Historyk był jeden i nie miał samych porządnych skilli. Nie róbmy tragedii z tak naprawdę jednego zawodnika ;-)
Jeden nie jeden szanse trzeba łapać tam gdzie można. Potem dochodzi do takich sytuacji, że niektórzy menadżerowie muszą płacić ponad 4kk za 18letniego Historyka. :) Im więcej tych Historyków tym niższe za nich ceny i większe szanse na przyszłość.
Nie chodzi zresztą tylko o Historyków, ale o wszystkich innych zawodników powyżej allstar z ss10>50, a tych chyba było dużo więcej. Więc jakby nie było to U21 przez ten fakt w przyszłości na pewno ucierpi.
Mam nadzieję, że to był tylko taki jednorazowy wybryk i od teraz a ten fakt będzie zwracana większa uwaga!!!
Ja polegam na skautach. Jak mi podeślą zawodników to ich powołuję, w poniedziałek po prostu nie miałem jak, jeszcze raz przepraszam.
Poza tym zawodników jest naprawdę sporo, jakby rzetelnie trenowało 10% to było by ekstra, więc nie róbmy tragedii z powodu jednego, chociaż oczywiście każdego szkoda ;-)
W ten poniedziałek mogę powołać ostatnich bociejących, potem raczej tego nie przewiduję, bo uważam, że w takim kraju jak Polska, gra nie jest warta świeczki. Chyba że trafi się jakiś wybitny talent. Ale i tak nie gwarantuję, że będę go ratował.