BuzzerBeater Forums

Bosna i Hercegovina - I.1 > Sezona 46

Sezona 46

Set priority
Show messages by
This Post:
00
299172.51 in reply to 299172.50
Date: 5/28/2019 6:41:19 PM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids
Imate raspravu i prozivas me bez ikakvog razloga, kao ja otjerao ljude, a ima ogroman broj momaka koji bas moze potvrditi suprotno. To me dotakne.
Radimo s repkama, druzimo se i zabavljamo, i ruzno je za vidjeti kada neko kaze suprotno.

Svoje licne uspjehe nisam ni spominjao, vec me zaboli ako neko kaze da se moj trud i rad negativno odrazio na neku od reprezentacija a ja znam da nije.
Repke mi puno znace, i cinim sve sto mogu da one napreduju kao i veliki broj nasih domacih menadzera. Zaista fantasticni momci.

Redovno pohvalim one koji udju u PL, ugrabe prvu medalju bilo kojeg sjaja, izbore opstanak i slicno. Drago mi je zbog njih.
Logicno je da svi imamo razlicite ciljeve i vidjenje igre, svak igra za svoj cejf sto bi se reklo.

Nakon sto si se pozalio kada te Kvve uzeo patientom na centru nastala je zezancija par korisnika, nisu mogli vjerovati da ne znas da to tako funkcionise... nije to nikakvo napadanje, vec obicna sprdancija koju bespotrebno shvatas ozbiljno...
Niko te nije htio usmjeriti u krivom smjeru, vec se samo nasaliti, ako shvatas sta hocu da kazem.

Hvala na lijepim zeljama, B3 mi je jedina motivacija pored nasih reprezentacija. Imam veliku zelju za tim trofejom ali ce biti zaista tesko.

Imas veliki pozdrav od mene, i nadam se da cemo te gledati na BBu jos jako dugo ;)

This is where we hold them!
This Post:
33
299172.52 in reply to 299172.51
Date: 5/29/2019 5:54:33 AM
kk naprijed
II.4
Overall Posts Rated:
754754
Jesi najgori
Svojevremeno si sve otjero i tacka
Komunikacioni nivo ti je bio na nivou razmazenog djecaka iz vrtica
Al da si se popravio, popravio si se
Nista pretjerano al primijeti se napredak. Ili si curu nasao ili si se ozenio. Nesto jest. :))))
I nemoj ko vise da mi dira buraza
Ili zovem muriju

This Post:
00
299172.53 in reply to 299172.52
Date: 5/29/2019 7:17:16 AM
KK GLASINAC SOKOLAC
III.2
Overall Posts Rated:
160160
A nemoj da ga diras :) I meni je svojevremeno govorio kako sam unistio BH trenirca,i molio ljude da kupe BIH igraca samo da ga ja ne bi uzeo slucajno,ali dobro posle sam shvatio da mu ta repka bas znaci i onda sam ga razumio :) I od tad nismo imali problema a ni rasprava :)
A da je on razlog prvi sto nisam trenirao vise BIH igrace i to je istina :)
Ali opet i njemu i repci zelim da naprave odlicne rezultate,i koliko god mislili suprotno drago mi je kad uzmu medalju,posebno zbog Kyvea kome sam jedno 100 poruka poslao na fb samo o igrici za ovih par godina,i uvijek je odgovorio na svaku :)

Last edited by Stefan97 at 5/29/2019 7:19:51 AM

This Post:
00
299172.54 in reply to 299172.53
Date: 5/29/2019 11:20:26 AM
kk naprijed
II.4
Overall Posts Rated:
754754
Ma hajte molim vas
:))))))))

This Post:
00
299172.55 in reply to 299172.51
Date: 5/29/2019 12:06:07 PM
Skafiskafnjak Svemirci
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
591591
Second Team:
Vremeplov Svemirci
...ok potpuno te razumijem u ovoj prici oko reprezentacije i podrzavam cjelu ekipu da istraju,jer to i jesta jedna od bitnijih stvari koja drzi zajednicu na okupu i pomaze u povecanju veceg broja clanova,sto dovodi do veceg izbora igraca na draftu a samim tim i kvalitetnih treniraca itd itd sve to ide u prilog tvojoj prici i ja je podrzavam bez obzira sto nisam u fazi treniranja.
...ipak moras da prihvatis cinjenicu da ova nasa malobrojna zajednica moze biti vremenom jos manja ako se prozivaju i omalazavaju clanovi koji nemaju dodira sa reprezentacijom,nemaju neke velike I ili II uspjehe, vec igraju iz svog cejfa, po meni i njih treba ispostovati, jer bez njih zajednica stagnira sto ce uticati i na reprezentaciju itd itd
...a sto se tice patienta i meca s Kyve, znam ja kako to funkconise ali sam se logicno zalio jer sam se nadao prolazu i imao sansu da prvi put prodjem u finale finala, da me je Kyve uzeo jeste a i to je logicno ipak je on selektor i normalno da poznaje takticke varijante bolje, ali da mi ostali pametuju i drze predavanje na cinican nacin,nije uredu sta jel treba da napustim igricu,da se povucem s foruma,normalno da sam uzvratio da vidim koliko ce se ici nisko sto se i pokazalo,tu ni ti nisi mogao odoliti da ne dobacis koju
...elem da nama ova sezona bude interesantna, kako sa reprezentacijama tako i u borbi ko za titule ko za opstanke pa koju god taktiku ko izabrao, idemo dalje

