al se ljudi javljaju i otimaju za prognozu to je nešt neviđeno. ajde marijoh kad si se već javio piši prognozu. večeras do 20 nek je tu ;)175722.289 in reply to 175722.288 Date: 2/28/2011 2:59:08 PMAjde, nemoj reći da si zaboravio...ili si opet na prosvjedima...da si nešto rekao ujutro napisao bi ju ja jer sam prijepodne imao vremena...kasnije sam bio zauzet...ionako sam mislio da ćeš ti ovu a ja u utorak...Batine od policije nisu izgovor za nepisanje prognoze...=)))a fina sam ja reko nek do 20 sati tog dana napiše, ali neeeeeee ti si ga branio, on ima za subotu, eto ti sadnanjušio sam da bude problema...
al se ljudi javljaju i otimaju za prognozu to je nešt neviđeno. ajde marijoh kad si se već javio piši prognozu. večeras do 20 nek je tu ;)175722.289 in reply to 175722.288 Date: 2/28/2011 2:59:08 PMAjde, nemoj reći da si zaboravio...ili si opet na prosvjedima...da si nešto rekao ujutro napisao bi ju ja jer sam prijepodne imao vremena...kasnije sam bio zauzet...ionako sam mislio da ćeš ti ovu a ja u utorak...Batine od policije nisu izgovor za nepisanje prognoze...=)))
al se ljudi javljaju i otimaju za prognozu to je nešt neviđeno. ajde marijoh kad si se već javio piši prognozu. večeras do 20 nek je tu ;)