On se ten součet skillů musí řešit i u U21, protože hráč s počátečním součtem např 55 bude mít určitě větší šanci než hráč se součtem 40. Např takový hráč s počátečními skilly 6 1 2 6 5 1 2 3 6 5 a výškou 198, tak ho nebudu sledovat. JR, OD a PA jsou tak nízko, že by je nestihl všechny dostatečně vytrénovat. Zase třeba 2 1 1 1 2 2 7 6 7 4 s výškou 213 budeme sledovat. Sice má špatný vnějšek, ale vnitřek má slušný a vzhledem k výšce ho může vyjet vysoko.
Neprotiřečíš si trošku? Napřed napíše, že víš o nějakých manažerech, kteří měli zájem, ale raději po chvíli hned s BB skončili úplně. Za poslední sezóny to je kolik? 2,3 nebo 6? Proč končili úplně, když mohli hrát klidně pro sebe jenom? Jak projevili zájem?
Byl to návrh, který prostě nebyl pořádně domyšlený. Stejně jako píšeš v odstavci níže potom ohledně komunity, kde fungovala a trenéři přicházeli s novými podněty. Zkusil jsem přijít taky s novým konceptem, ale jak říkám nebylo to úplně domyšleno. Proto jsem se rozhodl to změnit a rozdělení zrušit.
Ono s úbytkem počtu manažerů ubývá i počet draftovaných hráčů Což se projevuje na kvalitě draftu. Letos bylo v draftu pouze 121 hráčů s potem 6 (včetně podkošových hráčů). Z nich jsem vybral pouze 68 hráčů, kteří byli kvalitně i jako uvedený příklad s podkošákem. Z nich se ti na úvode třeba 20 neozve. Další sice napíší, že ano, ale nakonec ne. ... A nakonec jsi rád, že ti zůstane 25 hráčů.
No rozdíl je před patnácti sezóny kdy komunita byla sice malá, ale rozrůstala se a BB byl v boomu. Teď uvadá a více a více manažerů to hraje už jen tak z povinnosti se podívá, nastaví sestavu, zkontroluje trénink apod.
Myslíš, že je to tím, že se nedaří? Na posledním ME jsme s podprůměrným týmem dokázali postoupit ze skupiny. V turnaji útěchy jsme postoupili do 2. kola PO, kde jsme vypadli s pozdějším vítězem Polskem. S ním jsme odehráli i přes předchozí naše CT celkem slušné utkání a Polsko rozhodlo až v poslední čtvrtině. Myslím, že výsledky dělám maximální a prostě bohužel na víc momentálně nemáme.