Ezzel az a baj, hogy neki nem kisbetűs, hanem nagybetűs Dr. van a neve előtt. Egyébként szerintem felesleges ezzel foglalkozni, nagyon jellemző magyar dolog, hogy ha valakin nem tudsz fogást találni, az elért eredményeibe kötsz bele.GYanítom, hogy a parlamentben mozgók, kormányzati szerveknél lévő emberek 95%-ával ugyanezt meg lehetne tenni. Én vegyész vagyok, a doktorimat csinálom, a mi területünkön nehezebb elképzelni, hogy ilyesmi történjen. De egy irodalmi, vagy filozófiai doktorinál mit nevezünk saját munkának? Gondolom, senki nem alkot benne új művet, vagy filozófiai irányzatot, maximum újraértelmez valamit, az mennyire saját munka, és főleg milyen arányban? Szóval ez egy elég szubjektív dolog.
Egyébként, hogy egy sportos hasonlatot kreáljak, ugyanúgy érzek eziránt, mint a visszamenőleges doppingeltiltásokkal kapcsolatban: ha egyszer elfogadták, akkor igyák meg a levét! Teljes képtelenség, hogy egy, már elfogadott eredményt évekkel, évtizedekkel később megváltoztatunk. Ha az akkori körülmények közt szabályos volt, akkor szabályos. A körülményeken kell változtatni, nem pedig a delikvenst meghurcolni. Ugyanez a doppingolóknál is megvan: tiltólistán volt akkor a szer? Nem. Akkor mit akartok? Később eltiltani valakit, mert okosabb volt, szerintem gáz dolog.
Tegyünk együtt a válogatottakért, neveljünk magyar fiatalokat!