέσα στην ρακέτα και παρόλα αυτά δεν πειράζει ας πάρει περισσότερες προσπάθειες ο pg που είναι άστοχος του κερατά.... Τι στο καλό κοίτα μέσα είναι αυτό δεν το καταλαβαίνω...

Σίγουρα σε αυτό παίζει ρόλο το τι πάσα έχουν οι παίκτες σου. Αν ένας από τους 3 περιφερειακούς σου έχουν τρύπα στη πάσα τότε η μπάλα δεν θα περάσει μέσα στο καλάθι οπότε είναι αρκετά φυσιολογικό να πάρει αρκετές επιθέσεις κάποιος περιφερειακός σου. Σε σένα τις πηρε ο pg σου μάλλον.

Άλλο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως ο σέντερ του Kolosseus o C. Bruckmueller είναι αυτός που πάει το ματς στην παράταση με ένα σουτ σχεδόν από το κέντρο και ο οποίος παιδιά έχει ένα ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ ποσοστό στα τρίποντα 83%!!!!! Δεν είναι τόσο το τρελό ποσοστό άλλωστε έχει 5/6 αυτή τι σαιζόν άλλα είναι ότι παίρνει την τελευταία επίθεση, έτσι για να σου τι σπάσει. Ο sf είχε 10/20 και το τελευταίο σουτ το παίρνει ο σέντερ!!! σχεδόν από το κέντρο... !!!!

Από ότι παρατήρησα ο Bruckmueller έχει DMI πάνω από 1εκ οπότε ήταν φυσιολογικό να του δώσει την τελευταία επίθεση το παιχνίδι αν το δικό σου σέντερ έχει τρύπα στην περιφερειακή του άμυνα. Επειδή δεν μπορούμε να δούμε τα στατιστικά των αντίπαλων παικτών για αυτό μας φαίνονται λίγο περίεργα τα αποτελέσματα. Προσωπικά θεωρώ ότι παίζουν πολλά πράγματα ρόλο στο αποτέλεσμα ενός παιχνιδιού και μέσα σε αυτά είναι σίγουρα και οι καταστάσεις και οι αντοχές.

Κοίτα Σπύρο το λάθος το έκανα που πήγα να χτυπήσω το κύπελλο και κατάφερα και να χάσω ταπεινωτικά και να χαλάσω καταστάσεις και διάθεση. Εκεί έκανα το λάθος και τα αποτελέσματα αυτές οι 2 συνεχόμενες ήττες και μάλιστα εντός έδρας.

Βασικά καλά έκανες και το χτύπησες το κύπελλο. Το λάθος σου ήταν ενώ ήξερες ότι μετά το κύπελλο θα έδινες 2 ματς, ένα με τον μισητό και ένα τηλεοπτικό, δεν έδωσες κάποιο προηγούμενο ματς για να φτιάξεις αγων. καταστάσεις. Αυτό που κάνω εγώ δηλαδή από την αρχή της χρονιάς.

Είμαι πολύ υπέρ του ρητού "η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση" άλλα δεν μου βγήκε...

Σε αντίθεση με σένα, εγώ θα έλεγα ότι παίζω περισσότερο σαν τον Παναθηναϊκό ή σαν τους San Antonio Spurs στο ΝΒΑ και η μεγαλύτερη δύναμη μου είναι η άμυνα. Μάλιστα έχω και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος και ας έχω δώσει 2 ματσάκια έχοντας για βασική πεντάδα τους αναπληρωματικούς μου.

Πάλι πολλά έγραψα... σόρρυ αν σας κούρασα.

Χαχαχα Χρήστο. Αυτό είναι το ωραίο στο φόρουμ να αναλύουμε εκτενώς τα γεγονότα του ομίλου και τις σκέψεις μας.

Υ.γ Δημήτρη καλά κάνεις και είσαι υπερήφανος για τη νίκη της ομάδας σου, σε τηλεοπτικό ματς, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα αλλά το ματς το πήρες καθαρά λόγω δυνατής διάθεσης και βέβαια είναι μέρος της τακτικής σου και όχι λόγω τύχης. Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο θα σε βοηθήσει αυτή η τακτική στα επόμενα ματς σου.

Last edited by Scarlito at 1/19/2014 5:17:50 PM

This Post:
00
251926.59 in reply to 251926.57
Date: 1/20/2014 4:23:56 AM
Overall Posts Rated:
2323
Καλημέρα.
Δημήτρη κανείς δεν είπε ότι κέρδισες στην τύχη. Είδες πως έχουν τα πράγματα μελέτησες το παιχνίδι και έπαιξες δυνατά για να κερδίσεις. Άλλωστε το παιχνίδι κρίνεται πριν καν ξεκινήσει όταν κ το μηχάνημα κάνει την ανάλυση της δυναμικότητας των ομάδων και του παιχνιδιού. Απλά έχει γούστο να βλέπουμε την εξέλιξη των παιχνιδιών και να σημειώνουμε τα κουλά που συμβαίνουν και οδηγούν την μια ή την άλλη ομάδα στην νίκη. Έχει χαβαλέ και πολλές φορές σε βγάζει και από τα ρούχα σου.

