BuzzerBeater Forums

Hellas - III.5 > Season 26

Season 26

Set priority
Show messages by
This Post:
00
252068.515 in reply to 252068.513
Date: 2/23/2014 6:31:15 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
Δεν έχω ιδέα...Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να έχουν κάνει και blow out και να μπήκαν μέσα τρελά σαπάκια....! Πρέπει να δώ όλο το φύλλο αγώνα για να βγάλω κάποιο συμπέρασμα...!

Βtw δεν δίνω τόση βάση στα ratings του αγώνα γιατί πολλές φορές μπορεί να βγαίνουν λάθος συμπεράσματα... Πχ στα ratings του παραπάνω παιχνιδιού μπορεί οι φιλοξενούμενοι να έχουν μέτριες καταστάσεις στους ψηλούς και να βγάζουν αυτό το average (medium) και οι γηπεδούχοι μαζί με το hca να μην έχουν επί της ουσίας καλύτερα ριμπάουντ... Το ίδιο μπορεί να συμβεί και για κάποια υπόλοιπα ratings...

Αν υπάρχει μεγάλη μισθολογική διαφορά των φιλοξενούμενων και τα ratings αυτά οφείλονται σε κακές καταστάσεις ή οι γηπεδούχοι είχαν πολύ καλές καταστάσεις (που στην περίπτωση αυτή τα ratings των γηπεδούχων μπορεί να απέχουν από την πραγματικότητα) ή στην περίπτωση του blow out δεν θα μου έκανε εντύπωση καθόλου να έχουν κερδίσει οι φιλοξενούμενοι.....

Μπορώ να δείξω αρκετά παραδείγματα που τα ratings αυτά δεν λένε την αλήθεια....!

This Post:
00
252068.516 in reply to 252068.515
Date: 2/23/2014 6:42:05 AM
Overall Posts Rated:
419419
(65905137)

Εγώ εξακολουθώ να το βρίσκω κουλό σαν αποτέλεσμα, βάσει εικόνας...

This Post:
00
252068.517 in reply to 252068.516
Date: 2/23/2014 7:07:15 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
Δεν έχω πολύ χρόνο αλλά με μια γρήγορη ματιά βλέπω 4 παίκτες Veerma,Εσκιτζής ,Νταλάρας Χατζησάβας να παίζουν 9λεπτα o καθένας...

Αν έχουμε κάτι να συζητήσουμε είναι οι περ.άμυνα του Thor και οι ασσίστ...Για μένα το αποτέλεσμα δεν είναι άκυρο με τι έννοια ότι φαίνεται ο Ηρακλής να βγάζει ουσιαστικές απειλές σε όλες σχεδόν τις θέσεις με εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας....

Είναι αρκετά κρίσιμο το γεγονός ότι παίζουν 9 λεπτά οι παραπάνω παίκτες και πιστεύω ότι αυτοί είναι και το ''πρόβλημα'' του Thor στο συγκεκριμένο παιχνίδι.... Θα επανέλθω...!

This Post:
00
252068.518 in reply to 252068.517
Date: 2/23/2014 7:17:00 AM
Overall Posts Rated:
419419
Και τα +/- των βασικών του Thοr αρνητικά είναι όμως...

This Post:
00
252068.519 in reply to 252068.518
Date: 2/23/2014 9:03:44 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
(65905137)

Εγώ εξακολουθώ να το βρίσκω κουλό σαν αποτέλεσμα, βάσει εικόνας...

oute egw den vgazw akrh!!

h logikoterh ekshghsh einai oti ta 4 palta tou Thor epaiksan arketa!k h epithesh argou rythmou stoxeye kathe fora se kapoion apo aytous,dinontas eksairetika pososta eystoxias ston Herkules!antitheta oi anaplhrwmatikoi tou hercules htan isaksioi twn vasikwn!

ta +/- omws anatrepoun k ayth thn ekdoxh!

allh ekshghsh h kaluteres katastaseis kapoiwn paixtwn kai h antoxh!tha niwsw ekplhksh an mathw oti den uparxei megalh diafora antoxhs stis 2 omades!

px egw an valw ampalo allgh se paixth mou me 8 h 9 antoxh,asxeta me thn epilogh allagwn,tha paiksei apo 0 ws 2 lepta an den ginei blow out!

an doume ta rating,to logiko tha htan nikh tou thor me 14 pontous k oxi to antitheto!

vlepontas ta PP pali,sigoura anamenetai pio isorophmeno mats!

h roh pros OD einai 100% gia ton Thor(thewrhtika ekplhktikh analogia) kai 7/9 gia Hraklh(sxetika metria pros kaloutsikh gia LP)

to 45-33 rimpaount einai logiko k dinei terastio pleonekthma 12 parapanw katoxwn!

