SLOVENSKO-Ukrajina Pondelok 12.10. 2009 18:00
poradie v rebríčku:
porovnanie platov 5.najlepších hráčov v tíme
obvod: 288k – 280k
podkoš: 445k - 546k
Po prehre v Nórsku máme doma nôž na krku a musíme Ukrajinu zdolať, aby sa nám ľahšie dýchalo v hre o postup do play-off. Ukrajina je kvalitatívne podobne na tom ako Maďarsko, o niečo lepšie ako Nórsko. Čaká nás nepríjemný súper, ale hráme doma a MUSÍME vyhrať. Ukrajina má kvalitu a formu vyššiu ako my pod košom, naopak na obvode sme o niečo lepšie na tom my..
naša taktika:
Motion (Nechodiť pod kôš)
Man to man (osobná obrana)
PG: Frenko / Tesarík / Bombara
SG: Tesarík / Štvrtok / Cuchral
SF: Štefranko / Sopko / Cuchral
PF: Zatkovský / Buhla / Závracký
C: Drunek / Kokoš / Závracký
V čom budeme mať navrch my?:
Opäť očakávam, že na nás zahrajú, po Nórsku pre súperov asi osvedčenú, 3-2 zónu, napriek tomu vidím naše šance predsa len väčšie zvonka, ako pri hre dnu. Je na to viac dôvodov. Verím, že navrch budeme mať v kvalite vypracovaných šancí a dúfam, že nás podrží konečne aj obrana..
Naše šance:
Keby sme hrali vonku, favoritom sú jasne Ukrajinci, ale hráme doma. Nálada by mala byť rovnaká, a tak mi z toho vychádza opäť neľútostný boj kedy, ako skoro vždy, rozhodnú detaily. Naše šance sú podľa mňa: 50% .
Pridám malý tip, uvidím, či ma prekvapí Alexunder, kouč Ukrajincov, ale tipujem, že nastúpia takto:
Fursenko (Ksyondz)
Emelyanenko
Dilenko
Kirilov
Levitskyi
Zahrajú Look inside a 3-2 zónu.
1 BBB, 23 Leagues, 11 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 48 Seasons NT coaching