Bruckmueller έχει DMI

Σπύρο δεν διαφωνώ καθόλου σε αυτό που λες άλλα από την εξέλιξη του παιχνιδιού είναι παράλογο αν ένας παίχτης σου σουτάρει με 50% στα τρίποντα με 10/20 να δώσει στον σέντερ σου το τελευταίο σουτ που είχε βαρέσει 5 σουτ σε όλο το ματς με κανένα τρίποντο. Μιας κ το ανέφερες είναι σαν να βάζει όλα ο Green τον Spurs (που το έχει κάνει σε κάποια ματς) και την τελευταία επίθεση να την πάρει ο Dunkan. Αυτό ακριβώς έλεγα παραπάνω και στον Δημήτρη, το παιχνίδι είχε κριθεί εξ αρχής, κ όμως το μηχάνημα διάλεξε το χειρότερο σενάριο για να φτάσει εκεί. Αν αναλογιστεί κανείς ότι μας πήγε κ παράταση.... κέρδισε με κανονικά να τελειώνουμε.... :Ρ

This Post:
00
251926.60 in reply to 251926.59
Date: 1/21/2014 2:56:02 AM
Overall Posts Rated:
118118
Και επειδή παρατήρησα ότι μας λείπουν 2 αγωνιστικές, καιρός ήταν να τις δούμε και αυτές!

Ημέρα 2 (Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013) : Επιδόσεις από http://www.buzzer-manager.com

Αποτελέσματα
Faliro Bulls 86 - Jacals 107
Averwf Larisas 61 - kounoupia f16 86
Palaiologou BC 109 - vatopedi 92
Kolosseus 85 - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΑΡΑ 75
Kreata 112 - KOUTSOUMPILO 90
Olympiakos Rodou B.C 2010 73 - BetTravel 88
teoramones 98 - paok polixnis 120
GOLD STARS 37 - KOLINDRIANS 122

Πόντοι : 122 : KOLINDRIANS
Ριμπάουντ : 72 : KOLINDRIANS
Ασσίστ : 31 : Jacals
Κλεψίματα : 10 : Palaiologou BC
Τάπες : 15 : KOLINDRIANS

Πόντοι : 43 : B. Majdzik (Palaiologou BC)
Ριμπάουντ : 22 : J. Higueras (Olympiakos Rodou B.C 2010)
Ασσίστ : 11 : R. Leyva (Jacals)
Κλεψίματα : 4 : E. Venakis (Palaiologou BC), S. Khoury (BetTravel)
Τάπες : 7 : E. Chemin (KOLINDRIANS)

Το Τop 5 της βραδιάς
Πόιντ Γκαρντ : B. Majdzik (Palaiologou BC) (43 Πόντοι, 6 Ριμπάουντ, 0 Ασσίστ, 0 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 38
Σούτινγκ Γκάρντ : R. Leyva (Jacals) (22 Πόντοι, 5 Ριμπάουντ, 11 Ασσίστ, 0 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 28
Σμολ Φόργουορντ : A. Firmansyah (paok polixnis) (30 Πόντοι, 8 Ριμπάουντ, 5 Ασσίστ, 2 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 38
Πάουερ Φόργουορντ : D. Kanellopoulos (Kreata) (31 Πόντοι, 17 Ριμπάουντ, 5 Ασσίστ, 0 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 41
Σέντερ : J. Higueras (Olympiakos Rodou B.C 2010) (28 Πόντοι, 22 Ριμπάουντ, 2 Ασσίστ, 0 Κλεψίματα, 0 Τάπες), E. Chemin (KOLINDRIANS) (12 Πόντοι, 19 Ριμπάουντ, 3 Ασσίστ, 3 Κλεψίματα, 7 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 38

Ο MVP της βραδιάς
D. Kanellopoulos (Kreata) (31 Πόντοι, 17 Ριμπάουντ, 5 Ασσίστ, 0 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 41

V. Xanthis (GOLD STARS) (11 Πόντοι, 7 Ριμπάουντ, 2 Ασσίστ, 1 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : -15

Ο παίκτης με τα περισσότερα λάθη : N. Vassiliadis (GOLD STARS) : 6 Λάθη

Ο παίκτης - στόχος των διαιτητών : T. Champaneri (teoramones), J. Magalhães (teoramones) : 6 Φάουλ