idemo dalje...
This Post:
00
299172.56 in reply to 299172.55
Date: 5/29/2019 12:45:39 PM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids
Ma samo opustena varijanta, ko sta voli nek izvoli, tu smo da se zabavljamo.
Svak satisfakciju pronalazi u necemu drugom i to je sasvim normalno.

Svaki clan zajednice je vazan sa tim se slazem u potpunosti.
Sto se tice podbadanja i to je dio igre, mene je Parti zafrkavao da sam drugoligas kad on tamo zavrsi haha

Forum je obicno razonoda i zezancija, jedni druge zafrkavamo, ali nista ozbiljno, zao mi je kad se neko uvrijedi bezveze.
Sto se tice repki, tu uzivam na igri, volim kada uspijemo i pobjedjujemo, volim kada nam je zajednica na ovako zavidnom nivbou slozna, mogu reci bolja od puno puno vecih zajednica... samo dokaz da svi mozemo pronaci zajednicki jezik i pomagati jedni drugima, razvijati svoje ekipe i domace igrace u isto vrijeme. Profit i odlicni igraci su zagarantovani, dobitna kombinacija.

Sportski pozdrav

This is where we hold them!
From: Gule
This Post:
11
299172.57 in reply to 299172.56
Date: 5/30/2019 2:35:23 AM
Bosnian Tigers
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
596596
Second Team:
Bosnian Tigers Junior Team
Momci, kakva je bila situacija prije 15stak sezona ovo je sad vrh, drastican napredak svih clanova na forumu... od Leonidasa pa i preko mene i svih ostalih do Partya, Radexa, tice i ostale raje....

Tako samo lagano, jaz izmedju svih grupa se smanjio drasticno.. ljudi valjda poceli sazrijavati a samim tim doslo i manje ispada razno raznih...

Uvijek ce biti podbadanja i treba da bude podbadanja ali da se ista zadrze u okvirima ove igre i sve ce biti odlicno.

Nemam sta da radim na BBu ove sezone pa mi malo dosadno, rekoh da napišem kakav post

Neka najbolji pobjedi.

This Post:
00
299172.58 in reply to 299172.57
Date: 5/30/2019 2:50:50 AM
kk naprijed
II.4
Overall Posts Rated:
754754
Ma ako cemo iskreno meni nedostaje taj nekadasnji odnos na forumu.
Pozelim se cak i onih nacionalistickih majmunluka sto su ostrascene budale prosipale.
Al kako se onomad osvetnik pozalio onom bugarinu nekako svi utihnuli.
Mada razumijem neke mngre kojima je dosadilo s budalama se prepucavati.
:))))))))

This Post:
00
299172.59 in reply to 299172.58
Date: 5/30/2019 3:00:32 AM
Bosnian Tigers
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
596596
Second Team:
Bosnian Tigers Junior Team
Nista, kad poželiš prepucavanja javi se ako budem imao slobodnog vremena nije problem hahahha

Treba malo i zakuhati što jest, jest.

This Post:
11
299172.60 in reply to 299172.59
Date: 5/30/2019 5:11:12 AM
kk naprijed
II.4
Overall Posts Rated:
754754
Ma svi nesto politicki korektni. Ko da je to nekad nekom dobra donijelo. Ne smijes vise ni selektoru reci da je los takticar. A kakvih sam se ja sve gadosti nacitao za svog mandata ...
:))))
Dobra stara vremena
I tebe smo podrumas zvali xaxaxaxa
Bilo bas zabavno

This Post:
00
299172.61 in reply to 299172.58
Date: 5/30/2019 5:29:08 AM
KK GLASINAC SOKOLAC
III.2
Overall Posts Rated:
160160