to 23-23 stis asist mh anamenomeno!

sth thesh 3 sta pp o fuentes exei 12/25 me 86 PP,enw o moreno 7/19 me 92,5!an valoume k tou Tominic paei sto 7/23!

allo paradokso sthn thesh center!PP 115 me 111 (sxedon idia),alla 10/14 o vincenti kai 6/16 o savouridhs!(vevaia eixe 5/9 o veerma)!11/25 dhladh!

allo paradokso gia mena einai oi liges sxetika epithseis tou Bonq!to LP exei ws kuria epithetikh apeilh ton PF!kai otan to PP einai 139(profanestera h kaluterh epithetikh epilogh) kai h roh sou sto 100%,anamenomeno tha htan o Bonq na eixe parei toulaxiston 25-30 sout!

shmeio kleidi to 7/11 kai oi 9 asist tou xamhlomisthou sxetika PG Rodriguez,apenanti ston Malliopoulo o opoios logika exei kalh amyna!(ekswterikh sigoura)

vevaia ta paidia den ginetai na mas dwsoun skill gia na katalavoume,alla kalo tha htan na poun th gnwmh tous!!!

to paixnidi exei para polles parametrous pou den mporoume na katalavoume,oso kai na meletame,alla nomizw ayto einai to wraio kai to kanei aprovlepto!!!

This Post:
00
252068.520 in reply to 252068.519
Date: 2/23/2014 9:06:47 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
kai mia erwthsh!!!!!

xtes ta kshmerwmata 3 h wra hmoun on-line kai o Triantafulidhs htan traymatias!shmera to prwi einai ok!!

to update twn traymatismwn den ginetai telika tis 1:30 to prwi?yparxei kai allo update?

This Post:
00
252068.521 in reply to 252068.520
Date: 2/24/2014 5:47:57 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
H πεντάδα του Ηρακλή είχε κατά ένα 20% καλύτερες καταστάσεις από αυτή του Thor...Επίσης στις αλλαγές του ο Ηρακλής είχε παίκτες με κατάσταση σε αντίθεση με τα παλτά που μπήκαν από τον Thor....! (Συνολικά ο Ηρακλής είχε καλύτερες καταστάσεις και με αρκετά μεγάλη διαφορά....)

Η αξιολόγηση του αγώνα στην περιφερειακή άμυνα του Thor ήταν 9 μέτριο....Όταν παίζει Νταλάρας και Τόμινιτς στο 1 και 3 για 9 και 8 λεπτά,πόση είναι ακριβώς η περ.άμυνα του Τhor...??

Η μηχανή τα λαμβάνει όλα υπόψην στην αρχή του αγώνα και βγάζει το τελικό αποτέλεσμα...Το πώς μπήκαν οι πόντοι σε κάθε περίοδο είναι άσχετο....Τα+/- κατά την γνώμη μου είναι το πιο άκυρο στατιστικό στοιχείο στο φύλλο αγώνα,δεν το έχω κοιτάξει ποτέ και ούτε έχω σκοπό...!! Πχ κατεβάζω πεντάδα με Ψαλίδα και Vitaniy και τον έχω τον άλλο +70 πόντους....Στα +/- μου βγάζει το αντίστοιχο νούμερο,βγαίνει κανένα συμπέρασμα για τους παίκτες...?

Σε άλλο παιχνίδι κατεβάζω κανονικά ομάδα φτάνει η διαφορά στο +30 και μπαίνει Ψαλίδας και Vitanyi και στα +/- σε αυτούς γράφει +10....Χέστηκε η φατμέ,πάλι + είναι η διαφορά αλλά έπεσε από το +30 στο +10...

Στην περίπτωση όμως του παιχνιδιού που συζητάμε όπως ''μοιράστηκαν '' οι πόντοι από την μηχανή ήταν συνεχώς μπροστά ο Ηρακλής με αποτέλεσμα τα +/- του Thor να είναι όλα αρνητικά ανεξάρτητα με το ποιος έπαιζε....!

Για να το κλείσω,θεωρώ ότι τα ratings είναι μια ένδειξη αλλά μαζί με το μπόνους τις έδρας μπορεί να μπερδέψει η εικόνα όταν τα κοιτάμε μεμονομένα...Αν μου κάνατε λινκ τα π.π ανα 100 και όχι τα ratings ,θα πόνταρα ότι μάλλον έχει κερδίσει η φιλοξενούμενη ομάδα....Συνεπώς δεν μπορούμε να απομονώνουμε τα ratings και να λέμε ποιος έπρεπε να κερδίσει....Είναι συνδυασμός και όλων των υπολοίπων πραγμάτων....Αν τα ratings είχαν απόλυτη βαρύτητα ναι θα είχε κερδίσει ο thor αλλά τα ratings δεν κερδίζουν παιχνίδια,οι πόντοι τα κερδίζουν και εκεί υπάρχει και ο παράγοντας τύχη που δεν φαίνεται...(5 ασσίστ να έβγαλε περισσότερες από αυτές που έπρεπε έβαλε και 2 τρίποντα,να μια διαφορά 16 ποντων...) Αυτά...!