Ο ακρογωνιαίος λίθος (περισσότερα λεπτά) : D. Tsourelas (Olympiakos Rodou B.C 2010), A. Rolfsson (BetTravel), R. Katarić (ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΑΡΑ), L. Makriyiannis (GOLD STARS), I. Georgalis (GOLD STARS), N. Vassiliadis (GOLD STARS), E. Salemenopoulos (GOLD STARS), I. Alvarez (KOLINDRIANS), W. Xiang Ling (vatopedi), L. Tramontina (vatopedi), X. Moure (vatopedi) : 48 Λεπτά

Ο σουτέρ : B. Majdzik (Palaiologou BC), I. Alvarez (KOLINDRIANS), I. Kapoli (KOLINDRIANS) : 5 Τρίποντα

Ο καλύτερος : E. Venakis (Palaiologou BC), M. Fembek-Gruber (Kreata), J. Masferrer (ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΑΡΑ) : Αξιολόγηση : 14.0

Ο χειρότερος : E. Salemenopoulos (GOLD STARS) : Αξιολόγηση : 2.0

This Post:
00
251926.61 in reply to 251926.60
Date: 1/21/2014 3:03:56 AM
Overall Posts Rated:
118118
Ημέρα 3 (Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014) : Επιδόσεις από http://www.buzzer-manager.com

Αποτελέσματα
kounoupia f16 95 - Faliro Bulls 47
vatopedi 70 - Averwf Larisas 92
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΑΡΑ 90 - Palaiologou BC 98
Jacals 77 - Kolosseus 93
BetTravel 70 - Kreata 101
paok polixnis 92 - Olympiakos Rodou B.C 2010 98
KOLINDRIANS 108 - teoramones 103
KOUTSOUMPILO 93 - GOLD STARS 72

Πόντοι : 108 : KOLINDRIANS
Ριμπάουντ : 58 : kounoupia f16
Ασσίστ : 25 : Olympiakos Rodou B.C 2010
Κλεψίματα : 10 : Averwf Larisas
Τάπες : 8 : Kreata, GOLD STARS

Πόντοι : 51 : K. Matzavidis (Averwf Larisas)
Ριμπάουντ : 20 : H. Berthiaume (teoramones)
Ασσίστ : 10 : M. Skovmand (Faliro Bulls)
Κλεψίματα : 5 : C. Nolan (KOUTSOUMPILO)
Τάπες : 4 : E. Iommi (Averwf Larisas)

Το Τop 5 της βραδιάς
Πόιντ Γκαρντ : S. Maciukynas (KOUTSOUMPILO) (20 Πόντοι, 3 Ριμπάουντ, 8 Ασσίστ, 2 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 26
Σούτινγκ Γκάρντ : K. Matzavidis (Averwf Larisas) (51 Πόντοι, 0 Ριμπάουντ, 3 Ασσίστ, 2 Κλεψίματα, 1 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 37
Σμολ Φόργουορντ : S. Kagouras (GOLD STARS) (28 Πόντοι, 19 Ριμπάουντ, 2 Ασσίστ, 0 Κλεψίματα, 3 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 34
Πάουερ Φόργουορντ : A. Martínez de Castro (kounoupia f16) (23 Πόντοι, 17 Ριμπάουντ, 0 Ασσίστ, 0 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 33
Σέντερ : J. Higueras (Olympiakos Rodou B.C 2010) (24 Πόντοι, 12 Ριμπάουντ, 2 Ασσίστ, 1 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 35

Ο MVP της βραδιάς
K. Matzavidis (Averwf Larisas) (51 Πόντοι, 0 Ριμπάουντ, 3 Ασσίστ, 2 Κλεψίματα, 1 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 37

A. Rolfsson (BetTravel) (2 Πόντοι, 3 Ριμπάουντ, 0 Ασσίστ, 0 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : -6

Ο παίκτης με τα περισσότερα λάθη : X. Moure (vatopedi) : 6 Λάθη

Ο παίκτης - στόχος των διαιτητών : A. Kosmatos (GOLD STARS), N. Aggelinas (KOLINDRIANS), N. Christodoulou (paok polixnis) : 6 Φάουλ

Ο ακρογωνιαίος λίθος (περισσότερα λεπτά) : M. Skovmand (Faliro Bulls), T. Enhong (Faliro Bulls), T. Champaneri (teoramones), T. Truhlík (BetTravel), R. Leyva (Jacals), R. Katarić (ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΑΡΑ), J. Zaniuk (ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΑΡΑ), I. Alvarez (KOLINDRIANS), X. Moure (vatopedi), G. Deroche (vatopedi), V. Petrović (paok polixnis) : 48 Λεπτά

Ο σουτέρ : K. Matzavidis (Averwf Larisas), I. Kapoli (KOLINDRIANS), D. Rochester (Kolosseus) : 4 Τρίποντα

Ο καλύτερος : E. Venakis (Palaiologou BC) : Αξιολόγηση : 15.5

Ο χειρότερος : D. Chelmis (BetTravel) : Αξιολόγηση : 3.5

Advertisement