Σκουρα τα βρηκαν για αλλη μια φορα στην εκτος εδρας εξορμηση τους οι "μπλε" απεναντι στους ¨κοκκινους"..!!!
Μονο η Συρος κρατησε τα προσχηματα και εκανε μεγαλο διπλό απεναντι στον ενισχυμενο Σεπολιακο που κατα δηλωση του επαιξε ...ξυλο με τους παιχτες του..!!
Ο νεος του αστερας Πολωνος P/G επαιξε σε χαμηλα επιπεδα και με μολις 8 ποντους 37 λεπτα ηταν απογοητευτικος..!!!
Ο Ολυμπιακος Βολου απ'την αλλη με χαλια αμυνα μου εδωσε το δικαιωμα να σκοραρω 140 ποντους κατι που ειχα να κανω εδω και 9 μηνες απο τη νικη μου στην 30η σεζον απεναντι στον human fire με 143-129..!!!
Κλειδι για τη νικη μου ηταν αλλη μια φορα οι βολες που με 29/33 επιασα παλι ενα απιστευτο ποσοστο (κοντα στο 90%)...!!
Και εδω μια απο τα ιδια για τη νεα μεταγραφη του Βολου, τον Αμερικανο Σεντερ Ring, που σε 35 λεπτα αγωνα εβαλε μολις 7 ποντους και μαζεψε ελαχιστα ριμπαουντ (6), ενω με τα 5 φαουλ του , συμμετειχε ενεργα στην ασχημη ημερα της ομαδας..!!!
Ετσι οι "κοκκινοι" υπερεχουν κατα πολυ στους εντος εδρας αγωνες τους απεναντι στους μπλε με συνολο νικων 20-4, ενω και εκτος εδρας οι νικες ειναι παλι παραπανω (10-6)...!!!
Αν δεν αλλαξει κατι δραματικα το πλεονεκτημα εδρας θα ειναι μακραν υπερ του Πρωτου των "κοκκινων" στους Μεγαλους Τελικους..!
Αυτη η σεζον ειναι η καλυτερη που εχω ως τωρα στην ΙΙΙ. κατηγορια ..
Σχεδιαζω ήδη τις κινησεις που θα κανω για να ριξω τον ΔΑΟ απο την κορυφη και να παρω κεφαλι στον ομιλο, αφου βλεπω οτι ειναι η μεγαλη μου ευκαιρια για ανοδο στην Α2...
Καλα Χριστουγεννα σε ολους , με υγεια...!!!