This Post:
00
252068.522 in reply to 252068.521
Date: 2/24/2014 6:19:05 AM
Overall Posts Rated:
419419
Η μηχανή τα λαμβάνει όλα υπόψην στην αρχή του αγώνα και βγάζει το τελικό αποτέλεσμα...Το πώς μπήκαν οι πόντοι σε κάθε περίοδο είναι άσχετο....Τα+/- κατά την γνώμη μου είναι το πιο άκυρο στατιστικό στοιχείο στο φύλλο αγώνα,δεν το έχω κοιτάξει ποτέ και ούτε έχω σκοπό...!! Πχ κατεβάζω πεντάδα με Ψαλίδα και Vitaniy και τον έχω τον άλλο +70 πόντους....Στα +/- μου βγάζει το αντίστοιχο νούμερο,βγαίνει κανένα συμπέρασμα για τους παίκτες...?

Σε άλλο παιχνίδι κατεβάζω κανονικά ομάδα φτάνει η διαφορά στο +30 και μπαίνει Ψαλίδας και Vitanyi και στα +/- σε αυτούς γράφει +10....Χέστηκε η φατμέ,πάλι + είναι η διαφορά αλλά έπεσε από το +30 στο +10...

Για μένα είναι από τα πιο σημαντικά το +/-, αφού δείχνει τι γινόταν στο ματς όσο ο κάθε παίχτης ήταν στην 5άδα. Προφανώς αν κατεβάσεις μια πεντάδα και μόνο και πάει +70, όλοι οι παίχτες +70 θα έχουν. Στο δεύτερο παράδειγμα αν από +30 πάει στο +10 με τις αλλαγές, οι συγκεκριμένοι παίχτες αποκλείεται να έχουν +, θα είναι στο -20.

Άρα όσο ήταν οι βασικοί του Thor μέσα (και σίγουρα θα έπαιξαν όλοι μαζί αρκετή ώρα), πάλι έχανε ο Thor, άρα δεν φταίνε οι αλλαγές για το αποτέλεσμα...

Για να το κλείσω,θεωρώ ότι τα ratings είναι μια ένδειξη αλλά μαζί με το μπόνους τις έδρας μπορεί να μπερδέψει η εικόνα όταν τα κοιτάμε μεμονομένα...

Συμφωνούμε σε αυτό, αλλά μιλάμε για τεράστια διαφορά. 9άρες άμυνες εναντίον 7 και 8. Επιθέσεις σχεδόν ίδιες. Ριμπάουντ παραπάνω και ροή ίδια.. Και σε αυτά συνυπολογίζονται έδρα, καταστάσεις, αλλαγές κλπ. Πολύ παράξενο αποτέλεσμα. Και δεν είναι να πεις ότι ο Ηρακλής έβαλε δεύτερα που του κατέβασαν τα ratings, μια χαρά αλλαγές είχε, άνετα παίζουν βασικοί.

Τώρα αν τα ΡΡ100 που είναι 3-2 υπέρ του Ηρακλή (με την θέση του C, όμως, πρακτικά ίδια) επηρεάζουν τόσο... Τι να πω! Η θέση του PG είναι τόσο κρίσιμη στο Low Post; Ειδικά στον SF που ο Thor βγάζει παραπάνω PP, το αποτέλεσμα είναι τραγωδία... Και δεν μιλάμε για ματς που άνοιξε λόγω βολών στο τέλος, σε όλο το ματς εκεί κυμαινόταν η διαφορά πάνω-κάτω. Άρα το συμπέρασμα είναι ότι ο Thor ήταν άτυχος (για άλλη μια φορά).

From: Thor
This Post:
00
252068.523 in reply to 252068.509
Date: 2/24/2014 6:29:46 AM
Overall Posts Rated:
291291
Από: Kung Flu :
Πάλι μου την έκανες ...! 115 και 540 είπαμε και έβαλες τα δικά σου....! Ελπίζω αφού δείς το σφάλμα ,στην επόμενη ανανέωη να βάλεις τα σωστά νούμερα....!

δεν φταίω εγώ...στην Valhalla υπεύθυνες των οικονομικών έχουμε βάλει τις γυναίκες και καταλαβαίνεις....

Αν έχουμε κάτι να συζητήσουμε είναι οι περ.άμυνα του Thor και οι ασσίστ.

καταρχήν να ενημερώσουμε ότι απο το Σάββατο ο THOR λείπει...μια και έχει ανέβει στο βουνό να διαλλογιστεί....η ήττα του Σαββάτου τον ποβλημάτισε κυρίως για το πόσο εύκολα ήρθε...Η περ.άμυνα ξέρει ότι είναι το δυνατό σημείο μια και Μ.Ο είμαστε στο 14+....οπότε δεν είναι εκεί το πρόβλημα....
Όλα κύλισαν σχεδόν φυσιολογικά και θεωρεί ότι η ήττα ήρθε λόγω του καλου ποσοστού ευστοχίας που είχαν οι αντίπαλοι...γιατί με 22 επιθετικά ριμπάουντς έπρεπε να είχαμε κερδίσει απο το ημίχρονο....και ο ενθουσιασμός μας ήταν καλός και ....

Επίσης τα 9 λεπτά παιχνιδιου των αναπληρωματικών είναι κάτι που επιθυμούμε και για αυτό εχουμε επιλέξει η αντοχή να είναι ανάλογη...Αν δεν είχαμε τους τραυματισμούς η αγ.κατάσταση των παικτών μας θα ήταν καταρτισμένος...όμως επειδη προπονούμε τον άσχετο τραγουδιστή Νταλάρα, δεν μπορούσαμε να καλύψουμε με προπόνηση αγ.κατάσταση το έλλειμα...(βέβαια νομίζαμε ότι δεν χρειαζόταν....)

θεωρώ ότι με οποιαδήποτε άλλο σύστημα θα είχα κερδίσει....βέβαια αρχίζω και αναθεωρώ τι bonus το GDP δίνει....

This Post:
00
252068.524 in reply to 252068.522
Date: 2/24/2014 7:03:42 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
Για μένα είναι από τα πιο σημαντικά το +/-, αφού δείχνει τι γινόταν στο ματς όσο ο κάθε παίχτης ήταν στην 5άδα.

Kαλό θα ήταν να αναθεωρήσεις...!!

(62622829)

Κοίτα τα +/- στον Lovi και στον Ζορό...Ο Λοβι παίρνει +12 σε 32 λεπτά και ο Ζορό -2 σε 16 λεπτά....
Τι έχει να μας πεί αυτό για τους παίκτες ή τον αγώνα ή πιο ακριβώς συμπέρασμα μπορούμε να βγάλουμε που να έχει αξία...???

Στο ίδιο ματς αν είχες βάλει πρόβλεψη (και εγώ όχι) είναι πολύ πιθανό να είχες εσύ την προτωβουλία στο σκορ και το αποτέλεσμα θα ήταν να έχω αρνητικό νούμερο σε όλους τους παίκτες μου στα +/-... Τι ακριβώς συμπέρασμα θα έβγαζες τότε....???

Είναι το πιο άχρηστο στατιστικό και καλό θα ήταν να αφαιρεθεί εντελώς από το φύλλο αγώνα...Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να έμπαινε ένα νούμερο που να έδειχνε στα λεπτά που έπαιξε αν έβαλε περισσότερους ή λιγότερους πόντους από τον αντίπαλο παίκτη ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων...Έτσι όπως είναι τώρα δεν βγαίνει απολύτως κανένα συμπέρασμα ή και να βγει μάλλον λανθασμένο θα είναι....!!

Η θέση του PG είναι τόσο κρίσιμη στο Low Post;

Αν σου βάζει 7/11 και μοιράζει και ένα τσουβάλι ασσίστ μπορεί και να δδιαμορφώνει αποτέλεσμα....!!

Αν είχα εγώ την ομάδα του Ηρακλή και έβλεπα πριν το παιχνίδι ότι έχω συνολικό Dmi 3.4m και ο αντίπαλος μου έχει βαριά 2.4m μαζί με όλα τα παλτά και μου λέγανε ότι τα παλτά θα έπαιζαν 9 λεπτά και μου έδιναν και μια σωστή πρόβλεψη σε gdp θα θεωρούσα τον εαυτό μου φαβορί και εκτός έδρας...!! (party)

From: Kung Flu

To: Thor
This Post:
00
252068.525 in reply to 252068.523
Date: 2/24/2014 7:08:19 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
δεν φταίω εγώ...στην Valhalla υπεύθυνες των οικονομικών έχουμε βάλει τις γυναίκες και καταλαβαίνεις....

χαχαχα...! Μέγα σφάλμα....!

Επίσης τα 9 λεπτά παιχνιδιου των αναπληρωματικών είναι κάτι που επιθυμούμε και για αυτό εχουμε επιλέξει η αντοχή να είναι ανάλογη...

Ρε δώσε και καμιά αντοχή όταν μπορεσεις γιατί σχεδόν μια περίοδο με παλτά δεν παλεύεται....! Και τα μποτάκια θα μαζεύουν την διαφορά....! XD

Advertisement